reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tere fere ja bym dala najwyżej kilka grochow do spróbowania. Balabym się, ze go brzuch rozboli. A zdjęcie później dodam, bo teraz z komórki pisze. Siedzę przy Julku, bo śpi w salonie na kanapie, bo facet od gazu się tłucze rurami. Ahaa pytalas o te zupy z mięsem. Czytałam, żeby dawać tak 2-3 razy w tyg. Ja daje 3-4, a dlatego, ze większość je jeszcze słoiczków, a bezmiesnych dan nie ma. Tylko jarzynowa po 4 miesiącu. Jak sama gotuje, to juz nie daje mięsa.

Ostatnia edycja:
reklama
Aha. No ja tez jak gotuje to bez miesa,ale sloiczki tez daje jakies tam warzywne. U nas jest wiecej. Tez po 4tym mies,ale ja dogotuje ryżu,albo kaszy,albo makaronu i juz ma troche grudek.

aaa no takie to wiem, że są :tak: chodziło mi, ze dla starszych - już takie gotowe same warzywka:-p
Muma jak długo dawać ten Lipomal? aż chrypka zejdzie? dziś jest 3 dzień, lepiej już, ale dalej coś tam słychać. To nie wiem...dawać jeszcze?
Facet od gazu poszedł, ale jeszcze jutro będą coś robić. Trudno...najgorsze, że mi wyłączą gaz od 8 do 15:baffled: Kurka, a tu takie zimno!!! Muma to dlatego dał mi tą grzałkę:baffled: a ja głupia już się łudziłam....ehhhhh;-):-D

katiuszka - lekarz ostatnio mówił, że można tydzień dawać , żeby już przeszło, tak samo wit.C a wapno 2-3 dni.
He he z tym gazem, choć z drugiej strony może dlatego dał Ci taką super nówkę ;-):happy2:

A ja dopijam Radlera i będę się ewakuować na pięterko ;-)
Spokojnej nocy !!!

zuzka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy powrót do domu we trójke!!
eeeeeech te urzędasy...
Ani@k super przyrost!! :-) i Ty od razu lepiej się czujesz;-) a Mały dzielny, tylko troszkę płakał :happy2:

Muma pisałaś, ze dajesz Olemu kanapki. Takie normalne? znaczy jedna kromka z masłem i położona wedlina/ser/cośtam ? I on normalne sobie to zjada? Pytam,bo ja Młodej robie kanapki składane (z dwóch cieniutkich kromek) ze smarowidłem sklejającym je (pasta z soczewicy albo ciecierzycy albo zółtka, albo samo masło). No i cześc tej kanapki zawsze jest rozwalana, demontowana;-) Dlatego ciekawam, jak Oli sobie radzi z kanapkami:happy2:
A Młoda pogardziła mufinkami ze szpinakiem, pomemłałą i wypluła:-D Marchewkowe wcina, szpinak chyba jej nie podpasił (albo feta, chociaż malutko dałam...)

Ostatnia edycja:
Koko kurde, Ty to kuchara jednak jesteś, a raczej wypiekara! Hihihihihihi non stop coś pieczesz. Super. Też tak kiedyś miałam, ale jak mam hute to mi już przeszło. Tzn lubię, ale nie mam kiedy cholerka. Połowa z tych rzeczy co piszesz, to w ogóle nie mam zielonego pojęcia...

U nas dziś wesoły dzień. Rano poszło szybciutko z dziewczynami na recepcję, bo przychodziły za wcześnie jedna po drugiej. No i mam na oku trzy. Umówiłam się z nimi pojedynczo na dzień próby, bo wszystkie fajne. No i co tu zrobić. Może coś się rozjaśni po tych dniach próby. Oby. Tak jak na kosmetykę przychodziły same jakieś nieuki niemyślące, to tutaj na prawdę jestem pod wrażeniem.

Byliśmy dziś w tesco bo była fajna promo na Pampersy, ale już się nie załapaliśmy. Kit. Ale za to kupiliśmy zajebiste stroje świąteczne. Pewnie co niektóre już znają. Ja kupiłam sobie ekstra czerwoną bluzeczkę z choinką i z dzwoneczkami sań Mikołaja. Jak chodzę to słychać jakby renifery jechały....hehehehehehehe Ale jaja. Mam zamiar tak w święta chodzić, trochę mi wali na garnek... eM sobie kupił krawat świąteczny z melodyjkami, ma już czapę mikołajową, a ja rogi renifera,no i łobuzowi kupiliśmy czapę mikołajową, butki mikołajowe, bluzkę z reniferem i wcześniej kupiliśmy mu te body pomocnik św. Mikołaja. A no i śliniak czerwony "moje pierwsze boże narodzenie" po inglisz. Super.
Na święta mam też obrus czerwony z białymi pomponami, serwety też czerw z pomponami, na grzańca ubranko mikołajowe,po kątach stoją filcowe skrzaty szaro czerwone i świece, ja pierdziele, jak to piszę to dopiero zdaję sobie sprawę jak jestem sfiksowana. A może trza mnie na oddział zamknięty????? A tam, nie dam się! Lubię Święta!

Tere fere ale fajne zakupy zrobiliscie:-) Moj Mieszko tez ma wdzianko mikolajka, zobaczymy czy sie nada:-D
A foto boskie. Oblukałam:tak:;-)

Ja planuje jeszcze w tym roku taka sesje z Mieszkiem zrobic, by kartki swiateczne powysylac:-)

Bbabeczki od kiedy choinke wystawiacie na swiatlo dzienne?:cool2:

reklama
Dzien Dobry,
A to co za cisza? Czyzmbym byla pierwsza?
Pospalam do 9:15, a tu nikogo
Czekam na info od Zuzanki niecierpliwie
Ale pogoda za oknem, ciemno, ponuro, normalnie trzeba zalaczyc lampy...
Ja juz po kawce i ogladam Pytanie NS

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry