reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki :***
Timek jak pzreczyta to za nie wiem 18, 20 lat podejdzie do Ciebie i ucałuje siarczyscie :tak:

piękne to! ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ja uciekam.. coś mnie się też łoczy zamykają..

do jutra..

reklama
JESTEM W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D:-D:-D
Total HCG mam 9000 a betaHCG 96 :-D
Tu normy : Normy bHCG i HCG
Wszystko się zgadza, wg @ dziś zaczęłam 4 tydzień :-D

Więc te są już pewne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak::tak:

DZięki za wsparcie :tak::tak:
Muma patrz na co trafilam :*
kliknelam niechcacy na tą str i usmiechnelam sie sama do siebie :)

Ojej Szyszunia kiedy to bylo...;)
Trzymam kciuki za rozwoj wydarzen dzisiaj &&&&&&&&&

My nie spalismy cala noc tylko walczylismy z gilami.. :( goraczki nie ma ale przy tej fridzie robi taka histerie, ze szkoda gadac, jak to facet;)

Odezwe sie pozniej jak zasnie kolo poludnia.
,
Milego dnia buziaki

Szyszka ale trafiłaś :happy: kto by pomyślał jak to czas szybko leci.. kurcze w wolnej chwili może przeszukać forum i odnaleźć takie perełki wszystkich Mamus..
Muma biedny Oluś.. i Wy razem z nim :sorry: Patrykowi się nieraz w nosku zbiera odbity pokarm (czy jak to nazwać) cięzko to wyciągnąć.. i też męczę Go fridą.. a co dopiero cała noc w walce z gilami.. achhhhh
Gochson ja też kupiłam 'katarek do odkurzacza'.. fajna śmieszna sytuacja bo w aptece pani bardzo mi polecała.. a ja do niej czy są też do tego odkurzacze.. bo ja nie mam, a skoro już mam mieć to urządzenie to odkurzacz też bym chciała kupić.. pani spojrzała na mnie i mówi ze to raczej w innym sklepie :eek: no to pytam w jakim.. ona znów na mnie patrzy i pyta czy mam taki zwykły odkurzacz.. bo to do takiego zwykłego odkurzacza się podłącza.. :baffled: kupiłam, odkurzacz mam, nie próbowałam.. coś się troszkę cykam.. choć jako takiego kataru Patryś jeszcze nie miał (tfu tfu aby nie zapeszyć)
Katiuszka no zlot czarownic z jedną wkurzoną.. odstraszyłaś jej słuchaczki/czytaczki ;-) przypomniało mi się.. kiedyś ktoś mi opowiedział historię o facecie który tam na coś był w szpitalu i miał jakąś ranę do niezagojenia na ręce i ponoć pielięgniarka powiedziała mu aby nasikał na tą ranę i ponoć zeszło.. także wiesz.. z tymi siuśkami może coś być na rzeczy.. :-);-)

ok, pozytywka na łóżeczku przestała grać, coś cicho... idę zobaczyć co się dzieje :happy:

do później..

ja przepraszam.. ale cofnęłam się do czasów kiedy Muma oswiadczyła że jest w ciąży i znalazłam coś takiego.. nie mogłam się powstrzymać aby tego nie zacytować :-) pamiętacie???

Dziewczyny, napiszę Wam jeszcze o pewnej staraczce, Kasi, też jest po 30-stce, 4 razy zachodziła w ciąże za pierwszym razem, jak pisze, ale niestety żadnej nie donosiła. Jest tak przebadana, ona i on zresztą też, że my chyba razem wzięte mamy mniej badań niż oni:szok: no i okazuje się, że wszystko jest ok, a ciąży jak nie było, tak nie ma... No i nie wiem skąd ona na mnie wpadła, napisała mi wiadomość na priva, chyba chce się wygadać, bo już dostaje na głowę...odpisałam jej i zaprosiłam ją na nasz wątek. Ale ona mi odpisała, żebym wczesniej się Was zapytała czy mogłaby dołączyć:tak: No wariatka jedna!!!! pisałam jej, że nie potrzebuje jakiegoś pozwolenie czy czegoś podobnego, niech wpada i pisze, ot!!! cała filozofia:-D no ale ona nalegała, żeby Was zapytac, bo my już zgrana grupa, a ona taka nowa, no i może nie będziemy jej chciały. Tak więc piszcie co o Wy na to:-D ja tam wiem, co Wy na to, ale żeby nie było, że nie pytałam:-):tak: Może i do Was pisała na priva???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry