tere fere
Fanka BB :)
Zuzol ale fajnie ze młoda juz z Wami. Ale macie teraz zajęcie i szczęście.
Katiuszka ja tez bym latala co drugi dzien,ale wiadomo gosc za darmo nie robi. Oczywiscie mam spory rabat,ale jak biore duzo zdjec to ponizej tysiaka nigdy nie placilam.
Koko zdrowka dla malej zycze.
Reszte dziewczyn caluje,bo nie mam kurde czasu. A to goscie,a to praca,a to obiad u tesciowki. Dobrze ze nie mam duzo do nadrobienia. Tylko boje sie na fejsa wejsc,bo przyszlo mi na fona dobrze ponad 1000 wiadomosci. Wasze gadu gadu noca. He he.
Katiuszka ja tez bym latala co drugi dzien,ale wiadomo gosc za darmo nie robi. Oczywiscie mam spory rabat,ale jak biore duzo zdjec to ponizej tysiaka nigdy nie placilam.
Koko zdrowka dla malej zycze.
Reszte dziewczyn caluje,bo nie mam kurde czasu. A to goscie,a to praca,a to obiad u tesciowki. Dobrze ze nie mam duzo do nadrobienia. Tylko boje sie na fejsa wejsc,bo przyszlo mi na fona dobrze ponad 1000 wiadomosci. Wasze gadu gadu noca. He he.

w kazdym razie na zewnatrz lalo jak z cebra, w srodku ludzi od groma i goraco jak cholera....ale jakos przezylismy, sa fajne rzeczy w Zarze dla dzieciakow
ale dobrze, że małej już lepiej. Wiesz...mnie to na zęby jednak wygląda. Matko..ale te dzieciaki się wymęczą...aaronka kiedyś mi pisała, że Jagódce idą trzonowce, podobno masakra!!! ja już trzęsę portkami
ja pierdzielę....ile tych zdjęc jest??? a tak z ciekawości, nawet nie mojej, tylko mój eM się pyta