reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

coraz intensywniej nad tym myślę...noo ale nie do Łodzi...:-) aa przypomniało mi się takie powiedzonko...yyy ale mnie nie wywalicie za to?;-) noo dobra...ryzyk-fizyk..."w mieście Łodzi nawet psom szczekanie szkodzi":sorry:

reklama
eee no jak się powodzi,to jest git :-D
Kurna, prawie 23 u mnie, tableki na spanie popiłam wiadrem melisy i nic!!!! ja się wykończę!!! eM chrapie, Młody ładnie śpi w łóżeczku, a ja znowu spac nie mogę...pełnia jest czy co? tzn. czy u mnie jest? bo u Was może nie być....;-):-)
Dobra, spadam do wyrka, poczytam jeszcze książkę i może mnie zmoży wreszcie...
Dobranoc!!!!

Katiuszka, koko a mój synek miał ciemieniuche i się drapał po głowie, ale ta parafinaq pomogła. Stosowaliśmy też wcześniej olejuszke i emolium na ciemieniuche i nie pomagało.
Widzę, że cierpisz na bezsenność - ja czasem jak nie mogę zasnąć to biorę kalms, pół godziny i śpię jak zabita.

Lece na kawkę, wpadnę później.

reklama
Gatto nie rodzę jeszcze, ale od rana znów latam na miotle,sprzątam, ogarniam, już w sumie nie ma co, ale kłuje mnie coś tam, może sie rozkręci:baffled:
Katiuszka zasnęłam ok. 2:20, tzn odlozylam ipada, ale wiercilam sie jeszcze, wiec slyszalam jak zegarek 3 wybił...
Czekam do 19:00 i sruu na KTG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry