Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

:-( już dawno opuściliśmy je na sam dół, kuźwa...już niżej się nie da. A ten skubańcuch wspiął się po tym otulaczu na szczebelki i buch na podogę!!!!!

no ja już sił nie mam do niego....Już z rana lekko mnie zatelepało, jak wlazł na kierownicę tego autka do pchania. Stałam koło niego, odwróciłam się na 2 sekundy do okna, nagle patrzę, a on się trzyma kojca do zabawy i stoi na kierownicy samochodzika
serce mi zamarło dosłownie!!! dobrze, że stałam koło niego...nawet nie chcę myśleć co by było gdzyby był sam...No a za parę godzin, pora drzemki, eM go zapakował do łóżeczka no to postanowił wyjść
Serio, mam pełne gacie na samą myśl co to będzie jak będzie miał tak z 3-4 latka. Chyba ze szpitala nie wyjdziemy;-) A tak poza tym to od wczoraj maszeruje na dwóch kończynach. Jeszcze się wywraca i przejdzie z 10 kroczków, no ale już się zaczęło....No i taki to mamy początek Nowego Roku...zapowiada się barrrrrrdzooo ciekawie i "atrakcyjnie";-)
:-)Przed północą kimnęło mi sie, eM wczesniej spac poszedł bo nie dał rady wysiedziec... Normalnie starość! Poszłam spac po ogladnieciu sztucznych ogni we Wrocławiu. A i książke sobie poczytałam w międzyczasie tez;-) ... hmmmmm...w Sylwestra książka i tv.. no nic tylko starosć;-)
(oprócz sypialni) normalnie w szoku byłam
, podłogi kolor odzyskały, zasłony wyprane, okna umyte, lodówka umyta... jeszcze z szoku sie nie otrząsnełam

.. kurcze, moja teraz tak niesmiało staje bez trzymanki, ale na chwilke tylko, o chodzeniu na razie nie ma mowy
. No i faktycznie ,zapowiada sie ze bedziecie mieli niezła jazde;-)

Głupio trochę... Wygrzebałam wszystkie świadectwa pracy, czekam na to ostatnie i będę się jakoś niebawem rejestrować.. Chodzi mi o zasiłek przez 6 mcy i mam nadzieję, że mi pracy nie znajdą a jak nawet to pójdę na rozmowę i powiem, że mam małe dziecko , które ciągle choruje no ale cóż pracować trzeba
Aaa i że jeszcze chcę mieć więcej dzieci bo to ostatni dzwonek
około 1ej już wszyscy chrapali, a Oli się nawet nie obudził bo u nas na wsi jest w sumie cicho, jak sąsiad obok nie nap.. a ich nie było ;-) Wczoraj był teściu na obiedzie, zrobiłam polędwiczki w cieście francuskim i szpinak z serem feta i śmietaną - polecam jakby któraś chciała.
), chciałabym za rok usiąść i wszystko sobie ładnie odhaczyć