reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej!!! Usypiam młodego i z teł pisze. Denerwuje mnie takie pisanie, ze he:cool:
Przepraszam, ze nie odpisuje każdej z osobna, ale dosłownie mam sekundę, zanim Julek nie kimnie. Zaraz biorę się za obiad dla dziewczyn. Nic wymyslnego, polskie lazanki :-) No i chałupie muszę przejechać odkurzaczem. Może wpadne po południu.
Miłego dnia!!!

Witam dziewczynki. Trochę dziś roboty, więc tak na szybko.

Umówiłam małego na jutro do pediatry, bo mnie już męczą te jego kupy i jego pewnie też. Jeszcze wczoraj był u babci i teściu był. No to zamiast mu diete zrobić to w niego tyle powpychali, że szok. Jeszcze mi teściu opowiadał, że zjadł całą mandarynke, jagody, naleśniki itp. W domu takie brzydkie kupy robił, że szok...a ja myślałam, że już jest lepiej. Teraz jak pracuje w domu to wyskoczę na chwilę do pediatry -niech go zobaczy, a potem zawiozę do babci i pewnie nikt nie zauważy.
Dziś idę do ginka to może looknie tu i tam i coś ciekawego doradzi.

Ani@k a Ty nocny marek jesteś, czy mieszkasz w innej strefie czasowej. U mnie 0:51 toż to środek nocy.

Muma żeby to obcinanie krzewów nie skończyło się jakimś choróbskiem.

Gatto gratuluje. Pamiętam jak ja się zmieściłam w końcu w ulubione dżinsy...jaka satysfakcja. Mała rzecz a cieszy.

Miłego dnia dla Was i dla maluszków.

A to nie było STATOIL2013 ?? Ja kupowałam , chyba z takim kodem;-)
Tak kochana to ten kod!! zrobilam zakupy!

kurcze Alex kiedys polecala jeszcze jakas ksiazke tylko nie pamietam czy tu czy na fejsie, juz mam poplatanie z pomieszaniem:-D:-D

Gochson, jeszcze w moje nowki jeansy sie nie mieszcze, ale kto wie...moze za jakis czas...nowki, bo se kupilam miesiac przed zaciazeniem:wściekła/y:

Katiuszka to milego popoludnia!!

Juz znalazlam ten tylul...hmmm...czy mozna w merlinie domowic ksiazki??

Ostatnia edycja:
Gatto nie przesadzaj, pewnie kupiłam za małe dżiny i tetraz chcesz się wbić? hehehehe

Katiuszka, biedna Ty! Zawsze tyle nam pisałaś, a tu teraz posucha. Ledwo pewnie zdążysz poczytać.

Gochson no ciekawa jestem co powie Wam pediatra na te kupsztale cholerka. A czemu tyle Adasiowi nawpychali jedzenia? Nie wiedzieli może, że ma problem po prostu...

Timowi pokazuje się drugi ząb. Już przez skórę widać. Pewnie na dniach się pokaże, a on nic tylko podgryza mnie za łokieć, albo kolano. Zachodzi z boku po podłodze i HAPS!

Tere fere jak cie gryzie to znak, ze mu przechodzi hihi:tak: A Tobie tez juz lepiej?? A czemu nie mozesz brac niektorych hormonow, przez chorobe mamy??
Ja sie ciesze, ze u nas nie ma sniegu, bo ja nie lubie, zadnych sportow zimowych tez nie lubie, chyba, ze je ogladam w telewizorni. Na szczescie mieszkam w takiej okolicy, ze jak mi sie sniegu zachce to wystarczy pojechac 100 km i jestem w Dolomitach:tak:

Gochson no jak masz mozliwosc podskoczyc do pediatry to jasne! w koncu te kupsztale juz dlugo sa brzydkie:-(

Muma te rajtki ty bralas ten rozmiar? 68-74?ladnie sie naciagaja? bo ja powinnam moze mlodej wziac 74-80 ale nie ma akurat takich z frotte, szlak. A kupuje teraz na polski adres, potem mama mi wysle pod koniec grudnia lub na poczatku stycznia wszystko.

Gatto powiem Ci, że Oli miał rajty rozmiar 56 to zakładałam mu jeszcze jak miał pół roku ;-) a teraz od jesieni jak miał 10-11 mcy mamy 80/86 i są dobre, ale wiesz Ty byś te taki rozmiar śmiało mogła wziąć , najwyżej podciągniesz wyżej;-) Frotte na pewno bo są cieplutkie.

tere fere -a co jak Oli miał 4 zęby i gryzł mnie po cyckach :-D niezapomniane wrażenia.. Będziesz mieć to BRCA refundowane czy płatne, Jeśli płatne to daj znać jak znajdziesz tanio.
Gochson z dziadkami to czasem jak z dziećmi, nie ? Ciekawe co lekarz powie, pewnie dieta i probiotyki..

Wzięłam się za taką szafkę ze szkłem, juz trzecią zmywarkę kieliszków i szklanek czyściutkich wyciągam, będą jak znalazł na Święta:tak:

Do wieczora, papapa

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto no tak przez raka po prostu, bo jeśli mam mutację genu jak mama, babcia, ciocia...to nie wolno mi brać nawet niektórych antyków, bo pobudzają... Np Yas nie mogę wtedy przyjmować.

Muma współczuję tych śladów czterech zębów...bbbrrrr...
Nie wiem czy płatne. Dowiem się w poniedziałek, bo moja koleżanka ta co wynalazła lek na białaczkę, (który niestety jeszcze jest w pieleszach przez brak kasy w naszym kraju) ona pracuje w Koperniku w labie (na hematologii) i mi coś tam załatwi jak się da. W sumie labo jedno, tylko różne pracownie, ale się znają i może po koleżeńsku dałoby radę, ale nie wiadomo jak do tego podejdzie jej starsza koleżanka. Napiszę na pewno co i jak, ewentualnie wypytam też o Ciebie jak chcesz.

A ile Olek ma zębów teraz? 14 jak wskazuje suwak?
Też kiedyś miała półki ze szkłem, jak był segment po rodzicach. Nie lubiłam tego myć. Dobrze, że zlikwidowałam takie zabudowy, bo ciężko by było za to się wziąć, no choć jak piszesz, to i tak wrzucasz do zmywary.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry