reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica aaaaaaahaaaaaaaaaaaa! no bo tak to napisalas jednym ciagiem, ze mi wyszlo, ze sie do kosmetyczki pakujesz, a nie na wesele:-D

reklama
katiuszka,ja się tuninguje ,nie przed weselem,tylko wtedy,gdy moja przyjaciółka przyjezdza 3 razy do roku do Polski,wtedy tylko się widzimy,i jest okazja,żeby się napić:p)
Wogóle ,wiecie..mam ogromną ochotę ściąć włosy!!!!!!!!!!!!!,ale nie jakoś podciąć,czy wycieniować itd..tylko ściąć na krótko!!!na jakąś super fryzurkę,typu Kasia Zielińska:p)...szalenie mi się podobaaaaaaaaa!

Ostatnia edycja:
Hejka! Ogólnie padam na pysk i popłakuję. Ja twarda baba z jajami. :baffled::-(
Niby ok, a tu 40st. Mały mętny i jęczący cichutko. Z eMem się kłócę na maxa. Mam dość. Chrzciny za pasem, Turcja za pasem, a ja szukam pracownika, a jak nie znajdę to będę w czarnej doopie. I tak będę, bo mamy zajebiście dużo pracy, a jedna odchodzi z końcem września.
A Tymkowi temperatura słabo spada, więc go chłodzę okładami i kąpielami. Fak! Mam nadzieję, że na prawdę jeszcze tylko jutro i koniec.

Ostatnia edycja:
Kasica Katiuszce chodzilo o inny tunning:-D:-D wlosy, paznokcie, brew, maseczki i tego typu sprawy:-)

Tere fere kurde blade!! trzymaj sie stara i nie trac glowy, najwazniejsze wyprowadzic dziecko na prosta, potem wszystko sie pouklada!

tere fere - wez go rano do przychodni, jeśli to nie trzydniówka a angina to już by brał antybiotyk i dochodził do siebie.. a z eMami to często w takich chwilach tak jest niestety, jakieś nerwy niepotrzebne - ja myślę, że oni się tak tym stresują , że muszą jakoś odreagować. Trzymam kciuki za poprawę :tak:
katiuszka -uśmiałam się z Twojego Julusia wpadniętego do skrzynki na zabawki :-p Tym bardziej, że ja też z kanapy piszę i też skrzynka stoi tuż obok i ja ciągle jedną ręką Olka trzymam bo on tam chce koniecznie wpaść:-D No nie ma lekko z chłopakami:-)

Mój Oli dziś (oby nie tylko na dziś) zmienił się nagle w Cud Aniołka normalnie. Nie dość, że tyle spał w dzień to jeszcze potem był taaaaaaaki grzeczny i uśmiechnięty , że aż normalnie się bałam, że chory.
No ale zdrowy i już śpi:tak: Aaa no pokazałam mu dziś film z Julką jak była w jego wieku i nagadałam mu jaka była grzeczna i chyba wziął sobie to do siebie:-D

kok.o
- włoż raczkującą Ewę na chwilę do łóżka i wpadnij do nas , co ?;-)

Spokojnej nocy kobitki :happy2:

No i historia ta sama. Nurofen, bactrim, chłodna kąpiel i dziecko zdrowe! Temperatura elegancka! Dziecko wesołe, wygłupia się z eMem skaczą, rozrabiają mi na ławie gdy papierki robię, łobuzy! Zobaczymy jutro. Jak coś to po południu skocze do lekarza.

Muma te dzieci to takie Aniołki z małymi różkami, no nie?

No choć mojemu w niedziele powinny odpaść różki i ogonek, ale się zobaczy... Tak mu tłumaczę, że już nie będzie diabełek lucyferek a on te oczyska na mnie wielkie robi...

szyszunia mówisz, że warto się jednak hajtnąć;-) rozważę taką ewentualność...Ahaaanic nie pisałaś co sądzisz o naszej popijawie na fb?;-) doszłaś o czym pisałyśmy?:-)
Katiuszka jak dla mnie warto jak dwie osoby mają sie ku sobie:-D:-D:-D
tak tak mężuś dba o mnie i o Mieszka
laugh.gif
gotuje wiec nie narzekam
biggrin.gif

dzis latał ze mna po USC i po urzędzie gdzie dowód nowy musiałam składać, dostałam prezent w postaci getrów ciążowych, bluzy szarej i sweterka wszystko z H&M
biggrin.gif
...
w nagrodę poszedł sobie na rower, a ja latałam na miotle
laugh.gif
bo jutro moja teściowa nas odwiedza na kilka dni, ale jest tak kochana wraz z teściem ze robią mi moje ulubione dania, gołąbki i pierożki ruskie
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

co do popijawy to czytałam, ale zapomniałam juz (dalej mi to w ciazy doskwiera:no::angry::wściekła/y:), na pewno sie pośmiałam niezle :-D

szyszka a nie chciałaś drewnianego łóżeczka?
Zuzu razem z małżem chcieliśmy takie, dobre wykonanie, dobre opinie, wiec jest;-)

Szyszunia no śniadanko ciężarnej jak się patrzy :-p A łóżeczko fajne tylko , że ja do końca nie miałabym przekonania co do tego materaca i jego wpływu na kręgosłup..
Mam też takie łóżeczko ale na dole w domu i tylko drzemie w nim godzinkę , no i na wakacjach super sprawa.
Muma ale ja mam nowy materac, ten co jest załączony do łóżeczka to traktuje jako usztywniacz, wiec bądź spokojna:tak:

Noo 2tyg czekam na nowy dowod i dalej załatwianie:baffled:
tymczasem uciekam poleżeć
biggrin.gif

czesc
tere fere zdrówka dla Timusia :** bidulek :-( No i trzym się babo, wszystko ogarniesz, zobaczysz! :tak:
zuzol
ooo to Ty zalatana teraz kobieta pracujaca jesteś:-)
katiuszka ja tez lubie Twoje dłuuuugasne posty czytac:tak::tak::tak::-) tym bardziej, ze ja mam odwrotnie z gadaniem (z pisaniem już nie;-))...chyba mruk jestem :-)
Muma Olinkowi to chyba już ósemki rosną,co? ;-):-)
Ani@k widze,ze na prostą wychodzicie:-) super:tak::-)

wiecie co, w końcu poszłam po rozum do pustej głowy i jak Młoda spi to ja tez. Ok 10-11 jak zasypia to wylaczam telefon i nawet na te pol godz kłade się (czasem przy cycu to nawet 2h spimy:baffled:). Przynajmniej mniej zakrecona chodze, bo w nocy nie pospie ciągiem dłużej niż 2-2,5h, a taki przerywany sen to do doopy jest. No ale przez to spanie w dzień mam niewiele czasu żeby np. przy kompie posiedzieć;-) W ogole to w kuchni siedze więcej jakos...Młoda mnie zmusiła;-):-D Wymyslam, pichce ... a ona troche zje i rozmaze reszte na sobie lub tacce i krzesełku;-):-) Załamka częsta mnie łapie, ale powtarzam sobie, ze to kiedyś zaprocentuje:tak:

dobra, ide spać
kurcze, szynszyl mi chyba choruje... heh:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z kawką :happy2:
tere fere - jak Timuś ??

Szyszunia - no jak masz materac to spokojna jestem :tak: Co tam dziś na śniadanie ?;-)

kok.o pewnie, że odpoczywaj kiedy możesz, nie mamy już 20stu lat;-) A co szynszylowi ??:-(

Na kawkę zapraszam, miłego dnia !!!

Do góry