tere fere
Fanka BB :)
Muma tak jak piszesz. Klatka, czyli m.in jego azyl jest potrzebna, tak na prawdę to jego domek, a na początku wiadomo.
Już chyba wszystko wiem o tej rasie, bo od kilku lat chcę kupić, ale ciągle jest coś. Najpierw kasy nie miałam tyle, teraz kiedy mam to ciąża, potem bo dziecko, potem będzie znów coś tam i tak schodzi już 7 lat jak pierwszy raz weszłam na stronę hodowli.
No i wiem że to wszystko racja... :-
sorry:
Gatto no i tu nieodpowiedni właściciele wzięli nieodpowiedniego psa. Ten pies bez szkolenia i wygłupów musi jakoś inaczej spożytkować swoją energię i tu właśnie wtedy jest zadziorny, złośliwy... A jeśli pies jest zazdrosny o Cri to może powinni coś z tym zrobić, behawiorystę jakiegoś, czy coś. Czasem wystarczy wiedzieć jak psa sprowadzić na ziemie po prostu. No tego to ja się nie boję akurat, ale masz racje z charakterkiem psa. Myślę, że tu akurat pasuje do mnie taki szałaput.
A jakie doświadczenia miałaś z Polakami na obczyznie?
Muma a co pitrasisz? Dla siebie coś pysznego?
Już chyba wszystko wiem o tej rasie, bo od kilku lat chcę kupić, ale ciągle jest coś. Najpierw kasy nie miałam tyle, teraz kiedy mam to ciąża, potem bo dziecko, potem będzie znów coś tam i tak schodzi już 7 lat jak pierwszy raz weszłam na stronę hodowli.
No i wiem że to wszystko racja... :-
Gatto no i tu nieodpowiedni właściciele wzięli nieodpowiedniego psa. Ten pies bez szkolenia i wygłupów musi jakoś inaczej spożytkować swoją energię i tu właśnie wtedy jest zadziorny, złośliwy... A jeśli pies jest zazdrosny o Cri to może powinni coś z tym zrobić, behawiorystę jakiegoś, czy coś. Czasem wystarczy wiedzieć jak psa sprowadzić na ziemie po prostu. No tego to ja się nie boję akurat, ale masz racje z charakterkiem psa. Myślę, że tu akurat pasuje do mnie taki szałaput.
A jakie doświadczenia miałaś z Polakami na obczyznie?
Muma a co pitrasisz? Dla siebie coś pysznego?
matkooo ile ja sie nachodziłam!!!! ławki nie uświadczysz, a nawet gdyby była to mokra, bo leje prawie non stop
Obiad dopiero zjadł około 15-stej, a normalnie je o 14-stej. Taki był głodny, że wsunął 250ml
teraz się bawi, tzn. próbuje zdemontować grzejnik

:-) noo ale to i tak nie ma wpływu na moją decyzję...absolutnie nawet kawałka psa w domu!!!
ciekawe czy dotrze....