reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto - przyznaj się, prasowałaś czy chrapałaś ? ;-):-)

Gochson - jak u Was było/jest z treningiem czystości ?? Moja córka w pełni wyszła z pieluch jak miała 2 lata i 2 mce:cool:..
Podobno chłopcy szybciej, przynajmniej to :-p

kok.o- to super, że tak się dobrze Młoda bawi w żłobku :tak: A Ty się ciesz a nie stresuj tym :happy: Co do kawy to ja nie kupiłam jeszcze ekspresu i piję rozpuszczalną Jacobs zieloną lub Nescafe Classic z mlekiem 2% i tyle.. Ale też bym chciała coś lepszego :-p

Szyszka -
trzymaj się !!!

Sok z winogron jest już w fazie produkcji :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe kok.o lepiej późno niż wcale;-) No widzisz jak Mała dobrze to zniosła:tak: a jak Twoje odczucie? nie beczałaś przy tej szybie?;-):-)
Ahaa a co do kawki to ja mam teraz rozpuszczalną smakową, ale za cholerę nie napiszę tej nazwy:eek: a smak carmel...nawet dobra.
Gatto noo udzielam się dziś, udzielam:-p Młody pospał, ja obiadu nie ugotowałam, w ogóle nic nie zrobiłam, to i na kompa mam czas. A jak mały wstał, to się kręci po podłodze, mam oko na niego, a ja mogę pisać...upsss mogłam, bo właśnie zaczął płakać:zawstydzona/y: chyba pora się nim zająć;-)

Muma my daleko w tyle. Kiedyś robił do nocnika, a teraz wielki skok w tył. owszem wie, że w nocniku robi się 'e-e' ale nie on.
ostatnio woła 'e-e' i pokazuje na wc. My go sadzamy a on się rozgląda, obserwuje, zaraz chce zejś i idzie do spłuczki i szczotki, byle nie 'e-e'. Na siłę nie chce go sadzać, więc czekam aż znowu sie przekona do nocnika. Może mu sie nie podoba, sama nie wiem. Kiedyś potrafił zrobić i z dumą zaczepiać wszystkich i pokazywać, że tu robi 'e-e'.

kok.o super, że małej się podobało. Przyjemny widok.

eee no kok.o aleś Ty dzielna mamuśka:tak::-) ja bym pewnie beczała;-)
Gochson może ma teraz taką fazę, że nie chce, ale jak już korzystał z tronu, to pewnie niedługo wróci do tego.
A propos tronu...Muma przypinasz Olka pasami???;-):-)

A mój książę znowu kimie:tak: pewnie tym razem to będzie krótka drzemka...nooo chybaaa żeeee:-pa jak nie, to już go nie będę dziś kładła, aż dopiero na noc, więc jest szansa, że o 19-ej będzie już wylogowany;-)

Nie ma któraś namiarów na tere fere? Co mi się nie podoba, że tak nic nie pisze...:sorry:

Gochson - ano właśnie tak to z tymi nocnikami jest... wszystko przez pampersy no ale co poradzić:happy:

katiuszka nie przypinam niczym bo on się w ogóle boi podejść do tego nocnika narazie:-D A ja go nie chcę stresować :-D

Nie mam też namiarów na tere fere... mam nadzieje, ze sie odezwie..

Uciekam narazie bo moi wracają za chwilkę , papa

Dziękuję za kciuki!!! Przydały się. Pot po tyłku mi ciekł, nie bolało ale wyciągnąć amalgamat z przed tylu lat to niezła zagwozdka!!!:szok:
Pani doktor nic nie znalazła:no:, wyciągnęła z 6 górnej amalgamat, dała 2 podkłady lekarstw, fleczer i po ciąży spokojnie mogę z tym wrócić, o ile ból w nocy nie wróci...

tere fere hop hop!!!
koko dzięki za odp.:-p
lecę na obiad i położę się, moze odeśpię tą durną noc i dzien:wściekła/y:
Dziękuję jeszcze raz.

Aniok Tymkowi to chlusta wszystko zaraz po jedzeniu. Ale nie za kazdym razem.

Caterina sen sie spelni zobaczysz.

Rano em byl u lekarza i zbadala go,ale nic nie widzi. Odwodniony nie jest, gardlo ladne... mamy dawac rzadsze mleko, owoce i elektrolity. Za 2dni kontrola,ale jak cos skierowanie wypisala.

Kok.o dzielna mamusia z Ciebie!! i jaka masz dzielna corke! Zeby tylko nie jednorazowo:-p:-p

Muma nie chrapalam, juz rozstawialam deske, juz wlaczalam zelazko, a tu zadzwonila mama na skype i gadalysmy 2 godziny:tak: w tym czasie mloda sie obudzila, dostala zupe, zjadla ja ladnie i sie bawilysmy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry