reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

Aleksis a Ty nie masz TVNu ?? Ja tam wolę Dzień Dobry TVN nawet z chudą Jolką;-)

kok.o - kanapka Olkowa składa się z pieczywa, masła i na to jakieś mięsko pieczone lub szynka lub ser . Olek dostaje to do łapy, zdejmuje od razu to co na wierzchu, zjada pięknie chleb a potem żuje sobie ten plasterek i tak z 60 % zje. Reszta w postaci wióra zostaje na stoliku. No i zajęcie ma, właśnie teraz na przykład, a ja mogę sobie popisać:tak:

tere fere - no to już się nie mogę całej sesji doczekać !!, super :-)

Gochson jak Młody ?? A Ty ??? &&&&&&&&&&&&&

zuza &&&&&&&&&&

A my dziś mieliśmy gościa w naszej sypialni w godzinach 0.30-2.30 ale potem elegancko spał u siebie do 8mej !!! :tak::tak: Ja sobie już posprzątałam na górze, jeszcze tylko parter i weekendowy luzik. Mam nadzieję, że nie będziemy się kłócić bo znów w planach zakupy jutro ;-)
Czekamy na wieści, dziś już tylko dobre od zuzanki !!!

Miłego dnia !!!

reklama
hej witam sie i ja, bo mala chyba padla, wiec poki sie nie obudzi pisze :tak:

Ja juz po kawce i sniadaniu, tez czekam na wiesci od Zuzy.

Szyszka u nas jest zwyczaj ze 8 grudnio w to maryjne swieto sie ubiera choinke i trzyma sie do 3-ch kroli. I my zazwyczaj tak wlasnie robimy, tylko, ze w tym roku to nie wiem jak z ta choinka bedzie, bo mloda za wszystko ciagnie:baffled:
Moze sobie tylko zrobie delikatne dekoracje swiateczne, a choinke se darujemy...szkoda...:-(

Tere fere super Mikolajek!! My sie tez chyba umowimy na sesje ale taka roczkowa;-) dalas w koncu Tymkowi tej grochowki?

Kok.o ooo wybredana ta twoja corka:tak::tak:musze tez sprobowac te twoje muffinki.

Aleksis zazdroszcze spania do 9! u nas max to 8, ale ostatnio to 7.15 i dziec juz szaleje.

Dzis w nocy mloda chyba pelnie miala, bo ryczala co chwile, o 2 juz stala w lozeczku i wyla do ksiezyca, dalam jej w koncu mleko, bo nie wiedzialam o co jej chodzi i musialam zapodac do naszego wyrka, bo jakas nerwowa byla. Spala jak krolik, ciagle w placz i musialam ja uspokajac co chwile, przez co jestem kompletnie niewyspana:-(

Gochson jak Adas? przeszlo cos?

Gatto , Szyszka - no ja teraz też stroiki a choineczkę małą żywą kupię sobie przed Świętami i na kredensie postawię. Innej opcji w tym roku nie ma, nie przetłumaczę Olkowi, że NIE WOLNO :no::-D

Aaa no i w sypialni mamy choineczkę sztuczną ale megaoświetloną i też jest fajnie z nią , zamiast świeczek :-p

Muma nie wiem ile jest w tym prawdy, ale jak sie mowi do dzieci NIE WOLNO to one slysza ze WOLNO i pozwalaja sobie:-D

Gochson jak sytuacja ze zdrowiem?
My wystawiamy choinke 6.12 na szczescie to jest taki podswitlany stozek i nie ma za co ciagnac. no chyba ze Pepa przewroci szalejac:shocked2:, a za rok bede kombinowac:tak:

Szyszka to jest prawda, z tym NIE. Po prostu takie dzieciaki nie reaguja na pierwsze slowo jakie wypowiadasz, czyli jak powiesz: kochanie, choinki nie wolno dotykac to uslyszy NIE, ale czy wykona hahahahaha raczej watpiwe. Ale jest to psychologicznie udowodnione z tym NIE:tak:

Ostatnia edycja:
Jestem. Adas zasnal wiec dopiero teraz pije kawe. W nocy mial 40 stopni i spal z nami. Co 4h syrop przeciwgoraczkowy i nurofen na zmiane z paracetamolem. Chwile dzialalo a potem temp znoeu rosla. Dzis jest juz lepiej. Od rana ma 37,5 wiec juz niedaje. Za to kupy robi wodniste i jesc nie chce. Dzis juz 3 takie zrobil. Na szczescie jak zrobi to od razu daje znac i przynosi pieluche i krem. Przynajmniej oparzen nie bedzie.
Wczoraj skubany to usiadl kolo mnie i co chwile mowil mama buzi i mnie cmokal. Slodziak jeden. Na koncu na mnie nakichal. Pewnie mysli ze jak mnie zarazi to bede z nim w domu siedziec. Qrcze juz mnie gardlo boli wiec zaczelam plukac i cos brac.
No i @ przyszla wiec zaczynam kolejny cykl. Kupilam tez te ziola wiec sprobuje.

Co tam u zuzy - pisze cos na FB?
Koko powiem ci ze niezly z Ciebie kucharz. Pewnie lubisz gotowac. Dzieci beda mialy z Toba dobrze no i eM tez.
Tere fere rozwalilas mnie tymi strojami ale tak pozytywnie. Super pomysly macie. Pewnie jest wesolo u Was.

Widze ze wiekszosc dzis miala dzieciaki w nocy przy sobie. Ja jestem niewyspana bo nie umiem spac z malym.

Gochson o kurde molla, miejmy nadzieje, ze w nocy to bylo apogeum i przeszlo juz najgorsze. Zdrowka zycze....No i nowy cykl nowa szansa:tak:;-) A Zuzanka jedzie po mala:tak:papierzyska podpisane, coreczka ich:tak:

Ja tez sie z mloda nie wysypiam, kopie mnie po wszystkim:-(

reklama
Gochson - dicoflor w kropelkach + taki kleik napój marchwiowy z apteki Hipp ORS 200 (REWELACJA,mam zawsze w zapasie !!!)+ kleik ryżowy na warzywach albo i bez do jedzenia.

Do picia Smecta i ogólnie dużo picia , więcej niż zwykle - woda lub słaba herbatka.
To leki pewnie powodują tą biegunkę ale takie działanie nie zaszkodzi , po tym Hippie to przechodziło od razu nawet przy megabiegunkach.
Nie wszystkie apteki to mają to sprawdz telefonicznie najpierw:tak:
Trzymajcie się !!!

Edit: jeśli dostał jakiś probiotyk osłonowo do antybiotyku to dicoflor niekoniecznie już.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry