Czesc Babeczki,
Ale fajnie, ze weekend.
Widze, ze wirusiska panuja w PL. Oby to przeszlo jak najszybciej.
Nas odpukac w niemalowane nic nie lapie, choc sie troche nabawilam strachu, bo mama opiekuje sie dzieckiem, ktore wlasnie w niedziele dostalo chrostkow z ospy, a bratowa jakas dziwna troche bolesna wysypke. Ja ospe mialam, szczepienie przeciw rozyczce tez mialam.
Ani@k zdrowka dla Patrysia i dla Mezusia. Uff, macie to z Patrysiem juz za soba
Gochson serdeczne zyczenia dla Adasia z okazji Urodzinek. Spoznilam sie, sorry
Terefere czyli sytuacja opanowana, Tymus zdrowy, Ty masz czas na sport. Super. A z ojcem tez bym nie odpuscila, niech dba o siebie, bo ma dla kogo zyc. Moj Synus tak jakby juz nie mial ani jednego dziadka, ten w PL nie chce miec kontaktu z dziecmi, dran jeden
Muma serio, kujon jestes!;-) Super, ze tak szybko w maju juz bedziesz miec prawko i se jezdzic z Wolfem na wycieczki, prawie jak na tym zdjeciu na FB BB bis he he. A Olus tez mysle ze musi sie wybrykac, a zlobek bedzie uwielbiac na 100% tak jak Ewunia
Katiuszka tez uwielbiam czytac Twoje posty. A ten opis o kolezance i jej wyprawie to byl mega! Boziu jak ludzie sami sobie komplikuja zycie, bo sa nierozgarnieci,maja wszystko w doopie a potem ktos musi ich ratowac z tarapatow. Ten dzieciak pewnie bedzie podobny do swojej mamy. A propo jego glowy-to chyba tez po mamie, bo ona raczej ma spory czerep, co? Najwazniejsze ze Julus jest slodziak i radzicie sobie dobrze razem. Chyle czola dla Twoich zdolnoci organizacyjnych i zapedow kucharskich, 3 obiadki rozne-fiu fiu!
Gatto fajnie, ze z tesciowa lepiej, ale raczej sie nie zanosi, ze wroci do calkowitej formy, co? Wlasnie, jak z tym naswietlaniem, to tak co jakis czas jest konieczne czy to juz ostatni raz? Buziaki dla Gattinki
Kok.o tez podziwiam za silna wole, ze chce Ci sie po pracy biegac. I ciesze sie, ze Ewunia jest juz zdrowa. Szkoda tylko, ze M sie meczy z chorobskiem, mam nadzieje, ze mus przeszlo.
Chcialam dawno zapytac, bo pisalas krotko po porodzie o bujnych swoich ksztaltach w sensie (.)(. ) i spojrzeniach ze strony plci meskiej. Miseczki z ciazy dalej pasuja czy odeszly do lamusa? Bo moje sa wieksze juz, az sie boje co to bedzie i czy mi nie zostanie tak
Dzis zmierzylam swoja talie i tez od Ema, he he. Lecimy na tym samym centylu, eM nawet 2 cm wiecej

Pogoda znosna, ale bez sloneczka, chyba ta chmura znad Sahary przykrywa nam slonce.
Milego weekendu!