Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale cukru w małą pakują!!!! ja nie jestem jakaś strasznie przewrażliwiona jeśli chodzi o cukier, daję kaszki, a tam jest, czasem bobofruta z cukrem, kęs ciasta..ale tyle. A ci lizaki, herbata słodka, beza...no to nie ma się co dziwić, że mała taka upasiona....ale nie nasza broszka, nie?
No nic, jak się wykurują to znowu będziemy się umawiać. Tak to już jest...raz jedno chore, raz drugie...

4 czy 5 razy przyszła do mnie położna jak wróciłam do domu ze szpitala i na odchodne powiedziała ze w 4 m-cu pryzjdzie pielęgniarka, Patryk dziś nie był ważony, sprawdziła Mu pępek i jąderka, ciemiączko, popatrzała na wypis i resztę czasu przegadałyśmy o wizytach u ortopedy, okulisty.. praktycznie nie wiem po co ona przyszłaani@k o widzisz! to w Polsce lepiej macie, pielęgniarka do domu przychodzi. Tutaj to pierwsze kilka razy, w ciągu pierwszego tygodnia, maks do dwóch, a potem co miesiąc do tej baby clinic na ważenie itp. I jak Patryś? pomyslnie przeszedł "widzenie"? Ile Klusek waży???
spisała sobie w zeszyciku nasze dane, zapisała ile pokoi mamy i poszła
Patryk trochę pokrzczał jak Go złapała za nóżki (jesczze przed sprawdzeniem pępka) wystraszyła Go albo ją jakoś wyczuł??? a waga.. ważyłam się z Nim jakieś dwa tygodnie czy tydzień temu to ważył prawie 7 kilo.. w czwartek mamy szczepienie to pewnie waga przychodniowa to zweryfikuje i znowu będę miała stresa 
że za mało.. ehhhhhhhh
to tylko statystyka, która nie bierze pod uwagę masy/wzrostu rodziców.. po ostatnim moim akcencie wagowym z pediatrą i rozmową z panią od laktacji uważam że nie warto się przejmować.. okazuje się ze nie tylko moje dziecko nie wpasowało się w tabelę centylową ale inne też.. czy to karmione piersią czy sztucznie
a zobaczysz jak później bedzie miło! nie do opisania!
a lekarz zgrywus trochę, co? hehe mały pierożek w brzuszku rośnie ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i też podziwiam za posiadanie pieska w bloku

yyy przydałoby się jeszcze ze dwie pary łapek
no i muszę się zbierać, bo zaraz ma kolezanka przyjść..hehe mówiła, że już jest prawie w drzwiach, to mam nadzieję, że tym razem dojdzie
:-) eee no przestań! na pewno za mało nie waży!!!! patrz! Tymuś waży coś podobnie, a ile starszy...noo tak...teraz znowu tere fere będzie w stresie
tak to jest, że my mamy ciągle się martwimy...raz waga, raz jedzenie, raz kupki...i tak w kółko...noo kiedyś to się skończy...mam nadzieję!!!!!;-):-)
no i jak zębiska Cri? są jakieś nowe? u nas znowu jakieś płacze nocne
paluchami trze na dole, to moze teraz tam idą? póki co jest 6, które dzielnie szczotkujemy

i wydaje mi się ze ostatnio nie czytałam nic o Olusiowych wyczynach.. musisz nam tu napisać co wyprawia w wolnym czasie nasz najstarszy bb-owy chłopak

Wykupiłam sobie dostęp do próbnych egzaminów na takiej platformie e-learningowej i śmigam testy wieczorami. W dzień się uczę jak mam chwilkę.
Brawo !!! Oli waży teraz 11.6 kg i jak dla mnie jest idealny, wysoki, dobrze umięśniony
Julka w jego wieku też ważyła tyle ale miała krótkie nóżki i przez to była pączkiem, ale ciiiii ;-)

Oby tylko Ewcia nie chorowała
Przede wszystkim jednak jestem na odwyku słodyczowym a alko tylko w soboty...