reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej dziewczyny.
Moja Mysza kiepsko dzisiaj w nocy i w dzień też nie fajnie ale zobaczymy jak dzisiejsza noc ;-) .
Tere jak czytam o Twoim tacie farmerze to mi się mój przypomina bo ja na niego mówię" dziadek wąsacz ":-) a ze zdrowiem nie ma żartów i zapisuj go . Masz rację . Ja też uwielbiam Cię czytać :-)

Muma ja przymykam oko ale mam jeszcze takie dni że mnie koli w oczy brud ale już mniej :-) hehehe

Gochson bardzo fajne te przystawki i zrobię chyba łososia :-)

Katiuszka ja już dawno znalazłam taką fajną babeczke co mi okna myje bo ja nie nawidzę :-(

Gatto szybko minie te 3 dni a trochę odpoczniesz od Gattinki i za tęsknisz za jej marudzeniem :-) .

Któraś się mnie pytała co Myszka jada a no generalnie już jej wszystko daje do próbowania ale tak zaciska usta że nie idzie jej łyżeczki sprzedać . Ma swój ulubiony rosołek z cielęciny i ryżem tylko to je no i deserki jeszcze w miarę . Ostatnio chciałam jej dać owoce z jogurtem i zapomnijcie ....nie i koniec :-( . Nie wiem co robić :-( . Bo w sumie to mało je tych obiadkow i deserów . Samo mleko z kaszkami tylko.

Aa Katiuszka ja chyba nie odpowiedzialam Ci od czego mam AZS od nabiału najbardziej jak zjem płatki lub jogurty tak koniec mogę się zadrapac do krwi :-( a głupia jestem bo wiem o tym a jem nabiał a później jak durna siedzę i się drapie .

Czekam na M i spadam spać .

Miłego wieczoru :-*

hej

wczoraj byliśmy na kontrolnej wizycie, mocz ok, nadal czysto i gardło i płuca.. lekarka dała nam skierowanie na morfologię i crp w razie gdyby temperatura nadal była wysoka.. wczorajsze popołudnie, noc bez gorączki (bywało 38 ale po chwili spadało do 37 i iluś tam kresek) rano jednak dałam syrop bo oczy mowiły że jest coś nie tak.. albo był śpiący bo usnął albo dziś dzień gorączkowy bedzie.. to chyba nie trzydniówka bo na wysypkę się nie zanosi.. moja Mama obstawia zęby.. ale zębów też nie widać..
w ogóle wczoraj był płacz bez powodu taki zanoszący się.. kurczę chwilami myślałam ze też się rozryczę :zawstydzona/y: pomogła mi 'kaczka - dziwaczka' i 'pstryczek' mówiłam z pamięci i to chyba Patryka rozbawiało.. nie robiłam wczoraj nic, jak Patryk spał ja leżałam obok i patrzałam na Niego.. dziś w nocy co godzinkę na cyca się budził.. wczoraj zjadł normalnie i obiadek i deserek..
jeżeli to zęby.. to każdy jeden w takich warunkach bedzie wychodził??? :szok:

Zuza :*** ojj tak.. wczoraj Mama była ze mną w przychodni i było mi naprawdę lżej.. samym tym ze była obok tak bardzo mnie wspierała.. dziś już bedę sama na 'polu bitwy'.. a jak Mysza w nocy się zachowywała???
Tere ja też się zgodzę z dziewczynami.. zresztą ja Ci to już mówiłam.. czyta się Ciebie ee znaczy Twoje posty jednym tchem :tak: bo Katiuszka też fajnie pisze i taka jest róznica między wami że jak czytam Katiuszkę to tak jak bym ją słyszała (bo wiem jaki ma głos :-))
Muma no należało się popić bo jak już zdasz jazdę to wtedy abstynencja całkowita albo auto w garażu ;-):tak: z drugiej strony trza chyba by było oblać auto w najbliższym czasie, co??? spotkanko na fb chyba będzie z tej okazji!!!! :tak::-)
Gochson a próbowałaś te roladki robiś bez żylatyny??? jakoś nie używałam nigdy.. moja Mama galaretę (z nóg świnskich) robi tak ze zastyga i nie uzywa żelatyny.. moze w taki sposób spróbuję zrobić ten bulion??? :confused2: w nocy jak czytałam przepis pachniały mi jajka i głodna byłam.. na pewno do wypróbowania :tak:
Aleksis no wypakowywuj się, odpocznij i zdaj relację gdzie oprócz Śląska byłaś, foty pokazuj :tak::-)
Caterina ooooooo widzisz.. to się na l4 szykujesz.. no pracusiu.. już widzę jak Cię korci aby wrócić do pracy.. ale moze nie.. jednak dla dobra Dziecia siedź w domku, jedz, pij, oglądaj tv i zaczynaj obmyślać jak nazwać potomka :tak:
Gatto a te naświetlania to już cały czas bedziesz powtarzać czy to bedzie takie tylko jednorazowe??? nooo to napewno zatęsknisz za Marudellą ;-)
Maiev, Alex__, Aaronka to już w ogóle o bb zapomniały.. mam też czasami takie wrazenie ze Kok.o idzie w ich ślady :cool:

a w ogóle to uśmiałam się z poczynań Olusia, w końcu znalazł się na wolności bo zawsze tylko kojec w domu, pokój z mnóstwem zabawek, wybieg z porozrzucanymi zabawkami Wolfa.. w końcu Chłopak nabrał powietrza w płuca ;-):-)

ok kończę bo mój Mały Śpioszek się już obudził.. oby gorączka w końcu minęła i jak ma być ząb niech juz wylezie!!!!!!!

miłego dnia Babeczki :-)

hej

a w ogóle to uśmiałam się z poczynań Olusia, w końcu znalazł się na wolności bo zawsze tylko kojec w domu, pokój z mnóstwem zabawek, wybieg z porozrzucanymi zabawkami Wolfa.. w końcu Chłopak nabrał powietrza w płuca ;-):-)
:-) No to prawda , wyrwał się z tej wiochy :-) Ale w sumie się cieszę, że siię nie zestresował wielkim miastem, wręcz przeciwnie ;-)

Wczoraj byliśmy na tym MMR. Oli nie miał temperatury ale jak zaczął się drzeć przez sen o 23ej to zasnął dopiero po godzinie u nas w łóżku.. Pewnie widział tą babę ze strzykawką:-p Po 4ej eM odniósł go do łóżeczka i potem ładnie spał. Mam nadzieję, że nie będzie gorączkował.
Dzisiaj u nas Dzień Faceta, jakoś tak obchodzimy dzisiaj a nie 10 marca. Piekę ciasto i jest pstrąg pieczony i heja:-)
Jutro mam jazdę przypominającą, nie mogę się doczekać już. Poza tym powinnam sprzątać ale chyba mi się nie chce:-p

tere - no trzeba pilnować facetów z badaniami a zwłaszcza jak to takie poważne sprawy, przecież wiadomo, że oni jak dzieci są przez całe życie.

Ani@k - ja nie wiem czy to zęby u Was, obserwuj go może to jednak ta trzydniówka. W sumie nieważne co, oby już sobie poszło od PAtrysia :tak:

Gochson - dziś też w pracy ? A imprezka się sama zrobi ?? :-) Eee doczytałam urlopiik jest. Swoją drogą to super, że kobiety biorą urlop jak muszą sprzątać , gotować itp. A faceci tylko na odpoczynek :-)

Gatto - no mają tempo słuszne, ale Ty z PL to przyzwyczajona, co nie ? :tak:

zuza może Ty nietolerancję laktozy masz ??

katiuszka - siedź w chałupie nie wychodz, czytałam na onecie żeby dzieci lepiej zostały w domu. Też nie miała kiedy ta chmura do Was przyjść tylko na wiosnę;-)

Wszystkim Dziewczynkom życzę pięknego słonecznego (jak u nas) piątku :tak: Jakbym nie dała rady napisać później to też wspaniałych rodzinnych weekendów:tak::tak:**

Ostatnia edycja:
Patryś właśnie usnął.. nie wiem ale gorączki już jakby (tfu tfu) nie ma, z kolei wszystko co się nawinie wkłada do buzi, dałam Mu napić się wody z butelki to ciamkał smoka.. na dziąsłach nic nie widać, a ta wysypka po 3 dniówce to zaraz wyskakuje czy na drugi dzien??? bo w sumie dziś powinna się pokazać lub jutro.. a to jest na całym ciele czy np kilka kropek???:sorry:
no i tak na wszelki wypadek, czym smarowałyście dziąsełka???

ja to nie mam głowy do jakiegokolwiek świętowania, miesza mi się dzień z nocą, dobrze ze w dzień słońce świeci :cool2: apropo głowy, może nie powinnam mówić ale nie pamiętam kiedy ją myłam :zawstydzona/y::shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry