hej!
ja na moment, bo cos czuję, że mi się oko przymyka, to nie chcę przegiąć, żeby mu się odechciało spać...noo temu oku znaczy się
Gatto eee nie narzekaj na swojego eMa

co ja się dziś nasłuchałam od tej kolezanki na jej eMa to szok!!! jakiś duży dzieciak chyba...bo tak, przy dziecku nic nie zrobi, bo albo nie umie, albo mu się rzygać chce jak mały ma kupsztala albo gra na kompie

mało tego, co parę dni wraca w środku nocy do chaty...a skąd? na koncerty sobie jeździ! wczoraj właśnie tak było, był w Londynie koncert Black Sabbath noo a on z tych klimatów, no to poszedł...a że dziecko w domu 4 miesięczne notabene...no to co? koledzy co parę dni w domu się ucztują...Nooo ja bym go zabiła!!!! tak więc, nie masz jeszcze tak źle;-)
kok.o a Ewci ta anemia wyszła podczas badań innych, tak? tak jakby przypadkowo? a zauważyłaś coś po niej? ma to jakieś objawy? no bo przecież zaraz bedę Julka sprawdzać;-):-)
zuzanka noo pospałam do prawie 8-ej, ale zasnęłam dopiero około 2 w nocy...więc za dużo się nie naspałam
tere fere tak, tak pierogie ze śliwkami wędzonymi suszonymi - to ważne, bo w sprzedaży są wędzone, ale to nie to samo. To jest przepis z wioski mojej babci, stary jak świat, ale mało znany, bo nawet u mnie w mieście nie każdy to zna i robi, a to całe 5 kilometrów od babcinej wioski. Właśnie szwagierka mi smsa wysłała, że widziała w sklepie, że pokazały się już te śliwki i już mi wysłała 30dkg

już nie mogę się doczekać!!!!
Aleksis wiesz, jak nie mogę spać, to po jakimś czasie zaczyna mnie głowa boleć, ale to chyba od tego, że jestem zmęczona, zasnęłabym, a tu się nie da...Ja chyba stawiam na te tabsy jednak

odstawiłam je już dziś, miałam czekać dokońca listka, ale pierdzielę, wolę się wyspać:-)
aaa
tere fere jak tak rozdajesz ten pamiętnik to i ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze...jaki ten świat mały!!!!!!!! zgadałam się kiedyś z tą kolezanką nową skąd jest z Polski, no i jest z Sanoka, my z okolic Rzeszowa, no to Podkarpacie ogólnie. Spoko...a dziś jak byłam u niej, dzwoni jej eM i pyta się czy ja znam takiego a takiego gościa z mojego miasta....bo on z nim pracuje i właśnie piją sobie piwko

:-) no w szoku byłam!!!!! mały ten świat jednak..........
Ahaaa i małe sprostowanie...na mamuśkach w Uk nie ma około 50 babek jak mi się wydawało....tylko 1032

235 nowe, które dołączyły w ostatnich dwóch dniach

no i jak ja mam to ogarnąć?;-):-)
okiii spadam do wyrka, trzymajcie kciuki, żebym zasnęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do jutra!!!!!!!!!