reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja mam dziś zły dzień, bez powodu, więc nie piszę, bo dużo we mnie złych emocji. Nawet odwracam się od Tymka, żeby nie widział że łzy napływają mi do oczu. Dawno tak nie miałam, a tu akurat dziś. Gdybym była w pracy, nie było by czasu na takie bzdety. Każda drobnostka doprowadza mnie do łez. Spadam tymczasem. Odezwę się jak mi przejdzie.

Dziewczyny a szczepiłyście przeciwko ospie Dzieciaczki? zostałam dziś poinformowana o koszcie tego szczepienia i jeżeli bym Dziecko dała do żłobka to szczepienie było by za darmo :confused2: dzikie to dla mnie..

tere fere - jesteś przed @, czy ktoś Cię wk... ?? Może zjedz troszkę czekolady ?? Od jutra się będziesz odchudzać..***

Ani@k ja jestem ale robię testy albo czytam o sklepach netowych a Oli śpi :tak: Co do ospy - ja nie szczepiłam, Julka miała w przedszkolu, przeszła gładko. No nie wiem, jeszcze pomyślę.
Aaa gratulacje ząbka !!! A Oli ma już 16 - już aktualizuję :tak:

przy szesnastce to już chyba lepiej nie karmić piersią ;-):-) ba! przy czwórce to już hardcore ;-)

oho! Patryk się zbudził.. słychać rączki na szczebelkach :cool2:

do później

a ja na moich wypiekach szukałam jakichś przepisów na muffinki - będę się karmić małymi przekąskami :tak: a nie ze od razu blacha sernika ;-) (a propo pół już zjadłam :zawstydzona/y:)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki.
Chyba jestem przed @. A tak to nic. Mały nie śpi dzisiaj 15min tylko, prawie nie je rano z 60ml kaszki i teraz nic nie chce, chlipnął 100ml mleka i jeszcze to mnie dobija. Widzę, że idzie mu górna jedynka. Nie płacze, nie marudzi, ale może tak przechodzi to. Z tym, że gdyby był haban to bym się nie martwiła,

my po obiadku, mały siedzi jeszcze na krzesełku, to mam go na oku;-)
tere fere nic się nie marwt!!! wiem co mówię, bo miałam to samo!!!!! jak zębiska idą, to dzieci nie chcą dużo jeść. Mój tak miał, nie wziął smoczka do buzi i koniec, pewnie go te dziąsła bolały i nie mógł ścisnąć. Niedługo mu przejdzie!!!!!!!! serio nie pisałabym tego, gdybym sama na sobie nie przeszła, a dobrze wiesz, że ja to dopiero byłam panikara jeśli chodzi o jedzenie i wagę. Uszy do góry!!!! jutro będzie lepszy dzień!!!!
do później! idziemy na spacer, mały spał całe 40 min, gdzie na spacerze potrafi dociągnąć do dwóch:cool: ciężko będzie wieczorem, ale niech tatuś sie trochę zaangażuje;-)

aż musiałam sprawdzić co to 'haban' znaczy :zawstydzona/y:
Tere! Katiuszka ma rację - słuchaj Jej!:tak: a poza tym przecież Ci lekarz powiedział żeby się nie martwić (a mozesz powiedzieć ile masz wzrostu i ile ważysz?)
Muma jak dzis testy???

reklama
A co to jest ten haban? Ani@k jak juz sie doinformowalas to oswiec mnie:tak:

Tere fere widzisz kazde dziecko inaczej przechodzi i kazda mama tez, jedna sie przejmuje wiecej, jedna mniej...zawsze dobrze w kazdym razie sie wygadac:tak:

Ani@k ja nie mam zamiaru szczepic na ospe, u nas jest to 3w1 - ospa, rozyczka i swinka i jest to chyba najgorsza szczepionka jaka istnieje. Niech sobie przejdzie ospe czy swinke. Ja przeszlam i zyje:-D

Ale jestem padnieta....mloda nadal nie chce isc spac...niech to!!

Sluchajcie jaki mozna dawac dziecku podwieczorek na bazie mleka? no oprocz kaszki czy jogurtu? budyn? tylko chyba taki domowy co? nie wiem czy umialabym zrobic.
Katiuszka twoj Julek jest super wyregulowany z jedzeniem, napisz prosze co i o ktorej mu dajesz do jedzenia. Wiem, ze juz to pisalas, ale nie umiem znalezc:-(
Kok.o, Muma? a wy co dajecie glutkom i kiedy?
Musze mloda wyregulowac i musze jedno mleko zlikwidowac. Tylko jakos nie wiem jak sie do tego zabrac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry