Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Muma patrz na co trafilam :*JESTEM W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Total HCG mam 9000 a betaHCG 96![]()
Tu normy : Normy bHCG i HCG
Wszystko się zgadza, wg @ dziś zaczęłam 4 tydzień
Więc te są już pewne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DZięki za wsparcie![]()
kto by pomyślał jak to czas szybko leci.. kurcze w wolnej chwili może przeszukać forum i odnaleźć takie perełki wszystkich Mamus..
Patrykowi się nieraz w nosku zbiera odbity pokarm (czy jak to nazwać) cięzko to wyciągnąć.. i też męczę Go fridą.. a co dopiero cała noc w walce z gilami.. achhhhh
no to pytam w jakim.. ona znów na mnie patrzy i pyta czy mam taki zwykły odkurzacz.. bo to do takiego zwykłego odkurzacza się podłącza..
kupiłam, odkurzacz mam, nie próbowałam.. coś się troszkę cykam.. choć jako takiego kataru Patryś jeszcze nie miał (tfu tfu aby nie zapeszyć)
Dziewczyny, napiszę Wam jeszcze o pewnej staraczce, Kasi, też jest po 30-stce, 4 razy zachodziła w ciąże za pierwszym razem, jak pisze, ale niestety żadnej nie donosiła. Jest tak przebadana, ona i on zresztą też, że my chyba razem wzięte mamy mniej badań niż onino i okazuje się, że wszystko jest ok, a ciąży jak nie było, tak nie ma... No i nie wiem skąd ona na mnie wpadła, napisała mi wiadomość na priva, chyba chce się wygadać, bo już dostaje na głowę...odpisałam jej i zaprosiłam ją na nasz wątek. Ale ona mi odpisała, żebym wczesniej się Was zapytała czy mogłaby dołączyć
No wariatka jedna!!!! pisałam jej, że nie potrzebuje jakiegoś pozwolenie czy czegoś podobnego, niech wpada i pisze, ot!!! cała filozofia
no ale ona nalegała, żeby Was zapytac, bo my już zgrana grupa, a ona taka nowa, no i może nie będziemy jej chciały. Tak więc piszcie co o Wy na to
ja tam wiem, co Wy na to, ale żeby nie było, że nie pytałam:-)
Może i do Was pisała na priva???