reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanka no napisz cos pliiis...jakie emocje i wszystko, jak to jest zostac mama tak nagle, niby z przygotowaniem, ale bez....jak mala na was zareagowala?
No i z suwaczkiem cos bedziesz musiala pokombinowac nowego:tak:ale to na spokojnie;-)

Katiuszka teraz jestem usatysfakcjonowana twoim postem:-)

Kok.o bardzo rozsadnie z twojej strony...w koncu wydaje mi sie to sprawiedliwe. Mialam w przedszkolu takie dziecko 5 lat co to bylo wegetarianinem i wyjadal sznycelki innym :baffled: robil to bardzo szybko i dzieciaki nawet sie nie orientowaly czasem:baffled: a my co mialysmy robic? sadzac go osobno? nie? latac za nim i wyrywac kotleta z buzi....trudne to bylo, serio:zawstydzona/y:

Tere fere tez jedziemy w niedziele wymoczyc tylek, znaczy ja chyba nie bede bo ma mnie ponoc zalac:nerd:

reklama
no więc ,noo cóż,no tak,że ten.....

emocji nie da się opisać,szczęście i radość jaka się rodzi jak się widzi taką Myszę nie da się opisać,jest bezcenne :-) jak jej powiedziałam,że po nią przyjechałam i zabiorę ją do domu i będę ją nosić ,tulić i kochać to się uśmiechnęła od ucha do ucha :tak:aż mnie zatkało z radości . Pani z OA robi wszystko aby mała trafiła do Nas jak najszybciej :tak:

Był M szyszka :tak:Małą miał akurat na rękach jak mówiłam do niej a Ona obserwator taki i na mojego M tymi swoimi oczyskami i uśmiech mu przesyłała od czasu do czasu bo chętna do uśmiechu nie jest ;-)do odbioru Małej codziennie mamy jeździć do niej aby się do Nas przyzwyczaiła a My nauczyli się ;-)
Aleksis nie rycz głupia no!!!!

Oj zuza ja coś czuję, że ona was owinie dookoła małego paluszka :-D:tak:
Ale fajnie, że tak się to ładnie zaczęło :tak:

Jutro poprosimy więcej info i zdjęc, koniecznie :tak:

Aleksis - Ty też miałaś nam pokazać swojego Fasolka !!! :happy2: Raz , dwa i będzie też strzelał oczyskami do Was !!

Ale dziś miły dzień,
Dobranoc kochane.

dzięki dziewczyny

właśnie Aleksis ja taka nie ogarnięta ,cieszę się ,że u Ciebie kulka rośnie i zdrowi jesteście ,wybacz mi ale . No właśnie dawaj fasola bo nie chce krakać ale będzie syn :tak:

Muma no już na nią dzisiaj setki duuże poleciały :-D
Gatto dla tego z OA robią wszystko aby już po niedzieli Mała była z Nami :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry