reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Koko aha to jak bede juz kipiala to uderzam do Ciebie po porade i Katiuszki.

Katiuszka a do tego farszu dalas tez ryz?
No tanio nie jest. Ale w Lodzi u starych fotografow gdzie zdjecia robi sie na kolejnych obrzydliwych tłach kosztuja 100 od foty. Masakra.

Gatto ja tez jestem z Ciebie dumna. Makijaz trzeba nosic. Zawsze zakryje cos nie cos. Wyglada sie bardziej kobieco. No a foty maluchno.
A ktore moje foty byly sexi? :))) ciążowe?

reklama
Dzien dobry :-)
i ja sie witam z kakaem.... i bułką z masłem, tak mnie wzięło:rofl2:
kurcze wczoraj od 23:00 - 01:00 jakies skurcze mnie dopadly, tzn chyba skurcze bo takie ciagniecie na samym dole:shocked2:, to moga byc skurcze???

Gatto wyspana? jak Cristinka?
Katiuszka pysznych gołąbków, boze jak ja je uwielbiam:-D
Zuzu jak brzuszek Julianki?
Tere fere milego dnia;-)
Muma a wy jeszcze spicie?
Ani@k spokojnego dnia przy Patryczku:tak: i dla Ciebie odpoczynku troszke.
Witam tez nowe kolezanki, zapraszamy ;)

Hej,

My dziś 6.55 ale ostatnio też 7.30-8.00 i bez pobudek nocnych także ogólnie nie narzekam. U nas na wsi dziś biało , na chodniku nie, ale trawa i pola białe - ładny taki pierwszy śnieg:tak:

Gochson już lepiej, to dobrze, powoli niech Mały dochodzi do siebie bo zaraz Mikołajki, potem Święta, musi mieć dużo siły :tak::tak:

Szyszunia -
super , ze się trzymasz i masz dobry nastrój, jeszcze tylko kilka dni do grudnia !! &&&&&&&&&&

Gatto - też się maluję na co dzień, rzadko kiedy zdarza mi się nie malować, inaczej się czuję;-) A co do chorób weekendowych eMa to powiedz, że musi zrobić testy na roztocza z sypialni i słyszałaś o 'odczulaniu' w formie bolesnych zastrzyków, może podziała;-)

katiuszka u Ciebie też zimowo ?? Jak tam bliźniak po weekendzie ? U mnie gołąbki to jest tylko mięcho i odrobinka ryżu i trochę bułki moczonej w mleku, a tych liści tez nienawidzę robić i zawsze bluźnię przy tym a w kuchni wszystko pływa :-)

tere fere - potwierdzam ceny zdjęć w Łodzi , masakra a Wasze są piękne:tak:

alex - :-) miłej pracy !! No i nie dałaś przepisu na te kluchy.

diabliczka - gratulacje i rozgość się u nas;-)

Aleksis już kciuki trzymam za usg &&&&&&&& i nie mogę się doczekać, czy to będzie synek czy córcia, jakie imię w końcu będziemy wybierać :-D

zuza - jak Mała ?? Dawaj fotki please...

kok.o a masz jakieś buty specjalne antypoślizgowe do biegania po lodzie ?? Czy w panczenach zasuwasz ?:-D

Ania - co tam u Ssaka i jego Mamy ?? :-)

Aaa no i przede wszystkim wszystkim Kasiom życzę spełnienia marzeń i zdrówka i miłości i fajnego dnia dzisiaj ;-):tak:

I tym samym uprasza się caterinę, aaronkę i kasię.natkę o odwiedzanie nas częściej bo to już po prostu wstyd drogie Panie, żeby prawie w ogóle się tu nie pojawiać:tak:

Lecę po kawkę:-)

Miłego dnia wszystkim !!!

Ostatnia edycja:
O kurka, ale plama, ja nawet nie wiedzialam, ze dzis Kasie swietuja:-D:-D

Drogie Kasie samych wspanialych chwil i spelnienia marzen!!

Muma, na niego nie dziala takie straszenie, bo ma alergie od malego i byl kilkakrotnie w calym swoim zyciu odczulany. Teraz juz ponoc lepiej, bo jako dziecko to masakra byla. I dlatego ja mam przekichane bo musze czesto zmieniac posciel i wietrzyc tez baaaardzo czesto, pasowaloby codziennie, ale nie mam na to sily;-)

tere fere, Gatto u mnie mąż kucharzy więcej niż ja, tzn ja robię obiady w tygodniu, ale to takie proste. Jak są do zrobienia gołąbki, czy naleśniki czy placki, czy coś innego to zdecydowanie on. :tak:

Pieknaszyszunia na tym etapie skurcze mogą się zdarzać często. Chociaż z drugiej strony ja nie wiem, bo ja nie miałam jakiś tam strasznych, mnie wody odchodziły więc jechałam do szpitala. Nie wiem czy bym mogła poznać po skurczach kiedy jechać.:-p

Muma jak Adaś teraz tak mało je, to on przecież w Święta to nas nie dopuści do stołu. :szok:

Gatto u mnie z kolei alergikiem jestem ja, więc też mi nie straszne odczulania. Trzeba uważać, żeby obserwować dzieciaki, bo ponoć jak jeden rodzic ma alergie to dziecko tez może mieć. Oczywiście jestem dobrej myśli, że nie będzie.

Ja dziś już w pracy, Adaś z babcią został. Kupiliśmy w sobotę kolejkę drewnianą, więc będą mieli co robić.

reklama
Ja tez sie witam,
witam nowe Kolezanki.

Ja dzis na nogach od 7:15, e, pewnie mi nie wierzycie;-) Fajnie tak wczesnie wstac, choc wiem, ze dla Mam to Pikus. Juz po kawie i po zdrowym sniadaniu.

To ja tez sie dolaczam do zyczen dla naszych Katarzyn!
Gochson dobrze, ze Bidulek juz ma sie lepiej. Uff

A u nas pogoda typowo angielska...Zimno, zero promyczka slonca, ponuro...Pochlastac sie mozna.

Z dolegliwosci ciazowych to czasem cos zakluje przy takim szybszym ruchu dolnych konczyn;-) no i apetyt mega. To ostatnie musze poskromic, bo juz mi sie snilo, ze zaczelam sie przeistaczac w big woman nie majac na mysli brzuszka

Z tymi eMami to zawsze cos...Gatto a jak Cristi? Sypia juz lepiej?

Zuzanka prosimy o bardziej szczegolowe relacje o Juliannce, zakupach itd. I jaki wozek wybraliscie?
Kok.o jak Ewunia? dzis do zlobka?
Katiuszka a u Ciebie? Julian szaleje po tych golabkach?
Ani@k i jak sie karmienie uklada? ok?
Pieknaszysznia samopoczucie ok?wszystko gotowe juz na przyjscie Synusia?
Muma az zazdroszcze Ci tej bieli...Juz tak Mikolajkowo sie zrobilo. Jak prezenty-juz wybrane i zapakowane?
Terefere dzis w pracy czy w domku?Fotki sa super

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry