reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

Szyszka pewnie na porodówce...:-p Szyszunia serio to chyba wiesz, że my niezłośliwie, chcemy tylko żeby to jakoś na tego Mieszka Twojego podziałało

Aleksis - odpoczywasz jak trzeba ?? Jak się czujecie ?? :-)
katiuszka za dużo kawek ze znajomymi pijesz i potem są efekty ;-) A serio to może też od pigułek być :tak: Oj ja Ci chętnie oddam trochę śpiocha bo od tygodnia to czuję, że w sen zimowy zapadam...

Gochson - &&&&&&&&&&&& :tak:

Olek dzisiaj w nocy si obudził z rykiem, okazało się , że to wielkie koopsko i to takie, że już body miał mokre od tego. Teraz kicha i prycha, cholera jasna, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie:baffled: W sobotę to wyjście z Julką mamy :confused2:

Też wrócę później, muszę odfridować Młodego, oj nie będzie fajnie:baffled:

Miłego dnia wszystkim !!!:happy:

reklama
Helloo:-)
Ja z łóżka nadaje. Młody siedzi w swoim łóżeczku, a ja sobie poleguje. Pobudka była gdzieś koło 8, wiec zle nie ma...tzn.rano było mleko, ale zaraz padł i ja też dość szybko. No ale wieczorami to jest jakiś koszmar :crazy: Nie raz nie mogłam zasnąć, ale nigdy nie było az tak!!!
Muma też obstawiam tabletki :cool: Zjem te kilka co mi zostało z tego listka i koniec z nimi. A kawki Kochana to juz z tydzień nie piłam albo dłużej.
Ojjj to Olusia jakieś chorobsko dopadło? Kuruj go tam, żeby się nie rozłożył na święta. Zdrówka dla bąbelka :-)
szysziniano miałam iść spać, ładnie się tu pozegnalam, ale zahaczylam jeszcze o fb, zgadalam się z babkami z mojej okolicy. Potem rozpoczął się temat odczyniania jakiś obrzędów nad dziećmi typu lanie jajka, wosku...no tak się usmiałam, ze aż się splakalam :laugh2: ranyyy XXI wiek, a tu takie czary mary...np.obmywanie buzi dziecka siuskami ( na szczęście dziecka hehe) a potem przetrzeć to spodniami męża, najlepiej lewa nogawka :-D noo szok!!!
Oki, pora wstać, dzieciowi kaszkę zrobić. Sprobuje skrobnąć coś później, ale zobaczymy co na to ksieciunio...
Milego dnia wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
katiuszka no to nie dziwne, że spać nie mogłaś jak się bzdetów nasłuchałaś, spodniami męża mówisz, hahaha :-D A Oli się przeziębił chyba w nocy bo spał w mokrym.. tzn terapię właśnie siuśkami i nie tylko uskuteczniał ;-):-)

kok.o - pytałaś o wędlinę Olkową - ja albo kupuję szynkę w almie taką niby bez konserwantów, delikatną albo piekę pierś z kurczaka z ziołami (majeranek, czosnek,)i cieniutko mu kroję , Woli szynkę zdecydowanie. Ale parmeńskiej bym nie dawała, surowe mięcho to nie bardzo.

Ostatnia edycja:
Jeszcze co do jogurtów Nestle to nam się nie trafił nigdy podejrzany ale jemy też z Bobovity, Babydream z Rosmanna, normalne Jogobelle, normalny budyń itp no i Danonki , które jak się kończą to jest płacz;-)

tere fere no też mam nadzieję, że szybko minie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry