Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wali głową wszędzie na oślep dosłownie. Muma chyba będę zmuszona zakupić ten kask
Gdzie tylko znajdzie coś do wsparcia się od razu stoi
Dzisiaj lekko się zszokowałam. Leżał u mnie w łóżku, zawsze to sobie łazi po nim, przekręca się na wszystkie strony. A dziś lekko sobie kimałam, aż tu nagle myślę sobie, coś za cicho...atwieram oczy, a on stoi przy parapecie
w śpiworku!!! cały poobkręcany, zrobiłby krok i już leży
No i pewnie nie pośpi już w tym śpiworku, bo jak Muma pisała o Olim, to pozabijać się może
Ale w sumie nie dziwię się, bo dopiero co wsunął michę kaszki z owocami, poprawił paroma chrupkami kukurydzianymi, no to i głodny nie jest. Widzę, że on lubi wyjadać mi z zupy ziemnaki, kasze, makarony
Wczoraj mieliśmy obiad na kolację, bo dopiero po 19-stej, jak zobaczył ziemniaki na talerzu, to od razu przypełzał, wdrapał się po kolanach i stał tak gapiąc się w nie
dałam mu parę razy i aż mlaskał. Więcej nie dostał, bo zaraz miał jeść kaszkę na noc. Pewnie ma to po eMie, dla niego ziemniaki mogłyby być codziennie na obiad
Jeszcze trochę i by musieli wycinać
Tak więc, może warto by wyleczyć konkretnie? ahaaa no i powodzenia na egzaminie!!!!!!!!!! na pewno zdasz śpiewająco!!!!
Macica ćwiczy do porodu
nooo nie masz wyjścia, trzeba to wszystko przejść
aaa o co chodzi, że "z kok.o wam nie po drodze?"....może nie powinnam pytać....
aaa dobra...zignoruj to pytanie!!!!
obstawiam totalną demolkę
mała poprawka....nie z winogron, a z agrestu
eee noo taka mała pomyłka heeeehehee
Dzisiaj złapał małe autko, jakiegoś resoraka Julki i bzium bzium pojeździł nim po ścianie zostawiając eleganckie czarne ślady ;-)
Super już jej też idzie to granie, fajnie ma, ja w jej wieku tak bardzo chciałam grać na pianinie ale wiecie jakie to były czasy. Lekcje może mogłam brać ale żeby pianino miec w bloku to już średnio.
musicie mi weteranowi wybaczyć 
nikt nie chciał Cię obrazić i odkąd jestem (a dłuugo )na bb nikt nikomu dupy nie obrabiał za plecami ,jeżeli już to po prostu się doradza i dopytuje o drugie osoby jakie one są i jakie mają podejście do pewnych spraw.
Gatto wiem jak nalewkę się robi z malin ale z winogron niestety :-(
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jaki kurs ,miałaś leżeć i się kurować 

hehee pewnie masz rację co do zostawienia naszych chłopaków samych...remon murowany
:-) łobuzy małe!!!! właśnie podejrzałam jak młody w kojcu majstruje...jeszcze dobrze nie stoi, kiwa się jak mały bonzo- jak to zuzanka napisała- a już się puszcza obiema rękami
myśli, ze taki wiracha już z niego, że jak udało mu się podnieść, to już będzie sam stał
a propos winogron to mi się przypomniało jak przez kupę lat mój eM się ze mną spierał o winogrona i rodzynki. Jego brat go wspierał, więc byli pewni, że to oni mają rację. Stwierdzili, że rodzynki to wcale nie są ususzone winogrona
według nich, ich mama miała na działce krzaki rodzynek
noo nie szło przetłumaczyć...dopiero jak teściowa była u nas po porodzie, to im wytłumaczyła, że nie ma takich krzaków
noo i chłopy 40-letnie wreszcie zostali uświadomieni

brzucholek doskwiera konkretnie.. Słonecznego spacerku. Brawa dla Juleczki

mowie ze dzwoniłam, a on miałem pacjentów ze 40-stu
z łaską mnie przyjął... po czym usłyszałam, ze wlasnie gabinet jest w trakcie sprzątania, weszłam tam i ani sprzątania ani czystości
poprosiłam wręcz żeby tylko zajrzał do zęba, bo juz nie wiedziałam czy górny, dolny ząb, tak ból promieniował, nie śpię o tej porze to raczej nie z bezsenności
łaska ze tralala nastąpiła, nie obchodził się ze mną lekko, głowę mi tak mocno do tyłu przechylał, nie ustawił fotela pod głowę, masakra
tak jak szybko tam weszłam to chcialam wyjść... usłyszałam ze w ciąży to ani znieczulenia (pierd....olenie o szopenie) i tak nie biorę, ale można!!!, ze niby w tym zębie coś się dzieje chyba, ale ze jest jeszcze z czasów szkolnych amalgamat wiec padło "oj dużo roboty" proszę po ciąży zrobić zęba usłyszałam na odchodne, a co kurna mam przez m-c chodzić z bólem
wrocilismy do domu, zasnęłam o 7, wstałam o 10, i znów boli, chyba paracetamol łyknę...