reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ale fajowe te blizniaki macie:-D Kochane lobuziaki

Muma ja bym w tym temacie to chyba eMa poprosila, aby siostrze dal jasno do zrozumienia, ze Ty tez masz swoje uczucia i leki, chwile zwatpienia. Kultura osobista, jesli ja ktos posiada, nakazuje, aby zapytac o zdrowie drugiej osoby i chocby pro forma wykonac grzecznosciowy telefon od czasu do czasu- Ale jesli ona nic z tego nie zatrybi i bedzie dalej od..dalac ksiezniczke, to bym polozyla lache na niej i jej nie zapraszala na obiadki. Wiem, ze czlowiek taki nie musi byc, ale dlaczego to TY zawsze sie musisz ze wszystkim gryzc i meczyc, a inni przyjda na gotowe, zostana obsluzeni i maja wszystko w dooopie? Do Swiat jeszcze troche, a Ty juz biedna sie martwisz, starasz, planujesz a inni maja wszystko gdzies a potem i tak Ci dooope obrobia, wierz mi.. A Twoj humorek mocno podupada, jak widze. Glowa do gory, Swieta Swieta i po Swietach. A w przyszlym roku pojedziecie wszyscy w gory i tyle Was widzieli, ha ha!

Mój się już wyspał, spadamy na dwór ;-)

Aleksis -
ten temat to się nawet tutaj nie nadaje do opisywania, kiedyś Wam opiszę na fb co to za postać barwna;-)

Kto nie ma dostępu do naszego fb albo tam nie zagląda to niech wie, że zuzanka jedzie już po Juliankę i od dziś już będą zawsze razem !!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

EDIT: BABA SIĘ W SĄDZIE POMYLIŁA, DOKUMENTY NIE PODPISANE, ZUZA POJECHAŁA DO MAŁEJ, CZEKAMY WIECZOREM NA WIEŚCI....

Ostatnia edycja:
Muma aaa niech ich drzwi ścisną!!!! mój też już wyspany!!!!:szok::cool: 30 min nawet niepełne...ehhhh Nie mogę iść na spacer, bo nie wiem kiedy ci od gazu się u mnie zjawią. A poza tym strasznie wieje. No nic, może później.

Jejku zuza alez sie ciesze. Bedzie pieknie, cudownie, ohh...
U nas lepiej...po antybiotyku pospal godzine potem wstal zwymiotowal. Oczywiscie placz straszny bo dotad nigdy nie wymiotowal. Goraczka znowu mu skoczyla i bylo 39,3. Dalam czopek i jest lepiej. Nawet zjadl kanapke i zaczal sie usmiechac. Potem kazal sie gonic wokol stolu.
Przepraszam ze tak nie odpisuje ale zle mi sie pisze z komorki.

Szyszka pokaze jak dostane. Za 2 tyg jade wybrac,to za 3 bede miala.
Fajnie,ze dbasz o siebie w tych ostatnich dniach.

Muma no masz z mamą ciekawie. Tak źle i tak nie dobrze. Ja bym zrobila wigilie normalnie,a w Święta do dziadków.

Aleksis talią się nie przejmuj, brzuchol niech rośnie,no może nie za wielki,ale niech rośnie.

Gochson o kurde. Moze to angina jak wymiotuje,oby nie.

Ani@k ciesze sie,że karmienie sie unormowalo. Dzielna dziewczynka.

Katiuszka no to dzis wyspana jestes. Dawaj foty susła na fb. Hehe.

Muma ech te szwagierki. Po co one są. Bez nich życie byłoby mniej skomplikowane.

Zuzol teraz do nas pewnie nie wpadnie. Bedzie zapracowaną mamą.

tere fere - lepszy byłby jakiś szwagier fajny , nie ?;-):-) edytowałam to o zuzie - nie odbiorą dziś Małej ...

Gochson -
już teraz będzie tylko lepiej :tak:

reklama
Kurna ile bedą ją zwodzić. Dziewczyna bedzie miała poszarpane nerwy. Przecież to emocje chyba większe niż my miałysmy,bo Ona dziecko już miała na rękach, przytulała,kure belansz no.

Ja gotuje grochówę na wędzonce. EM sie zdziwi,bo dawno nie robiłam. Ale jutro będzie perkusja!
Ej a Timowi grochówki dać spróbować? Wiem,ze to nie bardzo,ale od odrobiny nic mu chyba nie będzie. Uprzedzam,że nie jest tłusta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry