Terefere,
Caterina dzieki, ze pytacie. USG mam w czwartek po poludniu. Boje sie tego, ze znowu bedzie widac wielkie nic. To bedzie 5tc+4 wiec b.prawdopodobne, ze jedynie bedzie widoczny pecherzyk. On ma chyba niedokladny sprzet. Kurcze, nie wiem, czy sie nie wybrac do innego.
Terefere ja bym nie jechala... Maluszek jest oslabiony, Ty tez potrzebujesz odpoczynku, a takie spotkania sa meczace.. Moze zamowcie sobie cos pysznego do domku i pobedzcie razem, bo pewnie w tygodniu malo czasu na to jest... Przynam sie ze ja tez sie boje takich sytuacji. Ja jestem ta baba, co ma gacie, i zawsze decyduje, tzn. wole to robic;-)
terefere pytalas o moje (.)(.) fajne sa, troche bolesne, ale takie kragle bardziej sie zrobily, jakby bylo gdzie niegdzie troche silikonu.eM bardzo zadowolony
Caterina idz na L4 lepiej... Swiat sie i szpital nie zawala, jak Cie nie bedzie... Ciesze sie, ze zrobiliscie nastepny krok w tym kierunku... Wizyta na prywatnie, czy zlozyliscie ten wniosek? A na IUI tez mozna teraz zlozyc o refundacje?
Gochson tez nie masz latwo z takim ruchliwym brzdacem, co?Oczy dookoloa glowy?