katiuszka79
Fanka BB :)
hej!!! noo nie wierzę...już po południu, a ja pierwsza jestem??? no ładnie...ładnie....
Julek już się wyspał całe 30 min, zwariować można znowu z tym jego spaniem
W nocy ładnie śpi, to chociaż tyle...ale nie pogniewałabym się, jakby w dzień znowu spał po 1,5 do 2 godzin
Muma przedyskutowałam sprawę z eMem i na razie kupiliśmy małemu taki samochodzik do odpychania się nóżkami, można za nim chodzić, pchać itd. A na wiosnę rozejrzymy się za czymś co się nada do jeżdżenia po chodniku.
Kurka muszę kończyć, bo mały wali mi po klawiaturze
do później!!!
miłego dnia!!!!

Julek już się wyspał całe 30 min, zwariować można znowu z tym jego spaniem
W nocy ładnie śpi, to chociaż tyle...ale nie pogniewałabym się, jakby w dzień znowu spał po 1,5 do 2 godzin
Muma przedyskutowałam sprawę z eMem i na razie kupiliśmy małemu taki samochodzik do odpychania się nóżkami, można za nim chodzić, pchać itd. A na wiosnę rozejrzymy się za czymś co się nada do jeżdżenia po chodniku.
Kurka muszę kończyć, bo mały wali mi po klawiaturze

do później!!!
miłego dnia!!!!
Ja sobie zażyczę od Dziadka na imieniny Olkowe ten rowerek w lutym to przetestujemy, tzn biegowy. Gdybym nie widziała tej dziewczynki sąsiadki to bym nie uwierzyła, że to się nadaje dla 1.5 roczniaka.
Cholera nie wiem czy w ostatniej chwili zgarnęli ich z przystanku czy nas tak wkręcali ;-)
i mówi do Patryka: 'co Ty tak krzyczysz, zachowuj się! nie krzycz, przestań..' i wiecie ze jak ksiądz odszedł to Patryk się uspokoił? po chwili zasnął
ksiądz później żartował, ze powiedził do Niego aby się uspokoił i się uspokoił.. i jakby wiedział to by wcześniej podszedł 

... ale mnie tak;-)
A znaczenia podstawowych słów nie znają, inwentarza nie chcą mieć bo nie wiedzą dlaczego,ale ten inwentarz 'ignoruje' je bardzo :-(