reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka jak eMa mam w domu to on może się Patrykiem zająć a ja coś więcej zrobić.. ale kurcze dziś sama siebie przeszłam, zrobiłam już pranie (wywieszone) podłoga umyta (jak Kopciuszek :-)) makaron mi się już do obiadu gotuje - dziś idę na łatwiznę, robię z sosem bolonieze czy jak to się tam pisze i z mielonym mięchem.. a tak w ogóle kiedy ja mam czas??? ja takich frykasów jak Ty nie robię.. :sorry:
Muma to moje wczorajsze miśki miśki.jpg nadziane były nutellą ale minimalnie, nie wiem gdzie ta nutella tam weszła ale posmak był..
My jeździmy toyotą.. tylko ze corollą, zastrzeżeń w ogóle nie mam, bierz jak by co toyotę :tak:
Gochson zapraszam :tak: no i zdaj koniecznie relację co powiedziała gin.. kiedyś byłam (widziałam ze jesteś tam teraz) na wątku po stracie.. i była tam dziewczyna (Gatto - Danutaski) która nie czekała na zielone światło, mówiła ze na własne ryzyko.. zaszła w ciążę chyba w pierwszym lub drugim cyklu i Nina już dawno rok skończyła:tak:

ok, Miś mi się obudził.. dobrze ze makaron się zdążył ugotować :-)

miłego dnia, do następnej drzemki..

Załączniki

• miśki.jpg
    miśki.jpg
    93 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Gatto juz pewnie opalacie sie z Cri w tym słoneczku włoskim. Zazdroszcze.
U nas gorąco,ale troche chmurek jest.

Szyszka sukienka śliczna. Laska jesteś to pieknie bedziesz wygladac.

Gochson no to Adas sie cieszyl ze mial rodzinke razem. Kciuki za zielone.

Katiuszka u nas zębow niet. Mały od skonczenia choroby pieknie spi do 6ej potem zje mleko i spi do 9ej,pieknie je jak na jego mozliwosci. Super chodzi,caly czas mu sie gęba śmieje,no ekstra. Oby tak zawsze! Ucałuj przystojniaczka.

reklama
Ja z fona dlatego na raty.

Cały dzien w salonie siedzielismy z Timkiem,bo w domu wszystko porobione,a pogoda ekstra. Z reszta on kocha ludzi,a tam same super ciocie to radocha była. Teraz wsadzilam go w wozek i spi sobie,a ja siedze i doczytuje.

Buziakuje wszystkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry