Muma
Fanka BB :)
katiuszka uśmiałam się z tego pieska prowadzanego przez eMa 
U na pewnie byłoby to samo :-) A co to za piesek, ja ostatnio myślałam, żeby jakieś zwierzątko 'domowe' Olkowi sprawić ;-)
Miło, że Twojej Mamie aż tak się kalendarz spodobał
A prezent od sąsiadów - widocznie wiedzą kto jest królem ;-):-):-)
No zmartwiłam się tylko tym śledziem... ale w sumie jak go robiłam to tak sobie myślałam czy któraś też probowała i co z tego wyszło
U nas rewelacja jak zawsze.
Moja Mama była u dziadków w niedzielę ale na krótko tylko z prezentem i opłatkiem. A u nas była ze swoim Cz., wszystko OK, grzeczni byli , no może oprócz tego , że wyjeżdzając przyp.. w hydrant i lało się z niego
Ale to hydrant gminny i już se naprawili. Przecież ja nie wiem kto tam w nocy w niego wjechał 
Dobra, lecę trochę spojrzeć na wyprze w necie, Nie mogę za późno iść spać żeby ładnie wyglądać bo jutro idę sobie fotę do prawka strzelić. Teraz jak się kurs zaczyna już dokumenty wszystkie trzeba w Wydz. Komunikacji składać
Spokojnej nocy !!!
Aaa co do ksiązki to zdam relację, też widziałam rozmowę z żoną GC i tą akcję z Jolką

U na pewnie byłoby to samo :-) A co to za piesek, ja ostatnio myślałam, żeby jakieś zwierzątko 'domowe' Olkowi sprawić ;-)Miło, że Twojej Mamie aż tak się kalendarz spodobał
A prezent od sąsiadów - widocznie wiedzą kto jest królem ;-):-):-)No zmartwiłam się tylko tym śledziem... ale w sumie jak go robiłam to tak sobie myślałam czy któraś też probowała i co z tego wyszło
U nas rewelacja jak zawsze.Moja Mama była u dziadków w niedzielę ale na krótko tylko z prezentem i opłatkiem. A u nas była ze swoim Cz., wszystko OK, grzeczni byli , no może oprócz tego , że wyjeżdzając przyp.. w hydrant i lało się z niego
Ale to hydrant gminny i już se naprawili. Przecież ja nie wiem kto tam w nocy w niego wjechał 
Dobra, lecę trochę spojrzeć na wyprze w necie, Nie mogę za późno iść spać żeby ładnie wyglądać bo jutro idę sobie fotę do prawka strzelić. Teraz jak się kurs zaczyna już dokumenty wszystkie trzeba w Wydz. Komunikacji składać

Spokojnej nocy !!!
Aaa co do ksiązki to zdam relację, też widziałam rozmowę z żoną GC i tą akcję z Jolką

Ostatnia edycja:
a jak się nie zda...noo Ty oczywiście zdasz, ale jak ktoś inny nie? oddają zdjęcie chociaż?;-):-)
wrrrr.....wredne zębiska
no ale kolor jest i siwulców nie widać, a sam kolor...eee no może być, ciut ciemniejszy niż miałam, ale kto by się tym przejmował, nie?;-)
nooo ale teraz już masz fotki, co?:-) no i ogólnie jak się imprezka udała? Patryś płakał jak go ksiądź polewał? A Ty jak się czujesz? mam nadzieję, ze przeziębienie minęło!!!! noo i koniecznie musisz przeprowadzić poważna, konkretną rozmowę z eMem. Coś ciężko mu idzie odnalezienie się w nowej sytuacji....