Muma
Fanka BB :)
Hej,
Szyszka pewnie na porodówce...
Szyszunia serio to chyba wiesz, że my niezłośliwie, chcemy tylko żeby to jakoś na tego Mieszka Twojego podziałało
Aleksis - odpoczywasz jak trzeba ?? Jak się czujecie ?? :-)
katiuszka za dużo kawek ze znajomymi pijesz i potem są efekty ;-) A serio to może też od pigułek być
Oj ja Ci chętnie oddam trochę śpiocha bo od tygodnia to czuję, że w sen zimowy zapadam...
Gochson - &&&&&&&&&&&&
Olek dzisiaj w nocy si obudził z rykiem, okazało się , że to wielkie koopsko i to takie, że już body miał mokre od tego. Teraz kicha i prycha, cholera jasna, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie
W sobotę to wyjście z Julką mamy 
Też wrócę później, muszę odfridować Młodego, oj nie będzie fajnie
Miłego dnia wszystkim !!!
Szyszka pewnie na porodówce...
Szyszunia serio to chyba wiesz, że my niezłośliwie, chcemy tylko żeby to jakoś na tego Mieszka Twojego podziałało Aleksis - odpoczywasz jak trzeba ?? Jak się czujecie ?? :-)
katiuszka za dużo kawek ze znajomymi pijesz i potem są efekty ;-) A serio to może też od pigułek być
Oj ja Ci chętnie oddam trochę śpiocha bo od tygodnia to czuję, że w sen zimowy zapadam...Gochson - &&&&&&&&&&&&

Olek dzisiaj w nocy si obudził z rykiem, okazało się , że to wielkie koopsko i to takie, że już body miał mokre od tego. Teraz kicha i prycha, cholera jasna, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie
W sobotę to wyjście z Julką mamy 
Też wrócę później, muszę odfridować Młodego, oj nie będzie fajnie

Miłego dnia wszystkim !!!

to była kulminacja!
Ty masz bezsenność ciążowa, ja cholera wie jaka..we dwie noc szybciej minie hehe...
Zjem te kilka co mi zostało z tego listka i koniec z nimi. A kawki Kochana to juz z tydzień nie piłam albo dłużej.
ranyyy XXI wiek, a tu takie czary mary...np.obmywanie buzi dziecka siuskami ( na szczęście dziecka hehe) a potem przetrzeć to spodniami męża, najlepiej lewa nogawka