reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja dzis spacerowalam z mlodym 3 h, nogi mi do tylka wlazly:eek:, potem obiad i teraz ema wyslalam na spacer, to mam mysle z godzine dla siebie, ale znowu lookam na okna :confused2: Nie wiem czy jednego w kuchni nie machne:sorry:, ale mozne najpierw tiramisu zjem:-D co by powera dostac.

reklama
cześć kobietki

Muma
toyotki są fajne ja jeżdżę też toyotą rav 4x4 i odpukać ....no i już się doczekać nie mogę jak do mnie przyjedziesz :tak:
Gochson fajnie ,że imprezka się udała ,napisz co w koncu zrobiłaś na te urodziny :tak:
Ani@k matko kofana ja nie mam czasu na wstawienie zupy czasem a Ty ?? wypieki ?? szacuneczek maleńka !!!:rofl2:
katiuszka mój nic w nocy nie słyszy a drzemać potrafi przy filmie gdzie wszyscy się potrafią chichrać :-D;-) niestety :confused2:
Tere to Ty się wysypiasz jak Tim do 9 śpi :tak:;-) nno i chylę czoła do biegania bo ja mam zadyszki ostre jeszcze :shocked2:
szyszka no sukienka ładniusia moja się szyje na chrzest;-)
Gatto zazdroszczę temperatur uwielbiam ciepełko ,no i nie mogę się doczekać kiedy tak będę w bodziakach Myszkę puszczać :tak:
kok.o no po pracy jeszcze siła na ćwiczenia to też szacun bo mi się przyznam szczerze czasem nie chce :cool::confused2:
caterina ściskam Cię mocno no i więcej info jak się czujesz???
Aleksis ale przynajmniej wypoczęta ??:tak:
ulennia nie poddawaj się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy .

My jak pogoda to cały dzień na dworku spędzamy ,trochę Nam czasu zabierają rehabilitacje ale nie mamy innego wyjścia z mojej Myszy leniuch przemawia i musimy nadrabiać niestety w domu ćwiczenia :confused2: muszę dołożyć basen :-(
Dziewczyny co zamawiały torty w Sowie jakie zamawiałyście smaki ???
Ja będę miała pomoc w piątek to zrobię małe przystawki :tak: no i jakieś napoje bezalkoholowe chyba też zaproponuje :sorry::-pmam balony już ,jeszcze kilka szpargałów i wsio :laugh2:
Nie chce mi się szykować bo za tydzień święta ale nie przeżyje jak nic nie zrobię :sorry:

Idę coś zjeść na kolację (oczywiście dietetycznego :tak: ) wszystkie się odchudzają to aż głupio się objadać ;-)

Buziaki dla szkrabów i dla Was mamuśki :tak:

cześć znowu!
My już po szczepieniu. Nawet było znośnie, zapłakał przy wkłuciu, a potem już ok. W domu dosatał takiego powera, że tylko patrzę czy po scianach nie chodzi ;-):-)
Muma nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale kazałam podać jedną tylko szczepionkę, bo pytała czy chcę razem z MMR :eek: w książeczce jest odstęp 4 tygodni, ale pisałaś mi, że dobrze jest odczekać z 6, nie? mój eM od razu "a czemu nie chciałaś, żeby tylko dziś go kłuli?"....nie mówiłam mu, że wiem to z forum, bo zaraz by było....Chciałam mi dać wszystkie na raz, bo mały ma już 14 miesięcy, a ta pierwsza (którą dziś dostał) miała być w 12 miesiącu, a MMR w 13-tym.

ulennia spokojnie...jeszcze masz czas na drugą kreseczkę!!! czasem nawet w terminie @ nie pokazuje się, dopiero za parę dni. Tak więc jeszcze jest nadzieja i to wieeeeelka!!!! trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

szyszunia noo ja tez nieraz łaże po 3-4 godziny. A u mnie w okolicy górki, ze hoho...to czasem jak usiąde w domu, to wstać z fotela nie mogę, takie mam zakwasy. Ja się tylko zastanawiam dlaczego nie chudnę jak tyle spaceruję????:eek: może to dlatego, że jem baoniki podczas chodzenia...hmmmm w sumie może to być przyczyna, nie?;-):laugh2::-D
tere fere to nasi chłopcy budzą się o tej samej porze na mleko i dalej ida spać, mój wstaje pół godzinki wcześniej, bo o 8:30. Wkurza mnie, bo się budzi na jedzenie niby, a cyrki odprawia, zabawiać trzeba księciunia, żeby wypił ledwo 150ml, a pił już 210 bez żadnego skrzywienia....ehhhh zawsze coś wymyśli ten dzieć mój:eek:

zuzka ja tam się nie odchudzam, więc śmiało zrób sobie na kolację kanapeczki z boczusiem jak ja:-p

Ostatnia edycja:
Właśnie wracam z biegania,a chłopaki w domu chyba jeszcze nowe szafki do huty skręcają. Tzn Ti podprowadza wkręty i wiertła,a To go gania. He he.

Katiuszka dzielny Julus. A malo mleka je bo juz duzo innych rzeczy zjada. Nie przejmuj sie.

Zuza nie wiedzialam ze tez ravką jezdzisz. No to piona stara! Kiedys sie pościgamy!

Ale , że kto się odchudza ?? :-D Chyba zuzanka :-p No przyjadę , przyjadę trochę pojeżdzę tylko i już heja :happy: To Twój eM jeszcze lepszy od naszych hihi:tak:

katiuszka - bardzo dobrze zrobiłaś :tak: A co do mcy to nie stresuj się, Oli ma 17 mcy już i dopiero miał MMR, czytałam, że kobitki nawet do 3 rż zwlekają. Ja to sobie myślę, że te powikłania poszczepienne to się może właśnie biorą z tego, że ludzie szczepią po kilka szczepionek naraz albo w zbyt krótkim odstępie czasu.
Taaa , weź eMowi powiedz, że z forum to wiesz to dopiero by było :laugh2:

ulenna - mnie z córcią to z tydzień po terminie @ test wyszedł dopiero :tak: Nie ma @ - jest dobrze :tak:

tere - dalej biegasz, ło matko, podziwiam. I tak wkoło bloku ?? ;-):-)

Szyszunia - fryzura Mieszkowa jest niesamowita :tak: I jak , umyłaś z rozpędu wszystkie okna ??

Ostatnia edycja:
elloo:-)
witam sie poweekendowo.:happy: W sobote u dziadków wizyte zaliczylismy (kurcze, szkoda,ze blizej nie mieszkamy i weekendy nie zawsze wolne, bo tak czuje ze dziadkowie chyba za rzadko widza Młoda...:sorry:).
W niedziele rano trening (nogi do teraz mnie bolą), po poludniu praca (ledwo po schodach chodziłam), a wieczorem padłąm na pysk.. I tyle weekedu było:cool2:
katiuszka uwierz, mozna spac w nocy i w dzien i nie miec dosc:tak::tak::tak:..Twoj eM normalny jest..hyhy...:-Djakbym mogła to tez tak bym spała:tak:. Jak nie mielismy Młodej to zawsze po pracy, po obiadku, robilismy z eMem drzemeczke, coby sadełko sie zawiązało:-)...eeeech moze kiedys do tych praktyk wrócimy...Teraz na zmiany drzemiemy, jedno z Młoda sie bawi,drugie spi, a potem zmiana:-D Julus odwazny chopak:tak:, nie płąkał przy wkłuciu... kurcze, moja zawsze płacze...hmmm
Gochson fajnie,ze impreza sie udała:-). Najwazniejsze ze Adas przeszczesliwy. &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wiesci u lekarza :tak:
Muma hmmm...ja uprzedzona chyba jestem, od Cyganów nie kupiłabym...kto wie,moze buchneli komus auto razem z dokumentami?:crazy: My tez mamy toyote,ale carine (czołg taki), ale dobrze sie nia jezdzi..
ulenna witaj, &&& trzymamy a na test za wczesnie, poczekaj jeszcze
tere dajesz dajesz!!!!!!:tak::-)
zuzka na basenie fajnie będzie! Myszy na pewno się spodoba:tak: tylko wywalcz na nfz.. my mogliśmy wybrać w tygodniu 2x ćwiczenia lub 1x ćwiczenia i 1x basen. A torta z Sowy jednego jadłąm, Andaluzja się zwał, doooooooooooobry (limonkowo-czekoladowy):-)
mmmm Ani@k fajnie te miśki wyglądają:tak: ja tez zabieram się za te bananowe cisstka z blogu aaronki..hyhy jak skończy mi się ciasto od mamy to pewnie się wezme:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o no Dziadkowie są dziecku potrzebni chyba... U nas też deficyt... Ale jak WY macie do kogo i po co jeździć to trza jeździć.:tak:
Hyhyhy, no po kim jak po kim ale po Tobie się nie spodziewałam tego komentarzu o Cyganach :-);-) A może oni w ogóle taki wóz cygański sklepali i zrobili tą toyotę ? :-D To byli tacy 'cywilizowani' Cyganie, zresztą cholera wie , moze nie Cyganie , może to jakieś Bałkany byli :-D:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry