Muma
Fanka BB :)
Hej,
A ja mam dwa suszki i testy ciążowe i nawet szew z pierwszego cc bo w drugim miałam rozpuszczalne
Co ja poradzę, jestetm sentymentalna, aaa jeszcze mam ubranka, w których moje dzieci wychodził ze szpitala. Julka już dzisiaj jest tym wszystkim wzruszona- ja polecam
Co do psa to mój niby jest na zewnątrz ale też roboty i kasy idzie co niemara ale to mój pierwszy synek i wszyscy go kochamy. Teraz mu właśnie karmę zmieniam na taką z łososiem bo coś za często ma zapalenia oczu , może to alergiczne.
Ja sobie nie wyobrażam tej sierści jednak w domu , zwłaszcza przy dziecku
Dziś już posprzątaliśmy, prania dwa zrobione, no po Świętach...
A na obiad pizza wg przepisu biondy:-) Co nie znaczy, że nie zaczęła się dieta;-)
Gochson &&&&&&&& ładny wykresik
Miłego dnia Dziewczynki
A ja mam dwa suszki i testy ciążowe i nawet szew z pierwszego cc bo w drugim miałam rozpuszczalne
Co ja poradzę, jestetm sentymentalna, aaa jeszcze mam ubranka, w których moje dzieci wychodził ze szpitala. Julka już dzisiaj jest tym wszystkim wzruszona- ja polecam
Co do psa to mój niby jest na zewnątrz ale też roboty i kasy idzie co niemara ale to mój pierwszy synek i wszyscy go kochamy. Teraz mu właśnie karmę zmieniam na taką z łososiem bo coś za często ma zapalenia oczu , może to alergiczne.
Ja sobie nie wyobrażam tej sierści jednak w domu , zwłaszcza przy dziecku

Dziś już posprzątaliśmy, prania dwa zrobione, no po Świętach...
A na obiad pizza wg przepisu biondy:-) Co nie znaczy, że nie zaczęła się dieta;-)
Gochson &&&&&&&& ładny wykresik

Miłego dnia Dziewczynki

Ostatnia edycja:

teraz są puste, bo sprzęt pochowany to skubany kombinuje jak na nie wejść...Ranyyy jak tak dalej pójdzie to zaczniemy meble wynosić
;-)Noo niezłe ziółko nam się trafiło
zastanawiałam się co z tym zrobić, ale stwierdziłam, że będzie pamiątka