reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto Katiuszka każdy fotograf bierze inaczej, ale ten mój normalnie bierze 80zł od wybranego zdjęcia. Więc jeśli chcecie wziąć 20szt to płacisz 1600zł. Ja płacę 60zł i zawsze coś tam jeszcze dorzuca w gratisie. A reportaże to już jakoś ogółem. Czyli za chrzciny wziął od nas ogólnie 600zł.
EM niezły numerant! Chyba alergie ma na spędzanie czasu w domu...hehehehehe żarcik
Wiem, że tak jest z tymi nerwami, ale ja jestem z natury choleryk i pomimo, że pracowałam nad sobą tyle lat i jestem już bardziej cierpliwa i rozważna w chwilach tzw ciężkich gdzieś to wychodzi, ale już nie tak jak kiedyś... Na szczęście Tim jest spokojny i wesoły, nie daje mi powodów do nerwów...

Katiuszka i oby Julkowi się nie odmieniło. No to teraz chodzisz wyspana, a koko niedospana.

reklama
tere nooooo ja tez jestem nerwus, cierpliwości u mnie niewiele, niestety:no:. Staram się, ale czasem już wnerw mnie łapie jak Młoda przegina:-( Siadam sobie wtedy, zatykam na chwile uszy (rzuce sobie mięchem pod nosem, tak, dla obniżenia ciśnienia), policze do iluśtam i jak się uspokoje to działam dalej;-)
A biegac mam zamiar w zimie. po chodniku, niestety, po kostce betonowej, no ale to jedyna trasa oswietlona. W weekendy po nieutwardzonych sciezkach biegam

Ostatnia edycja:
tere fere noo ja mam tak samo jak Ty..niecierpliwa jestem, zaraz mam nerwy...a potem wyrzuty sumienia:sorry:
aaa no i zrobiłam super farsz na gołąbki:tak::-) mięsko mielone, boczek, cebulka,pieczarki, grzyby (bo mój eM się uparł:-p) samej mi bardzo smakuje:tak:bo doprawiłam sobie jak my lubimy, nikt mi za uchem się nie wymądrzał. Ostatnio robiłam ze szwagrem...tzn. miał mi pomagać, ale się opił:-D ale doradzać to pierwszy był i tak doradził, ze były bardzo ryżowe, nie czuło się mięska, za mało przypraw. Ciekawe jak mi pójdzie jutro z kapustą. Nie lubię sparzać tych liści, no ale inaczej się nie da...
Gatto haha no to Ci się zakupy udały:-) ja z kolei nic sobie nie mogę kupić, bo wszystko mi potrzeba i się denerwuję, że jak kupię np. jakieś tam spodnie, to nie mam do nich czegos tam, jak spódnica..to znowu coś innego i w rezultacie wychodzę z niczym:cool:

Katiuszka, szczerze mowiac to ja bym sobie tez bardzo chetnie wymienila wiekszosc garderoby, bo czesc za kusa, czesc sprana, mam w cholere rzeczy w kolorze szarym i wygladam jak ta mysza:-( dlatego tak pomalu sobie szukam i dokupuje.

Tak w ogole to sobie postanowilam juz jakis miesiac temu, ze bede sobie codziennie robic makijaz i jak na razie tylko raz nie zrobilam, jestem z siebie dumna :-D

Kurcze zjadlabym golebia...

Tere fere czyli widze, ze u nas za zdjecie wychodzi 40 zl, czyli nie zle:tak:

reklama
Tere fere antybiotyk mamy brac 7 dni. Dzis juz 4 dzien wiec juz zostalo mniej
Koko wspolczuje nocki. Dzis chyba wczesniej odplyniecie
Gatto ciekawa sprawa z tym przeziebieniem meza
Katiuszka daje probiotyk a mimo to kupsztale robi. Gratuluje przespanych nocek. U mnie golabki to maz robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry