reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka a dodal likeru?? bo jak tak, to uwazaj zebys Mieszka nie ululala za bardzo :-D ja tez uwielbiam tiramisu zwlaszcza jak eM robi, bo tesciowej nie jest tak dobre:tak:

Ulennia no to najwyzszy czas jest, jasne!! Tempka wrozy dobrze, czas jeszcze masz to my tu bedziemy kciuki trzymac:tak: no i witaj na watku, brak nam tu swiezej krwi :laugh2::laugh2:

Kok.o siatkowke to raczej eM lub razem tak jak dzis :-D

Katiuszka to pierdzenie to przenosnia byla:-D:-D

Dziewczeta nic dzis w domu ie zrobilismy, ale za to pospalismy 2 godziny po obiedzie, coby sie tluszczyk dobrze zawiazal hihi:-D przynajmniej odpoczelam troche, bo serio jakas taka nijaka ostatnio.
eeeee, milego weekendu zycze:tak:

Hejka :-)

Oj Dziewczynki, dzisiaj się zestresowałam na tej jeździe i zrobiłam parę baboli :baffled: Na szczęście Beata mówi, że to tak jest i wierzy , że się zepnę na egzaminie (żeby nie powiedzieć, że się skupię ;-)). W czwartek wieczorem jadę jeszcze z Markiem do Wordu na plac (można za kasę wjechać tam na pół godziny poćwiczyć) a w piątek zdajemy :tak:

katiuszka - dzięki , że pytasz o szczepienie. Oli płakał pierwszej nocy ale chyba po prostu przeżywał to ukłucie. Nie miał gorączki i nie czuł się gorzej, Nie był też senny, wręcz przeciwnie ;-) U Was też na pewno będzie OK, ważne żeby JUluś był zdrowiutki i pamiętaj, że do następnego szczepienia musi minąć minimum 6 tygodni, to bardzo ważne.

Gatto - my też dziś spaliśmy 2 godzinki po obiedzie :-) Już nie pamiętam kiedy ostatni raz tak było, ale dobrze się teraz czuję:tak:

Szyszunia - porteczki z H&M są dobre na każdą okazję :tak: Twoja kiecka mi się nie wyświetla :crazy: Już czekam z niecierpliwością na relację z imprezki :tak:

ulennia - &&&&&&&&&&&&&& no i witaj :-)

Pięknej niedzieli Dziewczynki :tak::tak:

Gatto dodał, ale ostrzegł ze bedzie mi dawkował własnie ze względu na Mieszka :-D:-D:-D ojjjj i piwka zimnego bym sie napiła:-)
Muma a teraz?
sukienka.jpg

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 46
Hej!!!
witam się niedzielnie. Paskudna pogoda dzisiaj:cool: smętnie, szaro...Julek marudny, że zwariować idzie:wściekła/y:w nocy tez pobudki z płaczem, mimo podanego syropku...ehhhhh
Dobrze, że eMa mam w domu, jutro i we wtorek też, to się nim zajmie trochę.

Muma kurna...z tym szczepieniem to tutaj drugą dawkę dają po 4 tygodniach:dry:kolejną też...zobaczę jak będzie z młodym, jak ok, to pójdę takjak mówią, a jakby był przeziębiony czy coś, no to się przeciągnie. Boję się go jak cholera...tamtych wcześniejszych nie...Jakoś na to MMR dużo złego gadają...:sorry2:
A co z tą sąsiadką, którą pogotowie zabrało? wyszło już coś? a to jakaś młoda kobitka, nie? nie pamiętam czy pisałaś w jakim wieku...:sorry2:
No a obiad wczoraj jednak zrobiłam nowy:tak: noo trzeci dzień to tak średnio, żeby dzieciowi dawać:-p
szyszunia no ja tez teraz widzę. Ciekawy krój tej kiecki...ale niestety nie na dla mnie...Doopsko bym miała w niej jak szafa trzydrzwiowa:-D
Gochson jak u Was po imprezce? Jubilat zadowolony??? a rodzinka się spisała? mam nadzieję, że nie było zgrzytów.
Ani@k , Zuzanka jak Wasze dzieciaczki? zdrowe już?
Gatto a Ty ile razy jeszcze będziesz musiała ten jod przyjmować? chyba nie do końca życia, nie?:sorry2::confused: no i trzymam kciuki za pozytywną odpowiedź w sprawie tych wolnych dni &&&&&&&&&&&&& A ta sukienka szyszuni to chyba przód jednak, bo pisała, że musi mieć dostęp do mleczarni:-p watpię, że ma cycafony na plecach;-):-D
ulennia witamy serdecznie!!!! mam nadzieję, że po kilku pierwszych wpisach nie znikniesz!!!! kciuki za pozytywny wynik &&&&&&&&&&&&&& noooo i wiek 32 lata to idealny na ciążę i poród!!!!!

Katiuszka dobrze gadasz, gdzie cyce na plecach:-D:-D:-D
Przez te cycki rozmiar xl musialam wziac:szok: a moja waga nadal w dol:dry: tak se mysle ze od tego spacerowania, bywa ze czasem 3spacery dziennie robimy.
Wlasnie z jednego wrocilismy. Spacerowanie w spacerowce zachwyca mlodego, oczy wielkie jak 5zl:-)
dobra lece karmic mlodego

milej nd :tak:

reklama
Ahoj kobitki:-) Witam się przy niedzieli:tak:
U nas szaro,buro i ponuro:wściekła/y: A myślałam że przy wolnej niedzieli to się na spacer wybiorę a tu lipa:zawstydzona/y:
A tyłek rośnie :dry:
Katiuszka dobrze że ja dzisiaj sama w domu bo tak parsknęłam śmiechem jak o Szyszkowych cycafonach przeczytałam:-D:-D że eM by powiedział że zwariowałam że się ryję do kompa :-D

Ulennia witamy i kciuki zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Ja dzisiaj leniu****ę cały dzionek, nawet piżamki nie zdjęłam :-p
Pozdrawiam z mokrego wschodu :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry