Ani@k
Fanka BB :)
Katiuszka :*** w ogóle to w sobotę byliśmy u teściów i jak zawsze mieli napalone że oddychać było ciężko tak wtedy nie palili w piecu od samego rana a że ja wystroilam Patryka w mnóstwo ciuchów to był tak rozgrzany że aż był cały mokry więc Go na szybko przebralam [też woze ze sobą górę ciuchów] później poszłam z Nim na Spacer i też się zgrzal to też Go przebralam i sobie teraz tak myślę że mogłam chwilę poczekać, i przebrać jak by trochę odtajal a ja Go w tym chłodzie mokrego przebieralam ;(
co 6 godz daje pedicteamol, kupiłam jeszcze nurofen.. chyba bez mierzenia (mierze dwoma termometrami tradycyjnym pod paszka i bezdotykowym do czoła) mogę już wyczuć gorączkę, Patrys jest mocno rozgrzany, po jakiejś pół godzinie syrop zaczyna działać i wychodzi pot..
Rozmawiałam na temat temperatury i lekarka mówiła że jak już przewyższa 38 to żeby podać syrop bo w każdej chwili może podskoczyć i chyba tak jest bo zanim syrop zaczyna działać temperatura nieco wzrasta..
Muma zacisnelam właśnie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale wszystkie wiemy że kciuki to tylko formalność - zdasz na pewno!!!!!!!!!!!
Tere dzięki :*** naczytałam się o Timkowej temperaturze i wyobrażam sobie jaki miałaś kocioł niedawno.. teraz już Timi dobrze się czuje??
Gochson a wiesz że Patryk zachowuje się tak jakby rzeczywiście miały Mu zeby wyjść??? gryzie wszystko co tylko ma w zasięgu ręki.. a Adaś po prostu nie ma ochoty sikac do małego nocniczka hehe może od razu podejście do 'wazonu' niech zrobi
Zuza :*** koło mnie też jest las jeszcze nie biegalam, kiedyś się do empiku wybrałam no ale Patrys musiał być nakarmiony eM też
a Julianka już ok???
Kok.o no to niezły ekwipunek Ewcia dostaje, w końcu pracuje 8 godzin
a teraz jeszcze promocja na wyższy stopień ;D super!!!!
a ja z tego wszystkiego zapomniałam że to już się kwiecień zaczął!!!! też muszę podanie złożyć.. choć moja Mama się zadeklarowała ze będzie z Patrysiem zostawać..
Emenems nie wiem dlaczego Ale myślałam że Ty z Islandii nadajesz..
Gatto co u Ciebie??? jak Cri?????????
Caterina a gdzie relacje???? obejmujesz już 'wazon'????
pisze z fona, ciekawo czy ładnie mi się ten post wyśle..
co 6 godz daje pedicteamol, kupiłam jeszcze nurofen.. chyba bez mierzenia (mierze dwoma termometrami tradycyjnym pod paszka i bezdotykowym do czoła) mogę już wyczuć gorączkę, Patrys jest mocno rozgrzany, po jakiejś pół godzinie syrop zaczyna działać i wychodzi pot..
Rozmawiałam na temat temperatury i lekarka mówiła że jak już przewyższa 38 to żeby podać syrop bo w każdej chwili może podskoczyć i chyba tak jest bo zanim syrop zaczyna działać temperatura nieco wzrasta..
Muma zacisnelam właśnie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale wszystkie wiemy że kciuki to tylko formalność - zdasz na pewno!!!!!!!!!!!
Tere dzięki :*** naczytałam się o Timkowej temperaturze i wyobrażam sobie jaki miałaś kocioł niedawno.. teraz już Timi dobrze się czuje??
Gochson a wiesz że Patryk zachowuje się tak jakby rzeczywiście miały Mu zeby wyjść??? gryzie wszystko co tylko ma w zasięgu ręki.. a Adaś po prostu nie ma ochoty sikac do małego nocniczka hehe może od razu podejście do 'wazonu' niech zrobi
Zuza :*** koło mnie też jest las jeszcze nie biegalam, kiedyś się do empiku wybrałam no ale Patrys musiał być nakarmiony eM też
Kok.o no to niezły ekwipunek Ewcia dostaje, w końcu pracuje 8 godzin
a ja z tego wszystkiego zapomniałam że to już się kwiecień zaczął!!!! też muszę podanie złożyć.. choć moja Mama się zadeklarowała ze będzie z Patrysiem zostawać..
Emenems nie wiem dlaczego Ale myślałam że Ty z Islandii nadajesz..
Gatto co u Ciebie??? jak Cri?????????
Caterina a gdzie relacje???? obejmujesz już 'wazon'????
pisze z fona, ciekawo czy ładnie mi się ten post wyśle..
Ostatnia edycja:
Buziaki

, no ale to chyba zab winowajca, bo widze dzis, ze przebil sie....Nie jest to niestety koniec naszych klopotow, bo kolejne w natarciu.
Mam smieci do wyrzucenia, ale tez nie pojde bo jak uslyszy, ze sie drzwi zamknely to sie rozryczy na bank, to nie chce ryzykowac.