Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to przez swoją głupotę, nie przez Julka, bo Juluś nawet ładnie spał, raz coś tam pojęczał, ale ogólnie ok...Położyłam się do łóżka już o 21-ej, miałam dłuzej pospać...ale złapałam się za książkę ściągnietą na czytnik. Nawet nie wiedziałam o czym to, nie czytałam za bardzo recenzji...a tu TAKIE momenty
;-):-) nooo jak się dorwałam, to do 1-szej czytałam z wypiekami na twarzy i z uderzeniami gorąca
a o 4 pobudka na jedzenie, i taki to przerywany sen już do rana...No ale się nie skarżę, bo przecież nikt mi czytać po nocy nie kazał, nie?
taki estetyczny bardziej:-) no ale jak weselisko to wszystko jasne:-)
tak strzeliłam...bo nie miałam pojęcia... a "mądra" pani w okienku też mi tak podpowiedziała "na ile pani kupuje ubranka?"...no tak na 74 chyba...bo tu sa na miesiące podane rozmiaru...A ona "to niech pani wpisze 80cm"
no i tak zostało.

Gatto ja dopiero dzisiaj obejrzałąm ten filmik. Coś pięknego!!!Kurde, albo ja jestem nienormalna, albo to jest takie wzruszajace..... Attraction - "Britain's Got Talent" Semi Final 2013 (Full HD) - YouTube

hehe tośmy se pochlipały ;-)wez Katiuszka to jeszcze smutniejsze:-( smark, smark

;-):-)

Ale dobrze nam z tym;-) I nauczył się wołać 'ej' i teraz tak mnie przywołuje
Jutro machnę jej ciasto albo babeczki jakieś na powitanie i jakąś dobrą kolację wymyślę

A to kaczka na niedzielny obiad, ale narazie dzieci się z nią bawią - horror