tere fere
Fanka BB :)
Gatto Katiuszka każdy fotograf bierze inaczej, ale ten mój normalnie bierze 80zł od wybranego zdjęcia. Więc jeśli chcecie wziąć 20szt to płacisz 1600zł. Ja płacę 60zł i zawsze coś tam jeszcze dorzuca w gratisie. A reportaże to już jakoś ogółem. Czyli za chrzciny wziął od nas ogólnie 600zł.
EM niezły numerant! Chyba alergie ma na spędzanie czasu w domu...hehehehehe żarcik
Wiem, że tak jest z tymi nerwami, ale ja jestem z natury choleryk i pomimo, że pracowałam nad sobą tyle lat i jestem już bardziej cierpliwa i rozważna w chwilach tzw ciężkich gdzieś to wychodzi, ale już nie tak jak kiedyś... Na szczęście Tim jest spokojny i wesoły, nie daje mi powodów do nerwów...
Katiuszka i oby Julkowi się nie odmieniło. No to teraz chodzisz wyspana, a koko niedospana.
EM niezły numerant! Chyba alergie ma na spędzanie czasu w domu...hehehehehe żarcik
Wiem, że tak jest z tymi nerwami, ale ja jestem z natury choleryk i pomimo, że pracowałam nad sobą tyle lat i jestem już bardziej cierpliwa i rozważna w chwilach tzw ciężkich gdzieś to wychodzi, ale już nie tak jak kiedyś... Na szczęście Tim jest spokojny i wesoły, nie daje mi powodów do nerwów...
Katiuszka i oby Julkowi się nie odmieniło. No to teraz chodzisz wyspana, a koko niedospana.

. Staram się, ale czasem już wnerw mnie łapie jak Młoda przegina:-( Siadam sobie wtedy, zatykam na chwile uszy (rzuce sobie mięchem pod nosem, tak, dla obniżenia ciśnienia), policze do iluśtam i jak się uspokoje to działam dalej;-)
) samej mi bardzo smakuje
ale doradzać to pierwszy był i tak doradził, ze były bardzo ryżowe, nie czuło się mięska, za mało przypraw. Ciekawe jak mi pójdzie jutro z kapustą. Nie lubię sparzać tych liści, no ale inaczej się nie da... 
80 zł za sztukę
noo ale fakt!!! ładne są....