reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Dziewczynki pamiętacie nasze akcje kciukowe??? moze dziś taką akcję zrobimy dla Aleksis??? zatem wiecie co robić :tak:

Aleksis będzie dobrze!!! :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wpadne wieczorkiem
pa

Kochane, dziekuje!!! Ale mi milo, ze tak mnie wspieracie. Jest ok, oby tak zostalo. Leze w lozeczku, oszczedzam sie, nie bede nic robic i dam sie eMowi obslugiwac. Wg USG to 14tc+2 dni, ale zdecydowalam sie na wykonanie amnio, bo chcialam miec za soba. Wiecej na FB.

Wlasnie zjadlam buleczke ze sledziem, popijam herbatke ziolowa i wcinam suszone owoce.
Czytam dalej co u Was

Dla Staraczek fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aleksis *** odpoczywajcie teraz i cieszcie się już sobą i Świętami :tak:

Ja właśnie wróciłam ze spacerku, ogarnęłam trochę w kojcu o Wolfa, Oli jeszcze dosypia teraz. Zaraz będę piekła jeszcze ten schab ze śliwką a i obiadek super rewelacja. Robię to tylko w Wielki Piątek i piątek przed Bożym Narodzeniem. Ziemniaki w mundurkach a do tego woda śledziowa:-) Wiecie co to jest ? Śledz w wodzie z octem i śmietaną i podgotowaną cebulką , listkiem laurowym, zielem angielskim. Uwielbiam to !!!! Oczywiście tylko ja... Julce i eMowi robię śledzia w sosie czosnkowym z ogórkiem ;-)

Jutro sprzątanie, w niedzielę cmentarz i odbiór ostatnich zakupów w Tesco (też fajnie, robię w necie i odbieramy gotowe siaty) a w poniedziałek już gotowanie nonstop:tak: Ale lubię przecież :tak:

Wiem, że wszystkie zajęte ale chyba parę słów napisać można co u której ??;-)

Aaa no i trza ustalić kiedy się na fb na jakiegoś 'śledzika' umawiamy :-D Na FB są już zapisy !!! Chętne zapraszamy !!!

Miłego dnia !!!

Ostatnia edycja:
hej

ja dziś wyszłam w poszukiwaniu czegoś na chrzciny znaczy ubioru i se spodnie rurki kupiłam :-) których na chrzciny nie ubiorę ale zawsze coś! Patryk ma już wszystko, mam nadzieję ze z butków nie wyrośnie.. wiecie ze już 74 rozmiar zaczynam Mu ubierac, w ciuszkach 68 chyba najkrócej chodził..
a ja też naszykowałam kawał schabu - będę piekła ale bez śliwki, upiekę jeszcze karkówkę.. słuchajcie, trzymając się zasady ile waży mięcho - tyle minut piekę, ile czasu piec 60 dag schabu??? 60 minut:confused:

Dziś jeszcze o lidla zachaczymy, kupię wszystko potrzebne na sernik, zrobię jeszcze takie misie Moje Wypieki | Waniliowe misie z kakao i nutellą ale będę piekła albo w poniedziałek albo we wtorek..

Jutro w planie szoping.. albo raczej przedświąteczny ból głowy, bo ludzi będzie tłum.. no ale musimy wyskoczyć do wielkiego miasta..

odnośnie śledzika fejsbukowego.. ja chętnie o ile Synuś pozwoli :tak:

Aleksis super ze dobrze się czujesz.. a jak już będziesz miała w ręku wyniki to zrobimy popijawę na fejsie.. jogurtów albo maslanki :tak::-) oczywiście te które będą mogły to coś mocniejszego ;-)

dziewczynki ja żyję ,mam mało czasu ,wczoraj mieliśmy nie zapowiedzianą wizytę kuratora sądowego ,ale to wizyta kontrolna bo 30 grudnia mamy rozprawę o przysposobienie Myszy :-)więc musieli wywiad zrobić :tak: a ja wczoraj akurat ciasto piekłam więc pachniało piernikiem ,choinkę ubieraliśmy i w ogóle świątecznie mam już w domu ;-)więc wypadliśmy chyba dobrze no i Młoda zauroczyła Panią

Aleksis
spóźnione ale ja cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam sie i ja. Przepraszam ze tak ostatnio mnie malo ale mam taki mlyn w pracy ze szok. Zawsze tak jest pod koniec roku i na poczatku nastepnego.
Wracam do domu a w domu dalej robota...a wiadomo jak ona wyglada z malym dzieckiem. Konca nie widac. Jutro dalej sprzatanie no i moze trzeba bedzie cos o jedzeniu pomyslec. Raczej duzo nie bede robic bo my mamy zazwyczaj swieta wyjazdowe u jednych rodzicow i drugich...no ale schab moze tez upieke. Nigdy nie robilam ze sliwka wiec moze sie porwe. Zobaczymy .
Aleksis caly zas trzymam kciuki za Ciebie...chociaz i tak wyniki beda dobre.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry