Hej,
My dziś 6.55 ale ostatnio też 7.30-8.00 i bez pobudek nocnych także ogólnie nie narzekam. U nas na wsi dziś biało , na chodniku nie, ale trawa i pola białe - ładny taki pierwszy śnieg
Gochson już lepiej, to dobrze, powoli niech Mały dochodzi do siebie bo zaraz Mikołajki, potem Święta, musi mieć dużo siły

Szyszunia - super , ze się trzymasz i masz dobry nastrój, jeszcze tylko kilka dni do grudnia !! &&&&&&&&&&
Gatto - też się maluję na co dzień, rzadko kiedy zdarza mi się nie malować, inaczej się czuję;-) A co do chorób weekendowych eMa to powiedz, że musi zrobić testy na roztocza z sypialni i słyszałaś o 'odczulaniu' w formie bolesnych zastrzyków, może podziała;-)
katiuszka u Ciebie też zimowo ?? Jak tam bliźniak po weekendzie ? U mnie gołąbki to jest tylko mięcho i odrobinka ryżu i trochę bułki moczonej w mleku, a tych liści tez nienawidzę robić i zawsze bluźnię przy tym a w kuchni wszystko pływa :-)
tere fere - potwierdzam ceny zdjęć w Łodzi , masakra a Wasze są piękne
alex - :-) miłej pracy !! No i nie dałaś przepisu na te kluchy.
diabliczka - gratulacje i rozgość się u nas;-)
Aleksis już kciuki trzymam za usg &&&&&&&& i nie mogę się doczekać, czy to będzie synek czy córcia, jakie imię w końcu będziemy wybierać
zuza - jak Mała ?? Dawaj fotki please...
kok.o a masz jakieś buty specjalne antypoślizgowe do biegania po lodzie ?? Czy w panczenach zasuwasz ?
Ania - co tam u Ssaka i jego Mamy ?? :-)
Aaa no i przede wszystkim
wszystkim Kasiom życzę spełnienia marzeń i zdrówka i miłości i fajnego dnia dzisiaj ;-)
I tym samym uprasza się
caterinę, aaronkę i kasię.natkę o odwiedzanie nas częściej bo to już po prostu wstyd drogie Panie, żeby prawie w ogóle się tu nie pojawiać
Lecę po kawkę:-)
Miłego dnia wszystkim !!!