reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleksis no moje dziecko jest nieprzewidywalne, ogolnie raczej przesypia cale noce, budzi sie ok 6 na mleko, ale potem jeszcze do 7 kimie :-D Ja nie moge sie doczekac, kiedy bedzie na tyle samodzielna, zebysmy mogli spac do 9 choc:-):-)pewnie za jakies 5 lat:-D
A czemu ty tak wczesnie sie z wyrka sciagnelas, co?

Gochson tez tak slyszalam, mam nadzieje, ze mloda nie odziedziczy tego:eek:

Muma, mam wsadzac do tego zamrazalnika posciel czy eMa ??:-D:-D

reklama
Muma, mam wsadzac do tego zamrazalnika posciel czy eMa ??:-D:-D

Zacznij od pościeli :-D

Aleksis - prezenty częściowo kupione (jeszcze Jula ma po drodze urodziny) , częściowo wybrane a co do pakowania to muszę w tym roku popracować nad tym bo niestety często robię to (zupełnie nie wiedzieć czemu) na bardzo ostatnią chwilę;-) Teraz właściwie to już chyba Julka mogłaby to robić , tyle, że większość jest dla niej ;-)
A ładnie jest, jeszcze słonko świeci, taki miły zimowy dzień.

Ech, zawsze z życzeniami do mnie jako pierwsza , już po 8mej Hania dzwoniła... A wiecie ostatnio jakieś 2 dni temu śniła mi się i eMowi tej samej nocy (choć jemu się przeważnie nic nie śni) i to w bardzo podobnym, 'dobrym' śnie... Nie wierzyłam w takie historie ale jakoś czuję, że była u nas po prostu...

Biorę się do roboty, jakiś fajny obiad chcę zrobić i może tartę, ostatnio się wszyscy odchudzamy i nie jemy słodyczy ale to w końcu imieniny są :-D

Wszystkiego naj.... dla naszych Kaś :-D

Aleksis, mamy wszystko juz dopięte, tylko teraz zaciskam nogi na grudzień, a on juz tuż tuż...
Trzymam kciuki za Ciebie, ja sie rozpakuje to musisz przejąć obowiązki ciężarnej
Gochson dobrze ze z synkiem już lepiej, a co do skurczy ja to bym nazwala,ze jestem "mało rozgarnięta:shocked2:" do odczytywania sygnałów porodowych bo niby skąd mam je znać:wściekła/y::szok::no: czytam czytam o tym i guzik:sorry:
Muma już oczami wyobraźni widzę jak Gatto wpycha pościel do zamrażarki i pomaga jej w tym Cristinka, hehe a eM stoi i puka się w czoło:-D

Na 11:00 jadę z autem do elektryka, coś mi kierunki szwankują, tez nie miały kiedy tylko teraz przed porodem :confused2:ehh
Kurcze może tez na KTG podjadę, dla swojego spokoju...

Muma, Szyszka zamrazalnik mam tak zapakowany, ze nawet szpilka sie nie zmiesci hihi:-p

Szyszka ja tez jakos przed samym porodem musialam zalatwiac jakies sprawy...nie wiem czemu:eek: a ty jedz na to ktg jak ma cie uspokoic:tak: choc podobno skurczy nie mozna przegapic, wiec pewnie to nie to :-D

Ide sie doprowadzic do stanu pokazywalnosci na ulicy.

cześć dziewczyny

Kasieńki Nasze drogie Wszystkiego najlepszego

Szyszka zaciskaj nogi i poczekaj jeszcze na święta pod choinkę będzie Mieszko ;-)
Aleksis oj ja chyba teraz szczegłowo nie dam rady dzieć mi w foteliku samochodowym siedzi i jęczy ,matko kochana zęby chyba idą i od pół godziny próbuję skończyć posta

dzisiaj noc Nasza skończyła się o 5:30 o 4:00 przysnęłam po kupsku,które było i odtykaniu nosa a o 4:41 kogut sąsiadów zaczął piać jak opętany

a ogólnie stękamy,kfękamy i marudzimy :confused2:

to by było na tyle

Gatto ja pije kawulca,ale teraz dopiero to zapraszam.

Szyszka ja to w napięciu czytam twoje posty. Chyba juz bym wolala,zebys urodzila.

Muma no bialo w Lodzi. Ja co prawda wstalam z Timim o 9ej,ale bylo jeszcze bialo. Super.

Gochson tu zazdroszcze męża. Babcia Adasia wycaluje i utuli i zaraz wyzdrowieje.

Aleksis teraz do srody jestem w domu bo tesciowka jest na badaniach w szpitalu,to nie ma kto Tima przygarnac. Zebys blizej mieszkala,to bym Ci podrzucila. Hehe.

Gatto ja to wszystko na balkon wynosze jak mrozik lapie,a poduszki do zamrazalnika wkladam. Ale u was to mroz w ogole lapie?

Kaśki pelaśki sto lat,sto lat i grzecznych dzieci. Cmok.

hejka:-)
Ja na moment;-) idę sobie śniadanie zrobić i muszę zabrać się za te liście kapuchy:crazy: nooo trudnooo...
Dziękuję wszystkim za życzenia!!!! również skłam wszystkim Kasiom zdrówka, spełnienia marzeń i dużo, dużo miłości:-)

Wczoraj się pochwaliłam jak mi to Juluś śpi....ledwo skończyłam pisac posta, a tu płacz:cool:, za godzinę to samo. No ale do rana już był spokój, o 6 mleko i spanie do 8:30:szok::-D pewnie by spał dłużej, ale do dziadka na dole przyszła ekipa remontowa i zdzierają tynki:wściekła/y: tłuką się niemiłosiernie. Nie wiem jak ja go w południe uśpię:eek:
Kurdę...nie poodpisuję każdej, bo się mały już zobaczył mnie przy kompie i ryk!!!! bożeee co za dziecko:-p
Jak się trochę ogarnę to wpadnę na dłużej!
Miłego dnia Babeczki!!!!

szybko kliknę bo Mała zasnęła a muszę pranie rozwiesić i zdjąć,a wiem ,że długiego spania nie będzie ;-)

Muma
oj ja nie wiem czy się ogarnę,dobrze ,ze rano na 20 min drzemki złapała to się wykąpałam,szybka depilacja ud :-Ddepilatorem i włosy zaczęłam suszyć a tu już miałki słyszę z sypialni :szok:no i suszenie było z wózkiem koło łazienki :laugh2:
Aleksis a jak Ty na etapie szukania domu bo ja się zgubiłam WYBACZ proszę :zawstydzona/y:
Gochson dobrze ,że z Małym coraz lepiej :**
Gatto moja zamrażarka jest mała i tak wypchana ,że szpilki też nie włożę :no:
Ani@k jak u Was?
katiuszka podrzuć gołąbki mój M się ucieszy bo On uwielbia na rękach by Cię nosił za te gołąbki ;-):tak:

ściskam resztę dziewczyn ,wpadnę później jak Mi pozwoli Mysza :tak:

reklama
zuza - no po co Ci teraz ta depilacja ud ? W wolnych chwilach odpoczywaj a w uda zawsze będzie cieplej jak będziesz w nocy wstawać :-D

katiuszka - bądź dzielna z tymi gołębiami :tak:

Mieliśmy iść na spacer ale już mi tu chrapie to się biorę za gotowanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry