Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
? Powiem Ci ze ja myślałam ze to taki aniołeczek z niego raczej
Dobrze ze nic poważnego mu sie nie stało.
, wejdą zupki to dopiero będę stękać i jąkać, zobaczysz
! Głowa do góry. 

) ale młodemu tak klimat i pogoda posłużyła ze juz w aucie zasnął i całe nasze spacerowanie. Tatuś całe 3 h pchał wózek, mówi do mnie Ty pchasz w tygodniu ja w weekendy

Adaś też niezły gagatek z tego co piszesz, ano widać z chłopakami tak już musi być.
a z eMem, hmmm, piszesz, że to powód prozaiczny, my ostatnio też mniej więcej z takiego powodu się kłóciliśmy - czy jedziemy na zakupy czy nie i dokąd - też uważam, że to śmieszne ale to ja podobno tak wybałuszam oczy i mówię takim tonem, że nie ma innej opcji tylko się kłócić;-)
Ty weź uważaj na to co masz w telefonie, po co masz się potem stresować ;-) A serio to ciekawe co taki sen znaczy. nie ? Pewnie chęć oderwania się od codzienności, jakkolwiek, no a jeśli miło to tym bardziej
:-)
Ale zawsze potem można na nowo zapączkować 

no to ja do niej że skoro nie wie skąd jest mój nr telefonu to ja dziękuję za taki prezent i niech lepiej wie skąd ma dane osob do których dzwoni.. a ona do mnie ze w internecie był mój nr i że operator udostępnił i został losowo wybrany
no to ja do niej że pierwsze słyszę żeby operator udostępnił mój numer w necie i ze pierwszy raz słyszę o tej firmie i że.. a ona do mnie no to jak pani nie chce nagrody to nie, do widzenia, do widzenia..
może za mocno po niej pojechałam? moze wygrałam podróż do Paryża i zakupy w Mediolanie??? echhhhhh... no tak od rana mnie tu zezłościli.. no!
A konkursów ile ja nie wygrałam
Wiesz, u mnie to się zwiększyło strasznie jak dane swoje w szpitalu zostawiłam, żeby taką mini wyprawkę odebrać. Od tej pory co tydzień mam dla Aleksandra prezenty albo i dla siebie, też samochody piękne, a ja głupia *******ota używanego chcę kupować;-)