Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też tak to zrozumiałam
:-(
Tym bardziej, że ja też z kanapy piszę i też skrzynka stoi tuż obok i ja ciągle jedną ręką Olka trzymam bo on tam chce koniecznie wpaść
No nie ma lekko z chłopakami:-)
Aaa no pokazałam mu dziś film z Julką jak była w jego wieku i nagadałam mu jaka była grzeczna i chyba wziął sobie to do siebie

Katiuszka jak dla mnie warto jak dwie osoby mają sie ku sobieszyszunia mówisz, że warto się jednak hajtnąć;-) rozważę taką ewentualność...Ahaaanic nie pisałaś co sądzisz o naszej popijawie na fb?;-) doszłaś o czym pisałyśmy?:-)

), na pewno sie pośmiałam niezle 
Zuzu razem z małżem chcieliśmy takie, dobre wykonanie, dobre opinie, wiec jest;-)szyszka a nie chciałaś drewnianego łóżeczka?
Muma ale ja mam nowy materac, ten co jest załączony do łóżeczka to traktuje jako usztywniacz, wiec bądź spokojnaSzyszunia no śniadanko ciężarnej jak się patrzyA łóżeczko fajne tylko , że ja do końca nie miałabym przekonania co do tego materaca i jego wpływu na kręgosłup..
Mam też takie łóżeczko ale na dole w domu i tylko drzemie w nim godzinkę , no i na wakacjach super sprawa.

:-) tym bardziej, ze ja mam odwrotnie z gadaniem (z pisaniem już nie;-))...chyba mruk jestem :-)
:-)
). Przynajmniej mniej zakrecona chodze, bo w nocy nie pospie ciągiem dłużej niż 2-2,5h, a taki przerywany sen to do doopy jest. No ale przez to spanie w dzień mam niewiele czasu żeby np. przy kompie posiedzieć;-) W ogole to w kuchni siedze więcej jakos...Młoda mnie zmusiła;-)
Wymyslam, pichce ... a ona troche zje i rozmaze reszte na sobie lub tacce i krzesełku;-):-) Załamka częsta mnie łapie, ale powtarzam sobie, ze to kiedyś zaprocentuje