Aleksis1
Fanka BB :)
Katiuszka ales posta wystawila tu nam..jak zawsze na chwilke wpadlas
Julian ma preferencje co do ludzi, nie chce sie tak do kazdego usmiechac;-) I widzisz, po strachu, Angielki najedzone i zadowolone opuscily Wasze gniazdko, i pewnie beda rozpowiadac, jakie to Polki ladne, mile, schludne, goscinne i dobrze gotuja
Kok.o no to Ewunia dala czadu w pampersie. Pewnie miala uciechy przy tym kupsztalu po same pachy
Gorzej z paniami ze zlobka ha ha
Terefere na basenie dzis nurkujecie?
Zuzanka no bez jaj, ja tu caly dzien mysle i czekam na jakies wpisy na naszym i tym drugim watku, a tu nic. No ale czekamy na sprawozdanie i Twoje szczescie
Pieknaszyszunia dobrze, ze dzis odpoczniesz i nie musisz nigdzie latac. Bez pracy jest fajnie, choc juz mi sie snila pare razy, dzis zadzwonilam i porozmawialam z kolezanka. Nie tona beze mnie w kazdym razie, a ja wykorzystuje moja wolnosc od pracy na maxa!
Ani@k i jak? Juz sie uspokoilas i moglas troche odpoczac? Wlasnie, dziecko, jedz dobrze i tresciwie, nie zaluj sobie zdrowego jedzonka a i o sobie nie zapominaj plizzz.
Gatto nie piszesz jak Kluseczka i jej zabki?Wyszlo cos juz?
Alex jak Cudenka i jak w domu? Nie wzielo Was wszystkich czasem to chorobsko?Oby nie
Aaronka???
Muma spi na kanapie po sutym obiadku, a Olus tanczy ;-)
Wy piszecie, ze bedzie dziewuszka, na 50% na pewno tak
Imienia nie mamy, nie gadalismy jeszcze o tym, za wczesnie. Ale bobo wyglada jak ludzik, jakos mi to juz latwiej sobie ukladac w glowie, ze On czy Ona u mnie w brzuszku sobie mieszka. Choc nie przypomina na razie o swojej obecnosci
Kochane, mam pytanie, ostatnio mam jakies wzmocnione pragnienie...Czy to to to czy mam sobie zbadac cukier?
Julian ma preferencje co do ludzi, nie chce sie tak do kazdego usmiechac;-) I widzisz, po strachu, Angielki najedzone i zadowolone opuscily Wasze gniazdko, i pewnie beda rozpowiadac, jakie to Polki ladne, mile, schludne, goscinne i dobrze gotujaKok.o no to Ewunia dala czadu w pampersie. Pewnie miala uciechy przy tym kupsztalu po same pachy
Gorzej z paniami ze zlobka ha haTerefere na basenie dzis nurkujecie?
Zuzanka no bez jaj, ja tu caly dzien mysle i czekam na jakies wpisy na naszym i tym drugim watku, a tu nic. No ale czekamy na sprawozdanie i Twoje szczescie
Pieknaszyszunia dobrze, ze dzis odpoczniesz i nie musisz nigdzie latac. Bez pracy jest fajnie, choc juz mi sie snila pare razy, dzis zadzwonilam i porozmawialam z kolezanka. Nie tona beze mnie w kazdym razie, a ja wykorzystuje moja wolnosc od pracy na maxa!
Ani@k i jak? Juz sie uspokoilas i moglas troche odpoczac? Wlasnie, dziecko, jedz dobrze i tresciwie, nie zaluj sobie zdrowego jedzonka a i o sobie nie zapominaj plizzz.
Gatto nie piszesz jak Kluseczka i jej zabki?Wyszlo cos juz?
Alex jak Cudenka i jak w domu? Nie wzielo Was wszystkich czasem to chorobsko?Oby nie
Aaronka???
Muma spi na kanapie po sutym obiadku, a Olus tanczy ;-)
Wy piszecie, ze bedzie dziewuszka, na 50% na pewno tak
Imienia nie mamy, nie gadalismy jeszcze o tym, za wczesnie. Ale bobo wyglada jak ludzik, jakos mi to juz latwiej sobie ukladac w glowie, ze On czy Ona u mnie w brzuszku sobie mieszka. Choc nie przypomina na razie o swojej obecnosciKochane, mam pytanie, ostatnio mam jakies wzmocnione pragnienie...Czy to to to czy mam sobie zbadac cukier?
Ostatnia edycja: