reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
uuuch... jestem już:-)
Muffino-placki ;-)sie pieką. Zrobiłam 2 rodzaje : fasolkowo-brokułowo-kalafiorowo-marchewkowe i fasolkowo-brokułowo-kalafiorowo-szpinakowe:-D
Przegiełam,:zawstydzona/y: za duzo narobiłam i na 4 blachy beda sie piec:zawstydzona/y:... Przed chwilą wyciagnełam partie szpinakowych, wyrosły (moze nie opadną;-):-)).
Gochson japierdziu!:szok: ale mieliscie pecha z tą ekipą remontowa. Dobrze,ze udało sie odzystać materiały..masakra! :szok:
My po znajomości faceta do wykończenia wzielismy, sam wszystko robił. Troche jest małych niedoróbek w łazience, ale po jakimś czasie juz nie zauważam ich. Na poczatku strasznie mnie raziło. No ale tanio wyszło,bo na lewo koleś robił;-) Za to z podłogami był kłopot, bo w komforcie dechy razem z układaniem zamówiliśmy, a potem z kolesiem nie mogliśmy długo się skontaktować, nie odbierał tel. i nie oddzwaniał. W końcu zażądaliśmy zmiany układacza to nagle facet się odezwał i jeszcze miał do nas pretensje, ze chcemy kogos innego (pewnie miał kłopoty potem w robocie, no ale to już nie nasza brocha).

Ja Młodej tez daje wit.C w kropelkach jak smarka. Na codzien to tylko wit.D dostaje.

Kurcze , moj eM nie pije kawy a ja chciałabym taki wspolny prezent sobie zrobic...własnie ekspresu nie mam. No ale ni chce na kapsułki, bo do jednej formy kawowej byłabym uwiązana. Tez tak robimy, kupujemy co nam akurat jest obojgu potrzebne lub na co mamy ochote oboje, ale jakos w tym roku innego niż ekspres pomysłu nie mam...

no jestem i ja:-)
Moi się usypiają:-p ciekawe który padnie wcześniej heheeh
tere fere to mamy tak samo! ja w weekend często zaglądam, to tu znowu pustki,a w tygodniu to różnie jest...bo wiadomo...Panicz rządzi;-)
Ty...jak Ci Tymek tak długo śpi wieczorami, to nie ma problemu z zaśnieciem na noc? mój ma...najpóżniej może wstać tak około 16-16:30 i to po półgodzinnej drzemce. Jak później to szaleje do 21.
Ale my i tak mamy spoko w porównaniu z aaronką. Jej Jagódka pada o 00:30 a śpi do południa:baffled: No właśnie aaronka napisz co tam u Was? przestawiłaś małej to spanie?
Ani@k jak było? beczałaś???
kok.o a masz jakieś fajne przepisy niepiekarnikowe? :sorry2: bo Ty masz takie ciekawe pomysły, ale ja nie mam dobrego piekarnika, to nawet się za pieczenie nie biorę:no: szkoda sładników, mojego czasu...
Gatto aaaa zapomniałam pogratulować raczkowania Cristi!!!!:tak: a nie mówiłam!!! a Ty się martwiłaś, że nie siada:-p
tere fere już Gatto zapytała...ale jakim cudem masz nielubianą szwagierkę u siebie???? wspólniczka? i że w ciąży też nie wiedziałam....

yyy dziewczyny jest u Was pełnia? bo u mnie chyba nieeee:-D

katiuszka - u mnie też dziś pełni nie ma :-p chmurzyska za to są...

kok.o zapakowuj jedną blachę, rano kuriera podsyłam :tak::-) Oj ale bym zjadła takie coś...

tere fere - ja bym nie chciała z moją szwagierką pracować, dość, że się eM z nią musi męczyć ;-) Ale jak urodzi to może zniknie na dłużej ?

Ja tam kupuję prezent eMowi bo kocham kupować prezenty wszystkim tym, których kocham i nie przeszkadza mi nawet to , że prezent dla siebie sama muszę sobie przeważnie wybierać:-D I zawsze kupuję kilka, Julce też i potem daję w wielkiej torbie, uwielbiam to !!!!!

Glut dopiero zasnął, mam nadzieję, że pośpi długo.

zuza - a ten filmik to gdzie ????? :nerd:

Ufff...mloda tez padla z ojcem na wyrku, przenioslam ja bo ten chrapie jak parowoz:happy2:ciekawe jak zaeaguje jak sie obudzi i mlodej nie znajdzie hihi:-D

Kok.o te mufinki warzywne zrobilas na takiej samej zasadzie co tamte? tylko bez cukru:confused:
A ekspresy sa tez fajowe na normalna kawe, sa tez takie co miela kawe i potem ja zaparza, tylko kosztuja od groma, ale mozna cos znalezc co robi ekspreso, cappuccino itd:happy2:

Ostatnio zmienilam mlodej ciastka i te srednio je, raczej rozmazuje po stole i krzeselku.

Muma obczailas te kremy i tusze??
Ja nie lubie robic prezentow...tzn lubie ale spontaniczne, a nie takie "przymusowe" na swieta, urodziny itd.

Zuza jak dalas rade dzis?? jutro zabieracie mala? to juz pewne? napisz cos pliiiiis.

Katiuszka no martwilam sie, a dzis ja zastalam po popoludniowej drzemce stojaca w lozeczku:szok::-D

Gatto - jeszcze się nie zdecydowałam ostatecznie, w weekend coś tam sobie zakupię to zdam relację ;-)
Teraz stoi , raczkuje , jednym słowem już jest wszędzie, tralalala, koniec spokoju :tak::-)

Uciekam do łóżka, nie doczekałam się filmiku no, ale podejrzę jeszcze z tel później :-p
Spokojnej nocy !!!

hehe Muma się robi! przysyłaj jakiegoś fajnego kuriera, właśnie marchewkowe się upiekły :-)
katiuszka raczej kombinuje z piekarnikiem, bo smażonego nie chce jej dawać, no a wszystko gotowane łatwo się rozciapuje.
Gatto ja to samo mam z prezentami, nie lubie kupować takich "z przymusu":sorry2:
Muffinki podobnie robiłam, tylko najpierw troszkę zblendowałam fasolke, podsmażoną cebulke, te grubsze części kalafiora i brokuła (potem dodałam ich reszte), dodałam pokrojoną drobniutko paprykę i podzieliłam na 2 części. Do jednej dałam starta marchewke, do drugiej szpinak (taki ciapowaty, rozmrożony, uprzednio odparowałam wode na patelni) i trochę sera feta. No i do obydwu mieszanek dałam jajka, olej, mąke, ciut pieprzu, sode i proszek do pieczenia.
No własnie cena tych normalnych ekspresów trochę mi nie pasi;-) W sumie to ja lubie taką sypaną kawe...:-)

Ostatnia edycja:
no właśnie!!!! zuzka obiecałaś filmik!!!!!! my tu wszystkie czekamy:tak:

U nas już jedna pobudka z płaczem była:baffled: jenyyy oby przespał nockę:sorry2:
Miałam coś więcej pisać, ale idę do łóżka, nie wiadomo ile dziś pośpię.
Do jutra Kobitki!!!

reklama
Koko to wyslij po pare sztuk kazdej tych mufinek. Pozbedziesz sie klopotu. Ja chetnie przygarne.

Katitszka no moj tez tak szaleje,ale dla mnie to spoko. Jakby kladl sie o 20ej to o 6ej by wstawal. A tego bym nie zniesla!

Wspolnikow zadnych nie mam. Przygarnelam ja,bo potrzebowalam kogos na poltora dnia,a nikt nie chcial na 1/3 etatu. Jej to pasilo,bo sie uczyla,potem miala pierwsze dziecko,a teraz jest z drugim. Jak ja wzielam 6lat jemu to jeszcze jakos bylo,ale teraz jak sa dzieci to juz niestety. A jak urodzi to juz raczej nie wroci. Tak mysle. Ja tez nie chce z nia pracowac od ostatnich potyczek,ale przeciez jej nie wywale,bo tesciowa poki co jest spoko,a tak by mnie znienawidzila,bo tamta by naopowiadala jej bzdur na swoja strone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry