Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pomogła mi 'kaczka - dziwaczka' i 'pstryczek' mówiłam z pamięci i to chyba Patryka rozbawiało.. nie robiłam wczoraj nic, jak Patryk spał ja leżałam obok i patrzałam na Niego.. dziś w nocy co godzinkę na cyca się budził.. wczoraj zjadł normalnie i obiadek i deserek.. 
bo Katiuszka też fajnie pisze i taka jest róznica między wami że jak czytam Katiuszkę to tak jak bym ją słyszała (bo wiem jaki ma głos :-))
z drugiej strony trza chyba by było oblać auto w najbliższym czasie, co??? spotkanko na fb chyba będzie z tej okazji!!!!
:-)
w nocy jak czytałam przepis pachniały mi jajka i głodna byłam.. na pewno do wypróbowania 
:-)

:-) No to prawda , wyrwał się z tej wiochy :-) Ale w sumie się cieszę, że siię nie zestresował wielkim miastem, wręcz przeciwnie ;-)hej
a w ogóle to uśmiałam się z poczynań Olusia, w końcu znalazł się na wolności bo zawsze tylko kojec w domu, pokój z mnóstwem zabawek, wybieg z porozrzucanymi zabawkami Wolfa.. w końcu Chłopak nabrał powietrza w płuca ;-):-)
Po 4ej eM odniósł go do łóżeczka i potem ładnie spał. Mam nadzieję, że nie będzie gorączkował.

Jakbym nie dała rady napisać później to też wspaniałych rodzinnych weekendów
**
apropo głowy, może nie powinnam mówić ale nie pamiętam kiedy ją myłam