Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i przepisane żelazo w syropie. Dziś miałam okazję pokazać pani doktor kupkę, bo przy przygotowywaniu się do ważenia w pampersie była miła niespodzianka :-) mamy brać probiotyk (no przecież wiem, Muma mówiła.. :***)
jakiś uczulony jest na tego laptoka
a mały zaraz idzie spać...no fajnie będzie
Widzisz jaka ona "mądra" i spostrzegawcza!!! niby u Julki widzi, że ma niby anoreksję i że Ty nie widzisz, bo się małym zajęłaś....a ona nie widzi u siebie, ze ona się zajęlą sobą i swoim panem, a o rodzicach i córce zapomniała!!!! tak to jest, u wszytskich się wszystko widzi...tylko nie u siebie. 
nooo jeśli chodzi o ten bilet gwiazdkowy na wstęp do naszej grupy na FB
ceny tez nie pamiętam ani nazwy, wiem, ze niemiecka firma jakaś. Sama bym sobie je kupiła, ale tu nie mam Rossmana...a będąc w Polsce oczywiście zapomniałam o tym...no ale to nic nowego;-)
ale byłby czad!!!!!
:-) zrobiłam mu zdjecia, jak mu głowa wisi
noo nie wierzę!!!!
Teraz jeszcze pobierze ten syropek i już w ogóle wyrośnie na strongmana ;-) A Ty już lepiej też ? Uffff...
Wiem, że Wam Dziewczyny pewnie jest ciężko z daleka od rodzin poza Polską ale czasem to Wam zazdroszczę bardzo... Spokój, z głowy, życzenia przez telefon albo skypa.. Ale pieprzę .. coś mam dziś taki nastrój że bym wyjechała, do Australii albo i dalej. Mam tam kumpla i jak podziwiam jego foty na fb to jejku, ale super...

noo tacy spracowani, przemęczeni, że padają w pół zdania...lub w połowie skoku
:-)
Julka miała 13 mcy i tydzień i tu widzę podobnie jest.