katiuszka79
Fanka BB :)
nooo caterina jesteś w ciąży na całego!!!!! hehehe tak jakby można było być w połowie...
alem wymyśliła
:-) jakie teraz plany? co z pracą? będziesz dalej chodzić czy rezygnujesz i lezysz w domciu??? no to teraz kolejne usg z podsłuchem serduszka, nie?
a tak w ogóle to jak się czujesz? jakieś mdłości??? zdawaj nam relację codziennie, noo chociaż co dwa dni plizzzzzzzzzz
Gatto to fajnie, że udało Wam się dograć z tymi godzinami, powrotami itp. Super też, że teściu tak lgnie do małej. No a że ona niewiele zje....hmm może jak mała raz powie "nie"...albo odwróci głowę, to dziadziu już jej nie zachęca. A my mamy - mamy swoje sposoby, żeby dzieć zjadł
No ale myślę też, że jakby była bardzo głodna to i bez zachęty jakiejś wielkiej by zajadała wszystko.
Gochson ojj biedna Ty! do pracy musisz iść, żeby się wykurować, bo w domu się nie da....Ja to nawet nie chcę myśleć co by było, gdybym ja tak zaniemogła
nooo Julek to by z głodu padł, bo eM to tak jak Gatto teściu, nie wie jak małemu dać, żeby ten zjadł
tere fere chyba zarobiona jesteś w tej hucie, bo nie napisałaś nam jak Tymuś. Czekam z niecierpliwością!!!
alem wymyśliła
:-) jakie teraz plany? co z pracą? będziesz dalej chodzić czy rezygnujesz i lezysz w domciu??? no to teraz kolejne usg z podsłuchem serduszka, nie?
a tak w ogóle to jak się czujesz? jakieś mdłości??? zdawaj nam relację codziennie, noo chociaż co dwa dni plizzzzzzzzzzGatto to fajnie, że udało Wam się dograć z tymi godzinami, powrotami itp. Super też, że teściu tak lgnie do małej. No a że ona niewiele zje....hmm może jak mała raz powie "nie"...albo odwróci głowę, to dziadziu już jej nie zachęca. A my mamy - mamy swoje sposoby, żeby dzieć zjadł
No ale myślę też, że jakby była bardzo głodna to i bez zachęty jakiejś wielkiej by zajadała wszystko.Gochson ojj biedna Ty! do pracy musisz iść, żeby się wykurować, bo w domu się nie da....Ja to nawet nie chcę myśleć co by było, gdybym ja tak zaniemogła
nooo Julek to by z głodu padł, bo eM to tak jak Gatto teściu, nie wie jak małemu dać, żeby ten zjadł
tere fere chyba zarobiona jesteś w tej hucie, bo nie napisałaś nam jak Tymuś. Czekam z niecierpliwością!!!
Ostatnia edycja:

bo dałam z bobofruta.. tylko się nie śmiejcie.. na schemacie z bobovity napisane ze twarożek/serek można dawać po 8 m-cu a w bobofrucie twarozek dołączony jest do deserku i napisane że od 6 m-ca.. Ty Kasia jak dawałaś/dajesz tylko bobo vita??? czy mieszankę różnych słoiczków???
wczoraj wieczorem i w nocy co chwila macałam Mu kark.. był niby ciepły ale też i chłodny.. nie wiem czy to z potu bo był rozgrzany.. temp. nie mierzyłam bo czoło/główka nie wydawały się być mega gorące.. i nie wiem, kurcze boję się ze Go najpierw przegrzewam a później wychladzam za mocno
ale do Szczecina dojeżdzałam autobusami i na wszystko miałam czas.. na spotkanie ze znajomymi.. na jakieś piwko.. myślę ze w sytuacji kiedy człowiek musi to da radę ze wszystkim

kurde nie ma innych objawów tylko ta gorączka ,eraz śpi ale szybko piszę bo Ona śpi po pare minut.
Oli namiętnie zbiera jego zabaweczki i mu zanosi