Ani@k
Fanka BB :)
Katiuszka jak eMa mam w domu to on może się Patrykiem zająć a ja coś więcej zrobić.. ale kurcze dziś sama siebie przeszłam, zrobiłam już pranie (wywieszone) podłoga umyta (jak Kopciuszek :-)) makaron mi się już do obiadu gotuje - dziś idę na łatwiznę, robię z sosem bolonieze czy jak to się tam pisze i z mielonym mięchem.. a tak w ogóle kiedy ja mam czas??? ja takich frykasów jak Ty nie robię.. 
Muma to moje wczorajsze miśki
nadziane były nutellą ale minimalnie, nie wiem gdzie ta nutella tam weszła ale posmak był..
My jeździmy toyotą.. tylko ze corollą, zastrzeżeń w ogóle nie mam, bierz jak by co toyotę
Gochson zapraszam
no i zdaj koniecznie relację co powiedziała gin.. kiedyś byłam (widziałam ze jesteś tam teraz) na wątku po stracie.. i była tam dziewczyna (Gatto - Danutaski) która nie czekała na zielone światło, mówiła ze na własne ryzyko.. zaszła w ciążę chyba w pierwszym lub drugim cyklu i Nina już dawno rok skończyła
ok, Miś mi się obudził.. dobrze ze makaron się zdążył ugotować :-)
miłego dnia, do następnej drzemki..

Muma to moje wczorajsze miśki
nadziane były nutellą ale minimalnie, nie wiem gdzie ta nutella tam weszła ale posmak był..My jeździmy toyotą.. tylko ze corollą, zastrzeżeń w ogóle nie mam, bierz jak by co toyotę

Gochson zapraszam
no i zdaj koniecznie relację co powiedziała gin.. kiedyś byłam (widziałam ze jesteś tam teraz) na wątku po stracie.. i była tam dziewczyna (Gatto - Danutaski) która nie czekała na zielone światło, mówiła ze na własne ryzyko.. zaszła w ciążę chyba w pierwszym lub drugim cyklu i Nina już dawno rok skończyła
ok, Miś mi się obudził.. dobrze ze makaron się zdążył ugotować :-)
miłego dnia, do następnej drzemki..