katiuszka79
Fanka BB :)
hejka :-)
weekend się zaczął, to dopiero będą pustki
Ale ja już nikogo nie będę opierniczać, najwyżej przeniesiemy się na Fb i też będzie;-)
Dziewczyny, czyli dwa na dwa jest głosowanie co zrobić z prezentem
hehe toście mi pomogły
ale wiecie co...miała dziś przyjść, piszę jej smsa, że już jestem obrobiona i zapraszam...a ona mi odpisuje, że chyba nieeee...może po południu...A pierdzielę! fajna jest, ale jak ja nie znoszę takiego nie dotrzymywania słowa
po cholerę sama mówi, ze by przyszła, a potem takie cyrki...Ja tak i tak jestem w domu, no ale nie lubię takiego czegoś i koniec!!! nie daję żadnego prezentu i spokój. No chyba, ze Julek coś dostanie, to głupio by było nie dać...
Muma pokaże dziś eMowie te barierki do łóżeczka, moze dałoby się je tutaj znaleźć. A taką moskitierę to mamy, ale jemu głowa wystaje nad łóżeczko, to by dopiero miał ubaw jakby to zdzierał na siebie
Gatto kurka..pisałam wczoraj posta i zopomniała do Ciebie napisać
a tak sie zastanawiałam czy wszystkim odpisałam. Sorryyyy
Chciałam napisać, ze cieszę się, ze ze zdrówkiem dobrze!!!! poświecisz chwilkę i po sprawie!!! no i fajnie, że babcia dała radę z Cristi
teraz to juz z górki będzie...ojjjj co ja bym dała, żeby mieć jedną babcię koło siebie:-(
tere fere fajne te bąki małe jak raczkują i stoją koło mebli, nie? a zobaczysz jak super wyglądają pierwsze kroczki
mój uwielbia chodzić na stojaka, jak podłapał raz, to teraz od razu sie puszcza mebli, zabawek, moich nóg i jeszcze nie ma dobrej postawy do wystartowania a już pędzi
strasznie szybki jest!!! inne dzieci to powoli wstają, ustawią się do chodzenia, powoli idą, łapią równowagę...a ten goni na przedało
i się chichocze jak dojdzie tam gdzie chciał. Wcześniej uczył się chodzić przy kanapie, trzymał się jedną ręką i tak sobie chodził, a teraz cwaniak myśli, że już jest taki wiracha to koło kanapy już biegiem leci
no posikać się można ze śmiechu:-) Mam filmik 6 sekundowy jak idzie sam, jak se przypomnę to wrzucę na FB.
Alex a co to za długi weekend znowu? aaa to nie jest Trzech Króli? tzn. jest napewno,ale chyba teraz to jest wolny dzień, nie? fajnie macie...
Wiecie co, na tych mamuśkach z uk napisałam kiedyś czy bbaki wiedzą gdzie można dostać ten kubek 360 i znalzałyśmy na ebay, ale za 10 f
trochę drogo...zwłaszcza, że nie wiem czy Julek będzie z niego pił...No i za parę dni napisała do mnie jakaś mamuśka, że ma taki kubek po swoim synku, kupiła w Pl, ale młody nei chciał z niego pić i może mi go dać...Myślałam, ze chce sprzedać, bo jak nówka...ale ona, ze nieeee Że mi go wyśle i jeszcze nie chce za przesyłkę
:-) kurka...jeszcze są normalni, życzliwi ludzie na tym świecie:-) no i właśnie dziś mi listonosz go przyniósł
Dobrze, ze napisała adres zwrotny to chociaż jakies czekoladki wyślę. A tak oprócz tego to codziennie po 4-5 mamuśki wylatuje z tej grupy za wyzwiska, chamstwo i obrażanie innych. Mówię Wam, nie czytałayście w życiu czegoś takiego
Oki, to z mojej strony na razie tyle. Jak sobei coś przypomnę to jeszcze skrobnę, o ile Juluś pozwoli;-)
Miłego dnia wszystkim życzę i zdrówka dla maluszków!!!!
weekend się zaczął, to dopiero będą pustki
Ale ja już nikogo nie będę opierniczać, najwyżej przeniesiemy się na Fb i też będzie;-)Dziewczyny, czyli dwa na dwa jest głosowanie co zrobić z prezentem
hehe toście mi pomogły
ale wiecie co...miała dziś przyjść, piszę jej smsa, że już jestem obrobiona i zapraszam...a ona mi odpisuje, że chyba nieeee...może po południu...A pierdzielę! fajna jest, ale jak ja nie znoszę takiego nie dotrzymywania słowa
po cholerę sama mówi, ze by przyszła, a potem takie cyrki...Ja tak i tak jestem w domu, no ale nie lubię takiego czegoś i koniec!!! nie daję żadnego prezentu i spokój. No chyba, ze Julek coś dostanie, to głupio by było nie dać...Muma pokaże dziś eMowie te barierki do łóżeczka, moze dałoby się je tutaj znaleźć. A taką moskitierę to mamy, ale jemu głowa wystaje nad łóżeczko, to by dopiero miał ubaw jakby to zdzierał na siebie

Gatto kurka..pisałam wczoraj posta i zopomniała do Ciebie napisać
a tak sie zastanawiałam czy wszystkim odpisałam. Sorryyyy
Chciałam napisać, ze cieszę się, ze ze zdrówkiem dobrze!!!! poświecisz chwilkę i po sprawie!!! no i fajnie, że babcia dała radę z Cristi
teraz to juz z górki będzie...ojjjj co ja bym dała, żeby mieć jedną babcię koło siebie:-(tere fere fajne te bąki małe jak raczkują i stoją koło mebli, nie? a zobaczysz jak super wyglądają pierwsze kroczki
mój uwielbia chodzić na stojaka, jak podłapał raz, to teraz od razu sie puszcza mebli, zabawek, moich nóg i jeszcze nie ma dobrej postawy do wystartowania a już pędzi
strasznie szybki jest!!! inne dzieci to powoli wstają, ustawią się do chodzenia, powoli idą, łapią równowagę...a ten goni na przedało
i się chichocze jak dojdzie tam gdzie chciał. Wcześniej uczył się chodzić przy kanapie, trzymał się jedną ręką i tak sobie chodził, a teraz cwaniak myśli, że już jest taki wiracha to koło kanapy już biegiem leci
no posikać się można ze śmiechu:-) Mam filmik 6 sekundowy jak idzie sam, jak se przypomnę to wrzucę na FB. Alex a co to za długi weekend znowu? aaa to nie jest Trzech Króli? tzn. jest napewno,ale chyba teraz to jest wolny dzień, nie? fajnie macie...

Wiecie co, na tych mamuśkach z uk napisałam kiedyś czy bbaki wiedzą gdzie można dostać ten kubek 360 i znalzałyśmy na ebay, ale za 10 f
trochę drogo...zwłaszcza, że nie wiem czy Julek będzie z niego pił...No i za parę dni napisała do mnie jakaś mamuśka, że ma taki kubek po swoim synku, kupiła w Pl, ale młody nei chciał z niego pić i może mi go dać...Myślałam, ze chce sprzedać, bo jak nówka...ale ona, ze nieeee Że mi go wyśle i jeszcze nie chce za przesyłkę
:-) kurka...jeszcze są normalni, życzliwi ludzie na tym świecie:-) no i właśnie dziś mi listonosz go przyniósł
Dobrze, ze napisała adres zwrotny to chociaż jakies czekoladki wyślę. A tak oprócz tego to codziennie po 4-5 mamuśki wylatuje z tej grupy za wyzwiska, chamstwo i obrażanie innych. Mówię Wam, nie czytałayście w życiu czegoś takiego
Oki, to z mojej strony na razie tyle. Jak sobei coś przypomnę to jeszcze skrobnę, o ile Juluś pozwoli;-)
Miłego dnia wszystkim życzę i zdrówka dla maluszków!!!!
Jedynie zajrzałam do jednego sklepu, ale on-line, głównie dlatego, że Julek miał tam kupon, który dostał od sąsiadów jak się urodził i jeszcze go nie wykorzystałam. No i dalej nic nie dostał, tylko sobie pokupowałam
niepotrzebnie tylko ołaziłam się z małym po sklepie za prezentem dla jej małego...