reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hellol,

zdjecie brzuch na BB bis.

Juz po kawce, sniadaniu, czekam na relacje, ze Mieszko na swiecie i dalej nic? Co tam sie wyrabia normalnie?:-D

A reszta gdzie?
ma juz Cristi ten 1 zabek, aby Cie mogla gryzc?

eloooo
sie witam i od razu mówie,ze zdjecia z mikołajem nie mam, bo dostaniemy je na płytce zbiorczej z całego roku dopiero w lipcu:eek::-(:-(
Nagotowałam zupy ze ho ho!!:-) chyba bede musiała zamrozić:-) dzisiaj Młoda dostała do złobka kubeł wielki, na pewno nie da rady tego zjesć :shocked2: chyba z tej radości przegiełam z ilościa:-D

Wiecie co, ja bez tych nakolanników daje rade (yyy znaczy Ewcia daje... a mam dechy i kafle w całej chacie wiec łatwo nie ma;-):-)) W sumie niepotrzebny gadżet chyba...

Byłam dzisiaj na szopingu!!;-):-) kupiłam sobie.......szal (na wiosne raczej:eek:) No i oczywiście przyszłam do domu z 5 parami spodni dresowych do ciuchania przez Młodą po podłogach, no i 2 bluzeczki jeszcze jej kupiłam.. Moj ulubiony sklep ciuchowy od niedawna ma tez w ofercie troche ciuszkow dla dzieci i niestety tak sie koncza ostatnio moje zakupy tam;-)
Ciekawe kiedy uda mi sie sobie cos kupic...:-);-)

ide sobie kawke zrobic i na fb zagladne, popacze na Aleksis:-)
paaaaa

Witam

Mam dzis tak zakręcony dzień, że szok. Dziś dzieć w domu i babcia i jak na złość telefony z pracy co chwilke. Za bardzo nie mam gdzie rąk włożyć. Co się zamknę w pokoju żeby popracować to zaraz synek się dobija. Jutro pojedzie do babci to nadrobię zaległości.

Wczoraj z mężem skręcilismy dla Adasia motorek, więc czeka do jutra schowany.

Już piszę co u pediatry. Kazała wyłączyć mleko, dała probiotyk i dieta. W sumie tak jak myslałam...no a dziś do tej pory 2 kupy, więc nie jest zle. Zamiast mleka kazała dawać Humana NR (chyba nie pomieszałam ) ;-)

Szyszunia czyżby jutro Mieszko zrobił Ci prezent Mikołajkowy ? &&&&&&

kok.o no to szoping chyba udany.
O coś dziś cichutko,czyżby rózgi na jutro szykowane :-p

hehe Gochson, "szoping" miał byc dla mnie:-p dawni nic sobie fajnego nie kupiłam... no ale chociaż Młoda ma co na tyłek włożyc;-)
Adasiowi dajesz juz mleko krowie (takie zwykłe)? czy mm jeszcze?
a, eMowi kupiłam ksiazke i wieeeeelki wór Michałków:-D:-D uwielbia je wiec sie zasłodzi:-p

koko no szkoda, że nie będzie fotek teraz. Troszkę dziwnie, no ale cóż.

Gochson, to dopiero teraz od mleka by coś było nie tak? Hmmmm...

Kurde na prawdę dziś cisza....

Ja wczoraj napiekłam kupę pierników, z których dziś potajemnie zrobiłam 2 choinki, tzn z gwiazdek piernikowych i lukru, wiecie na pewno jakie. No i zamierzam w nocy podrzucić w buty eMa i Tima. Do tego eMowi kupiłam czekoladki lindora i żelki, bo to znów żelkowy potwór jest. Ciekawe co ja dostanę.

Koko u mnie odkad sie Adas pojawil to kazdy szoping dla mnie konczy sie zakupami dla malego. Chyba tak to juz teraz jest.
Daje Adasiowi mm. Tyle z mowila jak dziecko ma biegunki to najlepiej wyeliminowac mleko a nie ze od mleka ma je. Ma je po antybiotyku raczej i niekiedy dzieci musza odbudowac flore bakteryjna.

tere fere - w buty wkładasz te pierniki, myślisz, że będą dobre, takie w sam raz aromatyczne ? ;-):-D
Ja mam dla moich płyty to do obuwia mogę wkładać ;-)

Gochson -
to nie mleko tylko laktoza z mleka szkodzi w czasie biegunki. Polecam Enfamil 0 laktozy , nawet całą puszkę niech wypije zanim nie dojdzie do siebie. U Olka bardzo ładnie mi biegunki po tym przechodziły :tak:

Dziewczyny, słyszałyście o tym huraganie ?? Lepiej nie wychodzmy nigdzie, siedzmy na bb, oby nam tylko netu nie urwało :-)

DO wieczora, papa

reklama
Muma hehehehe spoko. Nie walą nam buty, a u nas zawsze Mikołaj w buty prezenty wkładał na Mikołajki. Mój brat jak byliśmy mali, czyścił wszystkie buty z całego roku, nawet sandałki i ustawialiśmy pod drzwiami pokoju w rządku, bo wiedział, że w każdym coś znajdzie. No i tak było. Oby Timek nie wpadł na taki pomysł kiedyś...hehehehe

Ja słyszałam, że jutro przyjdzie ten huragan. Już się boję. Ja muszę iść do pracy, ale najwyżej eM mnie podrzuci i będę czekać, aż po mnie przyjedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry