reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny

ja wpadłam na chwilę Mysza nie daje nic zrobić ząb drygi na górze wychodzi i jest nie do wytrzymania:baffled:

Ja swoją kładę w bodziaku na krótki rękaw i pajacykach na długi rękaw jak na razie i kocykiem jest przykryta (lubi ciepełko) więc sama się kotłasi pod niego :tak: jak będzie ciepło to same bodziaki i śpiworek cienki będzie ;-)

Wszystkie Was ściskam i życzę Miłego weekendu bo ja dzisiaj mam sis z Norwegii do jutra a jutro po południu wyjeżdżamy do brata na weekend więc ,póki Młoda śpi idę szybko spakować nas i ogarnąć trochę mieszkanie .

Aleksis miłego wypoczynku .
Caterina kochana wszystko będzie dobrze ,fasolek jest i już przez 9 miesięcy tam będzie ,nie stresuj sie lalka :****

aaa co do trzymania do chrztu to ja też odmówiłam kiedyś mojej siostrze rodzonej i mój M odmawiał kuzynowi ,z którym w ogóle nie mieliśmy styczności,a że wiedzieliśmy ,że Oni na kasę tylko liczą to M odmówił ;-).

Miłego kochane.

reklama
czesc i czolem!

Ani@k wydaje mi sie ze na pierwszego zeba czekalismy cala wiecznosc, zreszta na reszte tez tak czekamy.Juz od 2 tyg ma napuchniete dziasla i co jakis czas humorki jakies, a zebow jak nie ma tak nie ma. Wiec moze Patrys odgapil od Cri i tak mu beda wychodzily dlugo.

Tere fere ojej! to chyba musialo byc straszne, biedny Timus:-( Mam nadzieje, ze dzis juz sie lepiej czujecie?

Gochson bidulko, w pracy musisz zdrowiec... :-):-)

Emenems ja tez bete mialam panstwowa. Z reszta tu tylko beta jest potwierdzeniem ciazy (przynajmniej na poczatku) i na jej podstawie zakladaja karte ciazy.

Aleksis gdzie sie wybraliscie?? milego wypoczynku!

My dzis rano pojechalysmy z tesciami do Treviso. Tesciowa miala jakies badanie, a potem pochodzilismy sobie spacerkiem po miescie. Milo bylo.

Milego dnia!!

cześć dziewczyny!!!
Nie wiem ile popiszę, bo młody siedzi mi na plecach dosłownie:-p
Dopiero jem śniadanie, miałam już przyszykowane wszystko, ale wcześniej zadzowniłam do K. co tam u nich słychać, bo ona przeciż nie może zadzwonić z zablokowanego telefonu. A tam jeden krzyk!!!! tak mały płacze, że masakra, jakby go ze skóry obdzierali. I tak od wczoraj od 23-ej:szok: z małymi przerwami na spanie. Ona nawet nie mogła zadzwonić do przychodni, zeby ją przyjęli, bo nie ma telefonu. No to ja małego mojego w sekundzie ubrałam, graty do torby, na siebie kurtkę i lecę do niej. No mały już mniej płakał, ale widać, ze coś mu jest. Moim zdaniem ma jakąś infekcje wirusową, bo jest lekko rozpalony, trochę mu się z noska woda leje. No chyba, ze na zęby...Ale on ma już dwa i dobrze to zniósł, to ja wiem czy teraz by tak nagle miał? a powiedzcie mi czy to może być od glutenu? moim zdaniem raczej nie....bo dostał wczoraj pół łyżeczki ok. 9 z kaszką, więc dopiero o 23 by go brzuch rozbolał? No zabaczymy jak wróci od lekarza,bo w końcu zadzwoniła z mojego telefonu. Siedze teraz przy oknie i czekam aż wróci.
Ooo wilku mowa!!!!
do później!!!

to znowu ja:-)
No i tak jak myślałam, infekcja wirusowa, zaczerwienione gardło, paracetamol tylko dostał i tyle. Ja mam jeszcze po Julkowym przeziębieniu ten Lipomal polski, ale nie wiem czy można mu go dać. Gabryś ma 6 miesięcy:baffled: Nie za wcześnie? i wit. C tez może czy nie???

A u nas dzis coś kiepska nocka, ale chyba wiem dlaczego...Coś mnie wczoraj podkusiło, może to po tych naszych rozmowach o spaniu dzieci, temperaturach w pokojach...no i włączyłam ogrzewanie na czasowe. I jak się cholerstwo włączyło, od rauz było prawie 22 st i młodemu się nosek zatkał. No i wybudzał się już od 4 nad ranem, o 5 flacha i niby zasnął, ale też tak nie do końca. W końcu pobudka o 7:30. Teraz śpi od 12, zobaczymy ile pośpi i jak będzie wieczorem, bo serio, jak śpi do 14:30..14:40, to potem do 21 wojuje.

tere fere jak nocka u Was??? mam nadzieję, że nie rozwija się żadne poważne choróbsko i antybiotyk jednak nie będzie potrzebny. Daj znac jak znajdziesz chwilkę!!!
zuzanka ooo widzę, że Ty jak zwykle zalatana;-) a to goście, a to wyjazdy!!! ale w sumie fajnie tak, coś się dzieje przynajmniej. Udanego wyjazdu i żeby Myszce ból ząbkowania szybko minął!!!!
Muma jak robiłaś żurek, który Oli jadł z Wami, to robiłaś sama zakwas czy taki kupny z butelki dawałaś? mój eM często sobie robi, ja tak średnio lubię, no i się zastanawiam czy taki z butelki można by Julkowi dać:confused: a Ty swój zabielasz mlekiem? :baffled:
Gatto dobrze, że teściowa powoli wraca do zdrowia!!! ale pewnie nie szybko zajmie się małą, nie? a jak Wy dajecia radę? pewnie doszliście już do perfekcji w organizacji...nie to co moja koleżanka;-)
yyy miałam coś pisać, ale chyba mnei spanie łamie:baffled: idę się położyć koło Julka, może się zdrzemnę z pół godzinki. Po jego obiedzie mam w palnach skoczyć do supermarketu, coś mi się jedzenie pokończyło....hmmm wyjada nam ktoś czy co????;-)

katiuszka no zalatana ale marzy mi się wszystko w spokoju zrobić a Mysza niestety nie daje ,jak czytam czasem Twoje posty to mam wrażenie ,że czasem piszesz o mojej Julce a nie o Julku :-D;-)

wit C Julka brała jak była mała więc chyba może :tak:teraz też bierzemy jako dodatek do żelaza .

dzięki Zuzka :tak: kurna, mówię jej co mi napisałaś, co Muma mi radziła na fb, a ona żeee nieee wieee....że się boi sama dawać witaminy i syrop....nooo ja nie będę jej zmuszać. Co mogłam zaproponowałam, pomogłam...Teraz pisałam z nią na fb, ja się tu produkuję, pisze co można zrobić na spadek goraczki, że może do picia kompocik z malin, jak nie ma, to ja mam zamrożone dla Julka i jej ugotuję i podrzucę później...a ta mi wysyła zdjecia jakieś porąbane z internetu:szok::wściekła/y:a w doopie to mam!!!! najpierw płacze, ze nie wie co robić, nic w domu nie ma...a teraz ma to gdzieś...ehhhh no dziwna kobita- daję słowo!!!!

A mój Julcio śpi 2,5 godziny:szok::szok: byłam już dwa razy sprawdzać czy żyje;-)no ale śpi w najlepsze...nie wiem budzić go? dać mu się wyspać? ojjj znowu będzie cyrk wieczorem....Tzn, nie byłoby cyrku jakby dziecko położyć za 10 dziewiąta i chwila moment by spał. Ale tatuś się uparł, ze o 20-stej ma być w łóżku, to się męczy z nim godzinę.

Katiuszka doradziłaś koleżance, ale jak nie chce słuchać to jej sprawa. Niektórym ludziom się nie przetłumaczy, nie ma co tracić siły i energii.
Gatto a jak teściowa się czuje, jest poprawa ?
Zuzanka no niestety musimy przejść jakoś to ząbkowanie - życzę wytrwałości. Fajne takie odwiedziny, może mała będzie spokojniejsza bo będzie się coś działo dookoła. My mieliśmy to szczęście że część zębów wychodziła na wakacjach nad morzem. Synek był taki zaaferowany wszystkim dookoła, że zapomniał marudzić.

A ja zaraz wyjde i stane obok!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mloda od 7.30 na nogach i nawet nie mysli isc spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: potem kurna usnie o 18 i do 24 bedziemy ja mieli na karku, normalnie nie wiem co mam z nia zrobic. Wsadzilam ja do lozeczka, bo sie wnerwilam na maksa, a ta w najlepsze tam sobie gada, smieje sie .... Zaraz musze spadac do roboty i na bank usnie tesciowi wtedy kiedy nie trzeba:wściekła/y:

Katiuszka no tak, jestesmy dosc zorganizowani, co do 10 min bym powiedziala, nawet pracuje jak sie da od pozniejszej godziny czyli np od 17 (ale tak sie zdaza rzadko, dzis na przyklad, ale jutro juz nie), zeby jak najmniej wykorzystywac tescia, choc on naprawde lubi z mloda siedziec. Tylko, ze ona z nim to zje jakiegos owoca i moze mleko wypije, reszte nie, nie wiem czemu. Za kazdym razem jogurt jest otworzony i prawie nie tkniety, bo ona nie chce. To nie wiem o co chodzi, bo ze mna zje caly.

reklama
Ahoj dziewczyny:-)
Witam się tak późno bo za dnia małe załamanie nerwowe miałam :wściekła/y: Te hormony mnie wykończą :-p I jeszcze chłop mnie zostawi ,bo twierdzi że się ze mną wytrzymać nie da :szok:
Ale to wszytko przez ten stres w oczekiwaniu na tą betę z przyrostem .Tyle co ja się o dzwoniłam dzisiaj to moje . ale wreszcie o godz.17 pani z kliniki raczyła mi podać wynik przez telefon : 2268 .
No i tak jakby zeszło ze mnie całe powietrze i nerwy się skończyły :tak:
Tylko jak tu przeżyć 9 miesięcy :szok:
Tere jak tam nocka wam minęła ?
Katiuszka koleżanka może się kiedyś nauczy słuchać dobrych rad :tak:
Aleksis miłego wypoczynku
Zuza milion buziaków dla was :-*

Pozdrawiam z już szarego wschodu :baffled:

P.S : Jestem oazą spokoju...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć