reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
W ogóle wiecie trochę się brzydzę, że to używane i ktoś tam nie wiadomo co robił, bleee:shocked2::szok::-) No ale kaski na nowy nie mam...
Ale sobie przed użytkowaniem oddam do gruntownego czyszczenia i dezynfekcji :-D

Gochson fajnie, ze impra fajnie sie udala i bylo milo. Najwazniejsze, ze Adas zadowolony z towarzystwa i prezentow rzecz jasna :-D a dzieciaki uwielbiaja namioty:tak:
Ja tak sie zastanawiam czy nie kupic mlodej takiego tunelu:tak:

Katiuszka my tez sobie drzemki robilismy "za mlodu" hyhy;-) Teraz to nie moge sie doczekac, kiedy mloda podrosnie i bede mogla wstawac przynajmniej o 9 rano:-D

Od kiedy dzieci sa w miare samodzielne, zeby sie mogly rano zajac same soba??:sorry:Muma wiesz cos na ten temat?:-D

Muma ja juz ci pisalam, ze my mamy yariske;-)jestesmy zadowoleni oczywiscie :tak:

Kok.o nawet nie chce myslec jak moi rodzice malo widza mloda :-(:-( jeszcze teraz chyba na swieta nie pojedziemy, bo nie dostane urlopu, szlak! jak jest praca to nie ma urlopu, jak nie ma pracy to jest wolne, ale nie ma kasy...a buuu:-(

Szyszka ups.....sorki, za ten tyl sukienki, chyba mi mozg wypalilo hehe, przeciez mowilas, ze dostep do Cycow ma byc :tak:

Gatto - Julka jak miała tak 3 lata to wstawała o 7mej rano i hops do nas do łóżka, a my jej TV i bajeczki i tak kimaliśmy jeszcze z 1.5 godzinki :tak: A tak , że się sama zajmie i rodzicom śniadanie zapoda i kawkę to jakieś 13 lat musi mieć :-D
No ale Twoja yariska nie od CYgana:-p A w ogóle to ja jej też nie kupuję bo jest za droga choć ładna, szukam ładniejszej ale tańszej ;-)

Gatto no ale dziadkowie Cri daleko mieszkają (wiec trudno,zeby często jezdzic do nich:-( ), w porównaniu z tym to moi rzut beretem... :sorry: Kurcze, musze się jakos zebrac i częściej jezdzic do nich... A liczniki to w PL tez cofaja,wiesz?:-D (i na Niemców potem zwalają;-))
Muma heh... pomarze sobie.. Młoda z kawusią i herbatką i śniadankiem człapie do naszego łóżeczka, by właczamy jej bajeczki, zjadamy śniadanko i w kime jeszcze 2h, a ona sobie spokojnie ogląda, potem idzie pozmywać i przychodzi na jeszcze kilka bajeczek,,,heh :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry