reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc i czolem, witam sie tylko i zmykam, bo mam jeszcze troche do zrobienia, ale moze wpadne poooooozniej ;-) na fb na pewno:-p

Objechalismy szczesliwie, podziekowalam Antoniemu, w Ikea szafka kupiona i juz zamontowana, to mloda ma w pokoju porzadek w zabawkach:tak:

ja juz mniej wiecej obrobiona, salatke musze tylko dokonczyc, jutro ryba, ale to na swiezo i podlogi pewnie tez jutro trzeba bedzie pozmywac.
Chce zrobic ten schab ze sliwka, ale on mi potrzebny dopiero na drugi dzien swiat i nie wiem czy piec go jutro? chyba tak, co?

Zyczenia bede skladac jutro, bo wpadne tu na pewno:tak:

reklama
Wiam. Ja tez tylko na chwile bo padam z nog. Jeszcze wczoraj cos mnie bezsennosc dopadla. Dzis maly cos pomrukuje w lozeczku i juz byla pobudka z placzem wiec szykuje sie ciekawa nocka. Marudowal dzis stasznie. Moze zebole bo cale piastki w buzi.
U mnie ciasto zrobione, schab ze sliwka tez. Jutro bedziemy kolendowac.
Nie wiem czy znajde jutro czas bo wigilia u nas i bedzie roboty. Musielismy czesc naroznika wyniesc z pokoju zeby sie stol zmiescil.
Zycze Wam dziewczynki swiat w milej rodzinnej atmosferze z kochanymi szkrabami latjacymi i pelzajacymi wokol choinek....no i uwazac na osci :p

hej wieczornie :)

u mnie się śledzie już 'gryzą' w lodówce.. :tak: szykuje się ciekawy efekt końcowy :tak: Muma :***

sernika nie robię, miałam piec wieczorem ale mnie eM wkurzył i nic mi się nie chce..
do jutra mi pewnie przejdzie i będę siię wkurzać sama na siebie ale narazie nie chce mi się nic. Mięcha popieczone, śledź naszykowany więc i tak chyba nie jest źle :sorry2:

niedaleko jest sklep z zabawkami i jutro skoczę po coś dla Patrysia.. jakieś coś do gryzienia bo smoczek Go wkurza bo chyba za miękki.. ślini się moja Pociecha.. swędzą Go chyba przeokropnie dziąsełka.. i wiecie co.. wydaje mi się że już w pełni świadomie mówi 'ma-ma' :sorry2: i żadnego innego prezentu mi nie potrzeba :tak::-)

spadam bo jakaś zmęczona jestem.. z życzeniami wpadnę jutro..

miłych słodkich snów moje drogie Panie:tak:

aaa Szyszka.. witaj, w wolnej chwili opowiedz co i jak :tak: Mieszko - przecudny - gratuluję pięknego Synka :tak::happy2:

czesc dziewczynki
Wpadłam na chwilke, jutro rano wyjeżdżamy wiec
składam Wam serdeczne zyczenia radosnych, rodzinnych i pogodnych Świat Bozego Narodzenia, niech upłyną w spokoju i błogim lenistwie:-) Niech dzieciaki na te kilka dni zamienią sie w susły i pobudki urządzają o 9 najwcześniej;-):-) Odpoczywajcie, jedzcie ile wlezie, potem bedziemy sie martiwić o rozmiary (albo i nie, kij z nimi;-):-) )
buziaki i do przeczytania po Swietach:-)

Moje drogie Dziewczynki!!!

Z okazji Świąt życzę Wam.. więcej uśmiechu, więcej miłości, więcej radości, mniej złego humoru.. aby waśnie i zgrzyty które dotychczas dzieliły niech się przemienią w miłość i szacunek do drugiej osoby..
Aby wszystkie nasze Dzieci były zdrowiutkie i abyśmy my wszystkie były zdrowe..
aby Mikołaj zostawił pod choinką TEN wymarzony prezent..
No i pojedzmy sobie, nie folgujmy - przecież to Święta!!!;-) :tak:

zatem jeszcze raz.. smacznych i pogodnych Świąt!!!
na_swieta.jpg

Załączniki

• na_swieta.jpg
    na_swieta.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 75
Kochane Dziewczynki,

Jesteście dla mnie prawie jak Rodzina..
Tym bardziej, dzisiaj pamiętam o Was wszystkich i Naszych Dzieciach i życzę Wam abyście były zdrowe, szczęśliwe, zadowolone z tego co przynosi życie, aby zdrowiutkie Dzieciaczki cieszyły Was każdego dnia i nocy - podobnie jak grzeczni i zawsze chętni do pomocy eMowie :) Tym, które wciąż czekają na upragnione II, życzę ich z całego serca..
I nieważne w realu czy w biedronce mam nadzieję, że kiedyś się uda :)

Wesołych Świąt !!!

MUMA & OLI

reklama
Ja również między śledzikiem a kluskami z makiem ,życzę Wam kochane tego co sobie zaplanujemy. Oby święta były w gronie najbliższych ,aby Nasze dzieci i te ,które się pojawią w przyszłym roku Aleksis ( czego życzę Biondzie,Caterinie,Brzózce,Taszce ,Bzyczkowi ) były najzdrowsze i najgrzeczniejsze :tak: Nam cierpliwości do EMów i dzieci oraz aby wszystkie kalorie poszły w cycki ;-)

Wesołych Świąt kochane i dziękuję każdej z Was za wsparcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry