reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam (dziś już po kawce)

katiuszka79 lekarz kazał czekać na wyniki badań genetycznych, tyle, że ja jeszcze nie mam terminu tych badań. Jak byłam w poradni genetycznej to mówili, że na badania się czeka do 3 miesięcy, a potem 6 tygodni na wyniki. Ja już czekam od 14.02, więc prawie 2 miesiące minęły. Tyle, że to badanie jest z NFZ, a wiadomo jak to tak jest, a co jeśli nie będzie badania za miesiąc, a za dwa albo 3 od teraz.

Aleksis1 super, że u fasola wszystko dobrze, leci ten Twój suwaczek aż miło popatrzeć.

Muma mój to chyba jeszcze nie ma piątek. Zresztą on późno zaczął ząbkować.

Ani@k qrcze Ty to wczęsnie wstajesz, no i pewnie dlatego masz czas na ciastka.

Muma a o której ten egzamin, żebym mogła mocno zaciskać kciuki ?

U mnie coś synek pokasłuje od wczoraj i za bardzo nie wiem od czego. Chyba się przegrzał kiedyś na dworze, bo babcie dbają o niego i ubierają jakby była wiosna (no niby jest ale takie słońce i tyle stopni, że jak lato). Wczoraj dałam mu coś na kaszel, do tego inhalację. W nocy słyszałam jak pokasływał, ale spał i nie płakał. Katar nie leci, gorączki nie ma, może to tylko chwilowe. Dziś myślałam, żeby mu zrobić syrop z cebuli, co myślicie ?

reklama
Nie piszcie mi proszę , że na pewno zdam bo wiecie jak to jest. A nie zdam i potem co, będę się wstydziła na bb pokazać:baffled:..
eee Muma ja nie wiem czy Ty zdasz za pierwszym razem.. nie wydaje mi się, no ale trzymać kciuki będę, może akurat? ;-):-):*** (wedle życzenia ;-))
a myślałam ;-) kolejnym macierzyńskim, myślałam.. :tak:
a jeszcze miałam napisać na temat telefonu od Mamy Twojej.. może tym razem zrobi Ci miłą niespodziankę? :sorry2:
Gochson bleee syrop z cebuli.. ;-) raz pamiętam jak zrobiłam sobie będąc jeszcze w ciąży.. eee chyba coś pokręciłam, nie syrop z cebuli tylko mleko z czochem se ugotowałam.. a dla Adasia? hmm myślę ze można by było Mu dać.. Mama mnie takimi raytasami czasem częstowała jak byłam mała.. ale może niech się wypowiedzą bardziej doświadczone Mamusie..

Gochson egzamin mam w piątek o 7.30 :tak: W tym samym czasie kciuki tez za Gatto bo to dzień w szpitalu ..

A dawałaś Adasiowi ten Lipomal ?? U nas ładnie działa, co do syropu z cebuli to ja robiłam Julce jak była trochę starsza. Ja np nie mogę go pić bo mi po nim niedobrze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry