Gatto
Mama Gattinki
czesc babolki, wpadam na chwile, bom zabiegana.
Przezylam pierwszy dzien, nawet nie bylo tak zle, ale trudno sie zaczyna po poltoracznej nieobecnosci. Zapoznalam sie z najnowszymi plotkami i ogolnie szybko zlecialo
Mloda z babcia przezyla, a wlasciwie babcia z nia
Musze przyznac, ze jest niegrzeczna, to nie wiem czy to efekt powrotu mojego do pracy czy zeby. Zrobila nam w nocy ostra jazde bez trzymanki normalnie.
Ja dzis bylam na kontroli w Padwie, wychodzi na to, ze wszystko ok, zrobia mi kontrolna scyntografie raz jeszcze na poczatku kwietnia i bedzie chyba koniec tej mojej przygody, przynajmniej mam taka nadzieje. No i przez 2 dni bede swiezic, czyli bede radioaktywna. Zrobie sobie chyba jakis weekend z amantem, bo eM musi z mloda zostac :-):-)
Pozdrawiam was wszystkie!!!
Przezylam pierwszy dzien, nawet nie bylo tak zle, ale trudno sie zaczyna po poltoracznej nieobecnosci. Zapoznalam sie z najnowszymi plotkami i ogolnie szybko zlecialo

Mloda z babcia przezyla, a wlasciwie babcia z nia
Musze przyznac, ze jest niegrzeczna, to nie wiem czy to efekt powrotu mojego do pracy czy zeby. Zrobila nam w nocy ostra jazde bez trzymanki normalnie. Ja dzis bylam na kontroli w Padwie, wychodzi na to, ze wszystko ok, zrobia mi kontrolna scyntografie raz jeszcze na poczatku kwietnia i bedzie chyba koniec tej mojej przygody, przynajmniej mam taka nadzieje. No i przez 2 dni bede swiezic, czyli bede radioaktywna. Zrobie sobie chyba jakis weekend z amantem, bo eM musi z mloda zostac :-):-)
Pozdrawiam was wszystkie!!!

tzn zbyt małą powierzchnię mają.. 

chyba, że pora na okulary;-):-) aa i skąś znam ten Kik...może z Holandii albo z Austrii? coś mi się kojarzy...no i tak jak Ty, nie podobały mi się tam rzeczy, tzn. jakość, to musi być ten sam. Super, że wzięłaś się za ćwiczenia, zawsze coś tam pomogą. A właśnie...jak będziesz rodzić? CC czy natural? Noo i zdradz tajemnicę!!!! IMIĘEEEEEE prosimy:-)
jak go będę wkłądać?
a my jutro jedziemy dopiero na zakupy;-) Wiesz, fajny ten pomysł, żeby w jednym sklepie było i dla taty, i mamy i dzieci