czesc babolki
caterinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :******* no pewnie ze nikt się nie gniewa! :* oj dobrze,ze sobie trochę te 153 etaty trochę zredukowałaś, długo tak człowiek przecież nie pociągnie pracując 20h/dobe. mam nadzieje,ze już będziesz miała więcej czasu wolnego i do nas wpadniesz częściej

:-)
A u mnie szefostwo wyjechało w delegacje, wiec dzisiaj luz większy. znaczy jest co robic, ale nikt nie dokłada co raz to nowych zadań;-) Kurcze, we wtorek pierwszy dzień po urlopie przyszłam i od razu od wszystkich szefów dostałam cos do zrobienia

Usiadłam i zaczęłam się zastanawiać od czego zacząć;-):-) hyhy, kolega przyszedł i mówi "ooooojjjj jak dobrze ze wróciłaś, może w końcu trochę mniej roboty będę miał"

biedak zaiwaniał za dwóch jak mnie nie było;-) Kurcze, nie będzie łatwo, bo już teraz do domu roboty nie będę za dużo mogła brac, bo czas tylko wieczorem mam a wtedy i tak padam na pysk ze zmeczenia... ale może to kwestia czasu i się przyzwyczaje;-)
Podczytywałam bb w miare na bieżąco;-)
tere ooooo no to gratuluje nowego członka rodziny

bryczka będzie pucowana i dopieszczana teraz;-) Z drzemkami Tima nie poradzę, bo u mnie Młoda tylko o 11 ma regularną drzemke, po południu czasami zasypia, ale już od 17 raczej nie spi, wiec o 20 codziennie kładziemy ja spac i raczej nie ma problemu z zasypianiem. Twój suseł chyba faktycznie w ciągu dnia wysypia się dostatecznie i wieczorem ma za dużo energii;-):-)
katiuszka Julek niesamowity jest, aparacik Ci się trafił ze ho ho!!

Moja chyba jeszcze chwile nie będzie chodziła,bo baaardzo ostrożnie się do tego zabiera;-) na razie cwiczy przysiady bez trzymanki;-):-)
Japitole, nie wyrobiłabym z taką Twoja kolezanka... nie trawie takich niepozbieranych ludzi

hehe faktycznie jak ona tak się organizuje przez cały dzień to nie dziwota ,ze nie mogła do Ciebie dotrzeć tyle czasu
Muma Ty kujonie

ucz się ucz! coby nikt nie wyzywał Cie od "bab za kierownicą";-):-) A testy rozwiązujesz na kompie czy wersje papierowa masz? Kurcze, ja chyba teraz tak z biegu to oblałabym... nie pamiętam wszystkiego, a i na czas chyba się teraz rozwiazuje te zadania? hehe a miałam 0 błedów na teście;-) ale to daaawne czasy..
Ani@k w sumie nie istotne czy Patryk rozumie czytanie, ważne,ze słyszy Wasze głosy, wsłu****e się w intonacje i dzwięki poznaje:-). Młoda tez kiedyś jak leżała to długo potrafiła słuchać jak czytam (hehe nie miała w sumie jak zwiać;-)) Teraz to 3-4 bajeczki króciutkie wysiedzi na tyłku a potem ją już gdzieś nosi;-) Wiec teraz czytaj ile wlezie, bo potem Patryk nie będzie miał czasu na takie pierdoły;-)
Aleksis gratuluje ruchów!! aaale fajnie:-) heh, przypomniałam sobie jakie to fajne uczucie było, jak już większy bobas był i się rozpychał.. no i jak mi brakowało tego po porodzie, chyba ze 3 miesiące mi się tęskniło za tym

Kochana to teraz sobie rośnij zdrowo i czekoladkami na rozruszanie dzidziola paś;-):-)
Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, wykres ładny, spadek implatacyjny jest, wiec czekamy na II

:-)
Czym najbardziej wasze dzieci lubią się bawić? Młoda ma tych zabawek w cholerę, kolorowe grające, piszczące, pierdzące... a i tak najukochansza zawsze w łapie trzymaną zabawką jest...łyżeczka (taka miekka dla dzieci)

. ma ich 2 i zawsze je targa ze sobą wszędzie. nawet jak ja przebieram to łyżeczki nie puszcza;-) Na drugim m-cu jest zakrętka od słoika (potrafi poł godziny się nia bawic: kładzie mi ja na brzuchu, zdejmuje, kładzie, przykrywa koszulka, zdejmuje.. i tak w kółko

)
ha! pobiłam rekord
katiuszki? ;-)