reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczyny ja zaraz oszaleję!!!!

wpadłam na świetny pomysł aby poczytać Patrykowi książkę.. kupiłam kilka egzemplarzy.. i taką dość ciężką trzymałam nad nami (leżałam obok Niego) jedną ręką a drugą ręką nagrywałam komórką, bo On tak ładnie gaworzy podczas czytania i się uśmiecha i ta książka spadła mi na buźkę Patryka.. po dość długim płaczu usnął.. ma na łuku brwiowym czerwone i na główce :zawstydzona/y: już się spałakałam.. mam dzwonić po pogotowie???? jechać do lekarza???

o właśnie się obudził.. ale jset normalnie, uśmiechnięty..

Boże!!!!!!!!! ja potrzebuję jakiejś opiekunki.. do sieboie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
tere fere, Muma ja nochala dziś podpinałam pod odkurzacz.

tere fere od 2 dni tylko 1 kupa, więc chyba wracamy do normy.

Ani@k myślę, że nic mu nie będzie. Dzieci mają twarde głowy - znaczy chyba miękkie :eek:, cholera sama nie wiem :baffled:....wytrzymałe to na bank :tak:. Ja pamiętam jak małego karmiłam na leżąco to mi kilka razy komórka spadła na niego jak sobie czytałam.

to czerwone z głowy schodzi, zostało na łuku brwiowym.. ale chyba już nie pamięta że coś Mu spadło na główkę.. albo się dopiero okaze..:sorry:

idziemy na spacer.. muszę się przewietrzyć, dzięki Dziewczynki :***

Ani@k od kontaktu z literaturą nic się jeszcze żadnemu Dzieciu nie stało :tak: A serio to tak jest spokojny i nie płacze to bez przesady, jest facetem, musi być twardy :tak:

Mój Gilosek zasnął, oby na długo bo mam jeszcze parę spraw do załatwienia w kompie ;-)

Z Matką przepychanek cd.. Teraz wymyśliła, że owszem przyjdzie do nas na Wigilię chętnie i nawet coś tam przygotuje z własnej inicjatywy ale do Babci pojedziemy razem w Święta i razem coś zrobimy u niej, A ja tak nie chcę , Po pierwsze nie chcę już sztywnych imprez, po drugie nie mam ochoty się spotykać z Matki facetem , po trzecie nie chcę się umawiać bo muszę jechać do tescia i na cmentarz i chcę mieć trochę luzu ...
Bo ogólnie to od Nowego Roku stwierdziliśmy z eMem, że wyluzowujemy i zaczynamy bardziej dbać o siebie. Będziemy już obydwoje po 40stce ;-) czas najwyższy trochę pomyśleć o swoich przyjemnościach , no i dzieciowych ma się rozumieć.

Zanim Olek zasnął to kichnął na mnie buzią pełną kaszki, no rewelacja było, włosy, twarz, koszula, kanapa :-)

u nas spokój.. więc nadal będę czytać bajki polskie.. tylko w innej pozycji :sorry:

ja jeszcze wrócę do ferrum lek.. Kok.o mnie też zastanowiło bo Patryś teraz tylko mleko.. aż dzwoniłam do pediatry, powiedziała ze jak najbardziej z mlekiem mogę podawać, więc podaję.. nie wiem czy coś robię nie tak choć odmierzam miareczką tak jak powinno być.. bo niby kupki powinny zmienić zabarwienie, a u nas kupki są takie jakie były gdy ferrum nie braliśmy :baffled: ehhh zaraz skończy się syrop, w styczniu szczepienie/wizyta i oczywiście wyniki więc zobaczymy jak to żelazo się wchłania.. a Ty ile czasu podajesz Ewci??? na ulotce niby napisane ze na niedokrwistość leczenie moze potrwać do 3 m-cy.. zobaczymy.. gdzieś w necie na jakimś forum przeczytałam jak jedna dziewucha się wypowiedziała ze dzieci do 4 czy 5 m-ca mają 'wrodzoną' niedokrwistość i nie powinno się nic na to stosować.. :baffled: ale to tylko wypowiedź z forum..
Muma jesteś już dużą dziewczynką i Mamę słuchałaś jak byłaś mała, sama najlepiej wiesz jak Ci bedzie wygodniej przygotowywać święta i dodatkowo spędzić czas u Dziadków, z całym szacunkiem.. Ty masz na głowie swoją rodzinę (eMa, Julę i Olusia) a Twoja Mama tylko swojego faceta..
Tere :***
Alex__ ???? odezwij się!!!!!
Gochson ale ta moja książka sporo waży.. ale widać już ze na łuku też nie będzie śladu więc jestem spokojna, dzięki :***

idę spić herbatę, zrobiłam se przed momentem a już słyszę ze Synek się wiercić zaczyna..
Katiuszka Ty jak się wdrożysz w inną grupę tu mniej Cię bedzie.. nie zrobisz nam tego chyba, co????

reklama
Szyszka a dupa tam, pogoda kiepska, a ja się wzięłam za pranie prasowanie i gotowanie. Robię obiad i farsz do pierogów z mięsem. Zamrożę poporcjowany i jak nie zużyję do pierogów, to zrobię na Sylwka naleśniki z mięsem jakby krokiety...

Ani@k
Wysłane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry