Muma
Fanka BB :)
Hej,
Aleksis a Ty nie masz TVNu ?? Ja tam wolę Dzień Dobry TVN nawet z chudą Jolką;-)
kok.o - kanapka Olkowa składa się z pieczywa, masła i na to jakieś mięsko pieczone lub szynka lub ser . Olek dostaje to do łapy, zdejmuje od razu to co na wierzchu, zjada pięknie chleb a potem żuje sobie ten plasterek i tak z 60 % zje. Reszta w postaci wióra zostaje na stoliku. No i zajęcie ma, właśnie teraz na przykład, a ja mogę sobie popisać
tere fere - no to już się nie mogę całej sesji doczekać !!, super :-)
Gochson jak Młody ?? A Ty ??? &&&&&&&&&&&&&
zuza &&&&&&&&&&
A my dziś mieliśmy gościa w naszej sypialni w godzinach 0.30-2.30 ale potem elegancko spał u siebie do 8mej !!!
Ja sobie już posprzątałam na górze, jeszcze tylko parter i weekendowy luzik. Mam nadzieję, że nie będziemy się kłócić bo znów w planach zakupy jutro ;-)
Czekamy na wieści, dziś już tylko dobre od zuzanki !!!
Miłego dnia !!!
Aleksis a Ty nie masz TVNu ?? Ja tam wolę Dzień Dobry TVN nawet z chudą Jolką;-)
kok.o - kanapka Olkowa składa się z pieczywa, masła i na to jakieś mięsko pieczone lub szynka lub ser . Olek dostaje to do łapy, zdejmuje od razu to co na wierzchu, zjada pięknie chleb a potem żuje sobie ten plasterek i tak z 60 % zje. Reszta w postaci wióra zostaje na stoliku. No i zajęcie ma, właśnie teraz na przykład, a ja mogę sobie popisać

tere fere - no to już się nie mogę całej sesji doczekać !!, super :-)
Gochson jak Młody ?? A Ty ??? &&&&&&&&&&&&&
zuza &&&&&&&&&&
A my dziś mieliśmy gościa w naszej sypialni w godzinach 0.30-2.30 ale potem elegancko spał u siebie do 8mej !!!

Ja sobie już posprzątałam na górze, jeszcze tylko parter i weekendowy luzik. Mam nadzieję, że nie będziemy się kłócić bo znów w planach zakupy jutro ;-) Czekamy na wieści, dziś już tylko dobre od zuzanki !!!
Miłego dnia !!!

, a za rok bede kombinowac