reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ojjj szyszunia ale Cię złapało :-( współczuję takiego bólu:-(mnie dalej od czasu do czasu pobolewa, ale przecież jeszcze się nie zapisałam do przychodni:sorry: jak mnie rozboli tak jak Ciebie, to dopiero będzie!!! może idź dziś do innego dentysty, przecież nie będziesz tak cierpieć i tabletki łykać. Oby Ci szybko przeszło!!!
zuzanko a u nas brzydka pogoda, zaraz będzie padać, to mam wymówkę, żeby nic nie robić:-p a młody śpi już godzinę:szok::-) męczy się bardziej jak tak szaleje po mieszkaniu,szybko pada, śpi dłużej:tak: dobrze! dobrze!!!!!
A w Tvn Style jest program o in vitro. Bożeeee jak niektórzy są zacofani???? w XXI wieku:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
od 10tej???? Katiuszka masz swieto lasu!!

My juz bylysmy na dlugasnym spacerze, zakupy zrobione, pranie tez, posciel mlodej zmieniona w ulubionym kolorze Kok.o i z jej ulubionym bohaterem bajek rysunkowych;-):-phello kitty:-D:-D

Szyszka kurcze idz do innego dentysty, prywatnie, a nie mecz sie z bolem:baffled:

Co ja to chcialam...a Zuzanka to, ze nie masz dzieci, nie oznacza, ze masz zerowa wiedze na temat i czasem, a wlasciwie czesto twoja opinia jako osoby trzeciej logicznie myslacej moze byc celna:tak:

No my właśnie wróciliśmy, trochę spacer, trochę zbieranie liściorów uschłych na działce, Olkowi się podobało o mało co z wózka nie wyskoczył. Za rok będzie mi już pomagał :-p

Szyszunia - współczuję bardzo bólu zęba, brrr nie lubię , zresztą - kto lubi:baffled:

katiuszka - no widzisz, nudzisz się , filmik ze skoczka nie zrobiony a model śpi :tak:
Ja dzis obiadu nie gotuję bo mamy jeszcze grochówkę, no superowa wyszła:-p

Cholera nie wiem co z tym winogronem, chyba jednak zrobię ten sok, żal wyrzucić..

katiuszka79 na parapecie ????? WOW trzeba teraz uważać. Nasz nam kiedys spadł z łóżka jak spał z nami (tylko 1 raz). Trochę strachu było i u lekarza wylądowalismy. Teraz już go nie biorę nie ma szans. Tyle, ze nasz śpi całą noc u siebie w łóżeczku.

tere fere jak Tymuś ?

zuzanka81 wybaczam :-)

Pieknaszyszunia &&&&& oby zrobił i było po bólu

Muma eeee soczek winogronowy to mozesz wyslac :)
Szyszka &&&&& zeby nie bolalo!

Moja padla to mam czas dla siebie, ale chyba pojde prasowac;)

Gochson ale cos sie stalo konkretnego, mial jakies objawy po tym upadku czy tak dla sprawdzenia byliscie?

Gochson eee źle się wyraziłam:sorry: nie stał na parapecie, tylko trzymał się parapetu. Moje łóżko stoi pod oknem i jak stanie na nim, to sięga do parapetu, o czym dziś się przekonałam naocznie;-):-)
Gatto noo pospał od 10-ej do 12-ej:szok::-) nawet dziadek walący drzwiami na dole go nie obudził:-p nie mam pojęcia co to za święto dziś...ale nie wnikam, grunt, że pospał.
szyszunia dobrze, że już nie boli, ale i tak idź to sprawdź, żeby znowu się nie rozszalał:baffled: kciuki za bezbolesną wizytę!!!!
Muma muszę nagrać nowy filmik z młodym na huśtawce majtkowej ;-)tamte to były po parę sekund:baffled: nie wiem kto to tak nagrywał:eek:
kurcze...coś tere fere się nie odzywa...oby nie wylądowali w szpitalu:-(

Ostatnia edycja:
reklama
czesc babeczki:-)
wpadam szybko bo Młoda zasneła...
kurcze, tere fere daj znac jak tylko bedziesz mogła co z Timkiem?? mam nadzieje,ze to jednak nie rotawirusy...:szok::-(
Muma noooo..mnie mozesz soczek podesłac ;-):-p

Alem styrana!:szok: wróciłysmy z naszego pierwszego pobytu w żłobku, wprawdzie tylko 3h tam byłysmy,ale jakos tak sie zmachałam. Ewcia tylko na poczatku ze 2 razy do mnie podeszła,a potem to juz mogłoby mnie tam nie być:eek:.. bawiła sie swietnie, zapomniała ze jest głodna i zjadła prawie godzine pozniej kaszke (pani ją karmiła...skubana jadła jak ode mnie;-):-)). Ja sobie potem wyszłam na pol godz. a Młoda nawet tego nie zauważyła:baffled:, ukradkiem podglądałam przez szybe drzwi jak sie bawi i zaczepia panie:-) .DOpiero zaczela troche popłakiwac jak była zmeczona i czas drzemki nadszedł... No nie myslałam,ze tak szybko wsiąknie w ten żłobek;-):-)
teraz padła i śpi znowu, a ja szybko cos do jedzenia robie i ogarne ciut chate:tak:

a propo kawkowania porannego, jakie Wy kawy pijecie? jakieś lux-wypas? czy zwykłe z markietu? ;-):-p

kasica kobito, stara doopa jesteś a troche gada sie jak z małolatą z poczatkiem burzy hormonów;-)... no wez zapomnij juz o wszystkim co było pisane, nie rozgryzaj i nie analizuj, tylko pisz normalnie z nami, codzien skrobnij conieco co u Ciebe słychac, na która zmiane lecisz do pracy...moze w robocie cos ciekawego sie dzieje czasem? hhhmmmm???:happy: no.... dawaj babo, nie fo.ch.uj (kropki sa zeby nie wycieła cenzura;-)) juz tutaj, przeciez nie bedziemy sie spierac i obrażac na siebie jak jakieś małolaty... ;-):-p

szyszka nie ma co wyjaśniać oczywistych oczywistości...:-p

Muma nic Młodej z zoładkiem nie działo sie, jadła, piła i pieluchy brudziła normalnie;-)
katiuszka, a propo nieczytania postów... dzisiaj pierwszy raz byłysmy w złobku, hyhy....:-p;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry