reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
nie smaruję niczym.. :zawstydzona/y: jak się obudzi chyba pójdziemy do apteki po coś.. bo mogę chyba na chwilę wyjsć jak ma gorączkę??? choć przed chwilą dotykałam czoła - chyba nie ma.. a nie będę pikać, niech noc odeśpi :sorry:

a terror też pewnie jakiś jest, wczoraj u pediatry też krzyczał, aż mnie zadziwił bo zawsze w nią był wpatrzony jak w obrazek:szok:

myślicie ze to bunt 8 - miesięczniaka???

Ani@k my uzywalismy dentinox, no i taki plyn camilia. Czasem nie wiedzielismy czy placze od zebow czy nie ale dawalismy, przeciez nie zaszkodzi.
Ja wrocilam z zakupow i pije kawe. Jak spojrzalam na mieszkanie to nie wiem w co rece wlozyc taki balagan. Wypije kawe i cos porobie.
Muma ja zawsze mowie emkowi ze synek sie urodzil w zlym terminie bo akurat wtedy ma duzo roboty w pracy. Jak Adas sie urodzil to tylko 2-3 dni byl ze mna i musial do pracy wracac bo jakies sprawozdania i tym podobne. Dobrze ze bylam w miare ruchliwa po cc i dawalam rade no ale co urodziny to jest ten sam problem bo nie moze wziasc urlopu. Drugie chyba musze inaczej wycelowac.

Czesc dziewczynki! Pisze z fona wiec tylko tak na szybko.
Zuzanka tez mi przyszlo do glowy to co Mumie. Pamietam jak jedna dziewczyna z watku o endo pisala, ze ma celiakie i to powodowalo u niej problemy z zaciazeniem. Ostatnio slyszalam w radiu, ze wystarczy jakis prosty egzamin z krwi zrobic i sie wie.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie i milego dnia!!

reklama
czesc babolki:-)
pisze z pracy wiec troche na szybko... hyhy my z Gatto takie szybie jesteśmy :-p:-)
Muma GRATULUJE Kujon !Kujon!Kujon! hyhy:-D:-p:-)
Gochson fajnie, ze urodzinki będa!!:tak: Adas sie cieszy pewnie juz :):-)
caterina od maja wolne? hehe to Ty sie zanudzisz !:-p taki szok, 7 etatów i nagle bach! nic do roboty, tylko szukanie w necie wózków i pajaców;-)
Ani@k eeeee nie zamartwiaj sie znowu tak...Nie ma goraczki wiec nie jest zle... Patrykowi zdrówka zycze, buziaczki dla chorowitka :** A wysypka w trzydniówce pojawia sie nagle, bez zapowiedzi i po kilku godzinach znika...A smarowanie dziasel nie zaszkodzi..moze to faktycznie zęby:sorry:
katiuszka
Wy tam taki smog macie?:szok: ooo kurka... troche dziwne, skoro co chwila pada.. :eek:ale pewnie osadza sie na wszystkim w chacie.
matkojedyna! tere myslalam,ze piszesz, ze bedziesz biegac po sklepach albo cuś..:-D.a to sie okazuje, ze Ty biegasz wokół bloku! Tak trzymaj!!!!!:tak::tak: A jak biegasz? Znaczy marszobieg czy bieg ciągły, ile minut czy moze na dystans biegasz? SUPER!! :tak::-)

Ja przyłaczam sie do klubu sprzatających inaczej,:-D hyhy, tez dalam sobie spokój. Teraz tylko jak zaczyna mi brudne cos przeszkadzac to sprzatam to cos, reszta czeka na swoja kolej:zawstydzona/y::-). eM tylko ogarnia lazienke, bo to trzeba systematycznei...a reszta -kij z tym!
u nas ok, na razie, odpukac wszyscy zdrowi. Ja dzis ledwo łaze bo wczoraj trening trwał bite 2h, bieganie +cwiczenia biegowe itp, a i wracałam rowerem do domu (myslalam,ze mi odpadną nogi wieczorem)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry