Ani@k
Fanka BB :)
łał! Patryk mnie codzień czymś zaskakuje.. ale widok dziedziaczka przytulającego misia.. mmmm musi wyglądać przeslodko
Muma! aparat w dłoń i w paparazzi się zabaw! 
ja se muszę jakiś dobry aparat sprawić.. bo teraz żadnego prawie 'czystego' zdjęcia Patrysia nie mam.. wszystko prawie rozmyte
a w ogóle to chyba mój Synek będzie lubił czytać.. bardzo Go interesują książeczki i zasłu****e się jak Mu czytamy
nie zastanawiamy się czy rozumie cz\y nie.. po prostu czytamy a Patryk słucha i reaguje ładnie albo śmiechem albo zastanawiającą miną
Muma Ty kiedyś pokazywałaś jakie książeczki interaktywne/dzwiękowe dla Olusia chyba z merlina kupiłaś.. mogłabyś mi przypomnieć? zamówiłam dziś http://aros.pl/ksiazka/piraci-cel-pal mam nadzieję ze armata Dziecia mojego nie wystraszy..
Muma! aparat w dłoń i w paparazzi się zabaw! 
ja se muszę jakiś dobry aparat sprawić.. bo teraz żadnego prawie 'czystego' zdjęcia Patrysia nie mam.. wszystko prawie rozmyte
a w ogóle to chyba mój Synek będzie lubił czytać.. bardzo Go interesują książeczki i zasłu****e się jak Mu czytamy
nie zastanawiamy się czy rozumie cz\y nie.. po prostu czytamy a Patryk słucha i reaguje ładnie albo śmiechem albo zastanawiającą miną
Muma Ty kiedyś pokazywałaś jakie książeczki interaktywne/dzwiękowe dla Olusia chyba z merlina kupiłaś.. mogłabyś mi przypomnieć? zamówiłam dziś http://aros.pl/ksiazka/piraci-cel-pal mam nadzieję ze armata Dziecia mojego nie wystraszy..

:-)
chociaż nieeee...nie ma że piesiek szczeka hauu hauu..tylko woof woof
nożżż się wnerwiłam jak nie wiem...ja rozumiem, że dziecko małe...ale ranyyy jakaś organizacja musi być...Tak więc zostawiłam ją w domu, zeby go nakarmiła, przebrała, a ja wyszłam z małym przed dom, żeby w końcu zasnął w tym wózku. Za pół godziny dopiero dołączyła...ufff ciężko się dograc tak we dwie;-)No jak ona zawsze się tak wybiera, to się nie dziwię, ze nigdzie nie może zdążyć i w sumie woli w ogóle nie wychodzić
pewnei tyle mu trzeba, skoro tyle pije. No a on jeszcze dość krótki, to wygląda jak kulka
drze mnie za rękach i wyje koło mnie!!!!!