reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka :*** w ogóle to w sobotę byliśmy u teściów i jak zawsze mieli napalone że oddychać było ciężko tak wtedy nie palili w piecu od samego rana a że ja wystroilam Patryka w mnóstwo ciuchów to był tak rozgrzany że aż był cały mokry więc Go na szybko przebralam [też woze ze sobą górę ciuchów] później poszłam z Nim na Spacer i też się zgrzal to też Go przebralam i sobie teraz tak myślę że mogłam chwilę poczekać, i przebrać jak by trochę odtajal a ja Go w tym chłodzie mokrego przebieralam ;(

co 6 godz daje pedicteamol, kupiłam jeszcze nurofen.. chyba bez mierzenia (mierze dwoma termometrami tradycyjnym pod paszka i bezdotykowym do czoła) mogę już wyczuć gorączkę, Patrys jest mocno rozgrzany, po jakiejś pół godzinie syrop zaczyna działać i wychodzi pot..
Rozmawiałam na temat temperatury i lekarka mówiła że jak już przewyższa 38 to żeby podać syrop bo w każdej chwili może podskoczyć i chyba tak jest bo zanim syrop zaczyna działać temperatura nieco wzrasta..

Muma zacisnelam właśnie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale wszystkie wiemy że kciuki to tylko formalność - zdasz na pewno!!!!!!!!!!!

Tere dzięki :*** naczytałam się o Timkowej temperaturze i wyobrażam sobie jaki miałaś kocioł niedawno.. teraz już Timi dobrze się czuje??

Gochson a wiesz że Patryk zachowuje się tak jakby rzeczywiście miały Mu zeby wyjść??? gryzie wszystko co tylko ma w zasięgu ręki.. a Adaś po prostu nie ma ochoty sikac do małego nocniczka hehe może od razu podejście do 'wazonu' niech zrobi ;)

Zuza :*** koło mnie też jest las jeszcze nie biegalam, kiedyś się do empiku wybrałam no ale Patrys musiał być nakarmiony eM też ;) a Julianka już ok???

Kok.o no to niezły ekwipunek Ewcia dostaje, w końcu pracuje 8 godzin ;) a teraz jeszcze promocja na wyższy stopień ;D super!!!!

a ja z tego wszystkiego zapomniałam że to już się kwiecień zaczął!!!! też muszę podanie złożyć.. choć moja Mama się zadeklarowała ze będzie z Patrysiem zostawać..

Emenems nie wiem dlaczego Ale myślałam że Ty z Islandii nadajesz..

Gatto co u Ciebie??? jak Cri?????????

Caterina a gdzie relacje???? obejmujesz już 'wazon'????

pisze z fona, ciekawo czy ładnie mi się ten post wyśle..

Ostatnia edycja:
reklama
Katiuszka a może Julus przestanie już spać w dzień??? będzie tylko może mała drzemka i zabawa przez cały dzień???

a jeszcze mi się przypomniało.. bo Patrys zwymiotowal deserek (jabłko) ale cyca jak narazie ciągnie.. jak myślicie podawać Mu dodatkowo jeszcze coś do picia??? wodę??? slabiutka herbatkę????

czeeeeeesc

Muma kurcze nie zdazylam napisac, ze trzymam kciuki, a tu juz egzamin zdany! W kazdym razie myslalam o Tobie dzis rano:tak: Gratulacje wielkie!! piekny wynik:tak: 11 kwietnia to juz tuz tuz, hehehe, ty bedziesz zdawac jazde, ja bede w tym czasie polykala jod radioaktywny:wściekła/y:

Zuzanka oj to byla trzydniowka w takim razie...no to przynajmniej jedna choroba odbebniona, bo chyba tylko raz sie to ma? czy cos pomieszalam? Milego dnia rowniez dla Ciebie:tak:Buziole dla Julianki:-)

Kok.o o kurcze, to mloda za niedlugo na uniwerek pojdzie, jak w takim tempie awansuje z klasy do klasy...no, a pomysl na nocnik tez mi jest potrzebny...tylko najpierw musze nocnik kupic:-p

Katiuszka moja wczoraj pobila Julkowy rekord i wziela i nie spala nic w dzien, kompletnie!:wściekła/y:myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok:szok:, no ale to chyba zab winowajca, bo widze dzis, ze przebil sie....Nie jest to niestety koniec naszych klopotow, bo kolejne w natarciu.

Dzis tez Cri nie spi, siedzi teraz w lozeczku i bawi sie takim lusterkiem grajacym, a ja dostaje od tego malpiego rozumu, bo wali tym lusterkiem i dzwieki, piosenki zmieniaja sie z predkoscia swiatla. Ja nie bardzo chce cos robic, zeby sie nie tluc, bo ta zaraz uslyszy i bedzie chciala wyjsc:baffled:Mam smieci do wyrzucenia, ale tez nie pojde bo jak uslyszy, ze sie drzwi zamknely to sie rozryczy na bank, to nie chce ryzykowac.

Gochson kurcze, przepraszam, ze zapomnialam, ale najlepszego dla Adasia!! Niech zdrowo rosnie lobuz maly:-D

Aleksis bys juz wrocila z tego urlopa! :-)

Yyyy to spadam do roboty, baj baj i milego wieczoru:tak:

Aaaa Ani@k wg mnie mozesz probowac dac mu wode lub cyca, w koncu to tez dla niego picie jest:tak: i zdrowka zycze!!

Kurcze widze po prawej stronie post o novaring i po przeczytaniu sie troche zaniepokoilam, bo ja nie moge miec dzieci teraz:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry