Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kłótnia od samego rana...eeehhhh super święta się szykują:-( Musze dziś się z Wami napić, bo wku...mam jak stąd do Polski!!!!
serio!!! nawet nie pomyślałam, że może nie wolno mieszać ziółek z tabletkami
Możesz zapytać lekarza, ale już się jedna pytała i jej lekarz powiedział, że nie zajmuje się zielarstwem
No i tyle się dowiedziała. No w każdym razie, ja piłam, tabsy brałam i wyszedł mi taki oto kaskader
Rozmawiałam z mamą przez skypa, on się bawił za mną, a nagle mama woła, patrz do tyłu!!! łody spina się na kanapę...a ja na to, ze już się dawno spina, ale jeszcze za małyyyy..no i ledwo skończyłam mówić, a on już siedział na sofie
nooo to się zaczęło.....

no i będzie nowość bo wcześniej nie słysząłam o tych śledzikach
i mówisz ze to tak po ziółkach???ja slyszalam, ze nie nalezy laczyc hormonow z ziolami, no, ale skoro Katiuszka pila i Aleksis tez to chyba mozna:-)Gatto no wlasnie pije ziolka. Myslisz ze powinnam odstawic jak biore clo?

jeszcze o 1-szej nam mloda zrobila jazde bez trzymanki! Wyla jak nie wiem i o co jej chodzilo? kto to wie...chyba sie wyspala i chciala sie bawic, a potem pospala do 8! No ja nie rozgryze dzieciaka

Muma dzieki za przepis sernikowy, wyszedł rewelacja! :** hehe wszyscy chwalili, ja nie przyznałam sie,ze pierwszy raz piekłam sernik
Julek mlodszy od mojej Glizdy a z tego co piszesz, to szedzie go pełno, włazi tez juz wszedzie
, a moja raczej po podłodze tylko, na kanape za wysoko to nie włazi, nie kombinuje nawet za bardzo ... nie wiem, moze dziewczynki jakies spokojniejsze sa i nie mają adhd;-):-) Muminy Oli tez taki ruchliwy jakiś... No ale nie narzekam

... a i eM dowiedział sie conieco o pracy w domu;-):-)
a Cristi moze sie cos sniło i obudziła sie z płaczem.. Ciekawe swoja drogą co takim dzieciakom sie sni. jak Młoda sie smieje przez sen to pewnie sni jej sie że ją gilgamy;-)
:-)
mam nadzieję, że śledzie też Wam przypadną do gustu.
) wieczor 

Ale olewam to